Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
asa asa...tare e bine cand cei dragi ne sar in ajutor,la urma urmei sunt niste banuti pe care ii economisesti... eu de la nasi o sa primesc patutul, e asa frumos, fetita lor deja nu mai doarme in el, se lafaie in patul mare cu mama-sa Anca 33+ ![]() POZE AMR 7 SAPTAMANI !!! |
da, norocul nostru ca mai sunt si oameni binevoitori pe lumea asta si fac diverse lucruri in mmod gratuit
32
Alexandru
Lumi_Richard spune:
Ancutza,felicitari pt carucior!
Lylyana,ne este extrem de greu unul fara celalalt...Suntem obisnuiti sa petrecem foarte mult timp impreuna,si acum,de cand a plecat,stam pe net toata ziua. Partea rea e ca trebuie sa se intoarca la birou,partea buna e ca poate `trage chiulul` oricand are chef(compania e a lui,deci n-o sa-l concedieze nimeni
).
Shtefitza,nu ma deranjeaza absolut deloc intrebarile tale!
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise
vias spune:
si acum ca am terminat de citit ![]()
Miany camasa nu e petrecuta, doar da impresia, dar e destul de decoltata cat sa pot alapta ![]()
Alexa75 si Geea bine ati venit la aceasta odisee, sper sa intrati si sa scrieti cat mai mult..si sa va gasiti cat mai repede locul printre noi 
Laurairina impart cu tine aceeasi soarta a apartamentului...30 de ani de datorie la banca ...nu mai sunt 30..mai sunt 28 

..sper sa mai traiesc peste atatia ani, daca nu, Flavius o sa-l preia cu datorie cu tot 

Arcadia acum doarme Pustache si nu merg sa caut wrap-ul sa-l masor, dar o sa-ti spun latimea, ok?????
Ralia ce ma bucur pt tine ca ai gasit vaccinul pt RH-. Bravo!
Lumi Richard prietena mea a avut sindromul pe care il ai si tu, dupa nastere si-a revenit...si ea a scapat de toate bolile...asa ca nu mai e mult 
Ionelamaria sa va fie de bine cumparaturile si maine asteptam poze, da?????
si special pt douradoudou 

La multi ani fericiti si sanatosi alaturi de familia ta, felicitari pt Nabila, multa sanatate ii urez si ei 

ca eram datoare cu aceste raspunsuri 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion da Camy, dar totusi, pe la orele acestea tarzii, ar trebui sa se culce totusi...nu nene, el este in plina activitate. daca ma asez in pat misca in asa fel pe lateral incat ma gadila si nu pot sta culcata 32 Alexandru |
si la mine e la fel...ce putem face???..sper sa nu fie cazul sa stam treze si dupa ce nastem, dar daca e sa se intample asta..o sa ne conformam..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
lylyana.ion spune:
Daca tot am trecut in data de 23, de vreo 2 ore chiar, sa-i urez si eu
ALEXEI
si sa se bucure de micuta Nabila 

32
Alexandru
lylyana.ion spune:
iiieeeeeeiiii, am primit si eu o stelutza, sunt membru incepator acuma, se pare ca am vb cam mult in noaptea asta...
mai fac o incercare de a 
noapte buna tuturor si
la burtici
32
Alexandru
shtephy spune:
Si eu am fugit la nani.
Somnic dulcic tuturor

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
29+ 
Ancutza_Bro spune:
noapte buna Lyly
cred ca aceeasi manevra o voi face si eu, asta daca ma lasa bebelina asta vioaie din burtica mea, numai la ore dintr-astea isi gaseste sa faca gimnastica...se intinde asa tare ca uneori ma cam doare...but i love her 
Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
Lumi_Richard spune:
Alexa75,bine ai venit printre noi...sau `revenit`? Sper ca nu imi joaca feste memoria,dar parca ai mai trecut pe aici...
Ralia,ma bucur ca ai gasit vaccinul!
Arcadia,sa-ti traiasca baietelul frumusel! Sunteti foarte frumosi!
Camy,sper sa-mi treaca,e foarte greu...nu mai pot ridica greutati,acum e un chin sa tastez,dar cel mai rau e dimineata,nu pot lua apuca nimic cu degetele....trebuie sa astept vreun sfert de ora ca sa pot tine periuta de dinti! Si sunt fff amortite,plus ca ma dor din ce in ce mai tare...
Lumi
32+ cu
Alexa Annabelle Denise
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Si eu am fugit la nani. Somnic dulcic tuturor ![]() ![]() ![]() _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 29+ ![]() |
somnic dulce si tie Stephy

Anca
33+ 
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!