Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Camy,sper sa-mi treaca,e foarte greu...nu mai pot ridica greutati,acum e un chin sa tastez,dar cel mai rau e dimineata,nu pot lua apuca nimic cu degetele....trebuie sa astept vreun sfert de ora ca sa pot tine periuta de dinti! Si sunt fff amortite,plus ca ma dor din ce in ce mai tare...

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Lumi imi pare rau ca ai simptomele astea dar se pare ca sunt oarecum normale si destul de des intalnite in sarcina... cu siguranta o sa treaca dupa ce nasti

noapte buna...ma retrag, ne auzim maine

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Camy,sper sa-mi treaca,e foarte greu...nu mai pot ridica greutati,acum e un chin sa tastez,dar cel mai rau e dimineata,nu pot lua apuca nimic cu degetele....trebuie sa astept vreun sfert de ora ca sa pot tine periuta de dinti! Si sunt fff amortite,plus ca ma dor din ce in ce mai tare...

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

cred..de fapt stiu foarte bine de la prietena mea...din pacate pana nu nasti...nu scapi......adica eu asa stiu...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

peste 2 ore si jumatate Pustache pleaca la Bucuresti...iar eu in loc sa stau cu el in pat...bananai pe aici...

merg si eu s ama intind...cine stie...poate pacalesc somnul

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geea spune:

Buna dimineata!

Intrucit la ora asta nu prea sint prietena cu somnul de ceva timp, am intrat sa mai bintui putin pe net.

In primul rind tin sa va multumuesc tuturor pentru primire! Deja ma simt mult mai bine si deja ma simt mai apropiata de voi. Sper sa ma integrez bine in grupul vostru si sa ma simt bine alaturi de voi.

Laurairina, si eu ma bucur ca sintem vecine si ca, astfel, ne putem impartasi experienta pe plan local.

Mergi la inceput

Monis5, iata datele mele:

DN = 17.10.1975
UM = 07.01.2009
DPN =19.11.2009

O specificare: intrucit ultimul ciclu s-a transformat intr-o metroragie ce a tinut 1 luna de zile, virsta gestationala a fatului a fost data de ecograf, punindu-se acolo o data fictiva aproximativa a ciclului, respectiv 12.02.2009. Din luna Ianuarie, de cind am stopat cu tratament acea metroragie, nu am mai avut nici un ciclu. Cred ca mai putin conteaza acest amanunt, dar m-am simtit datoare sa-l precizez.

Mergi la inceput

Iar acum, in speranta ca nu va voi plictisi, va voi spune, pe scurt, cite ceva despre mine:

Luna viitoare implinesc 34 de ani, sint casatorita de 3 ani (tot luna viitoare ii implinesc), am terminat Dreptul in 1998 si Masterul in 2008, lucrez la Protectia Copilului de 10 ani si sint insarcinata pentru prima data.
De 3 ani asteptam acest copil: in urma unor investigatii am fost diagnosticata cu ovare polichistice, motiv pentru care nu am putut ramine insarcinata mai devreme. Astfel, am inceput un tratament cu Diane, care, iata, a dat roade exact cind ne asteptam mai putin. Anul acesta, in prima zi de Pasti am aflat ca sint insarcinata si va imaginati bucuria resimtita atit de mine, cit si de familia mea, ca sa nu mai zic de prieteni si colegi.
Multumesc bunului D-zeu ca am o sarcina extraordinar de usoara: nu m-am confruntat cu nici o problema pina acum, nu am avut greturi, voma, pofte, singerari, etc. Din luna a IV-a au inceput arsurile, dar cu lapte sau iaurt le calmez indata. De vreo luna au inceput insomniile si durerile de spate, dar sint suportabile si normale. Voi naste prin cezariana, intrucit am miopie (-5,75 la ambii ochi) si am si o hernie de disc lombara, cu ca re ma confrunt de citiva ani. Fetita se va numi Ingrid-Maria si va fi asteptata la inceputul lunii Noiembrie, asta pentru ca la ultimul consult care a avut loc alaltaieri, medicul ginecolog a descoperit ca am lichidul amniotic in cantitate foarte putina (oligoamn.), motiv pentru care acest lucru va fi monitorizat mai des, pentru a pute preveni eventualele probleme. In acest moment ma rog sa duc sarcina cu bine macar pina la eventuala data de 5 sau 12 Noiembrie, asa cum a presupus ca va fi stabilita cezariana, in functie de evolutia densitatii lichidului.
In rest...nu stiu...poate ca ar mai fi multe de zis, dar momentan am o pana de inspiratie.
Poate pe parcurs va voi mai povesti si altele...de felul meu sint foarte vorbareata si sociabila, asa ca nu ezitati sa ma intrebati, daca aveti ceva nelamuriri privitor la persoana mea.

Mergi la inceput

nu stiu ce zacusca o sa fac eu azi...ca nu am dormit mai deloc ...sper sa rezist...sau..sa ma pun sub masa soacramii si sa dorm

RamonaC eu te astept.....

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Wow, Camy, sper ca ai reusit sa adormi! Sau ca reusesti in curand. Nu-mi vine sa cred cat ati scris iar! Ma gandeam ca daca sunt acasa voi putea tine pasul cu voi, dar se pare ca nu... Adevarul e ca nu pot sta f mult la calculator, ca ma apuca durerea de spate etc.

Alexa 75 si Geea, bun venit! Sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi!

Laurairina, felicitari pt apartament!

Lumi, se pare ca si eu am Carpal Tunnel. La mine se manifesta mai mult in incheieturile mainilor, dar si degetele imi mai amortesc. Se pare ca singurul lucru pe care-l putem face e sa purtam fase elastice pe incheieturi. Eu fac asta noaptea cateodata si mi-e mai bine. Poate incerci si tu. Eu am vb cu dr despre asta si mi-a zis ca doar asta pot face. Sunt niste chestii elastice speciale care se pun la incheieturi. Uite-te prin farmacii, poate gasesti, daca nu, poate improvizezi ceva. Sa nu le pui f strans, sa nu-ti opreasca circulatia. Masori glicemia de 4-5 ori pe zi? Ti-a dat cineva un plan de masa? Ti s-a spus cati carbohidrati sa consumi?

Evy, bine ai revenit! Ma bucur ca e totul ok. Eu n-am mai intrat de mult la mamicile prin FIV, dar voi incerca s-o fac. Banuiesc ca tu acolo activezi mai mult, nu?

Andre

pt toate fetele! Scuze ca nu raspund tuturor, dar tocmai am citit vreo 35 de pagini si nu-mi mai amintesc tot

Laura 32+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

LauraG cam greu cu adormitul pt mine....nu stiu de ce...
Uite..acum parca mi-e putin somn, daca merg in pat stau cu ochii laaaaaaaaaarg deschisi...ca nu ma ia somnul...

Offfffffff...

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Alexa, la multi ani cu sanatate si fericire! Sa va traiasca fetita!

Cami, imi pare rau ca nu dormi Eu acum ma pregatesc de nani. Sper sa reusesc sa dorm.

Laura 32+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput