Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 8
monis5 spune:
TARAM TAM TAM
si acum vestile de la ora 5 din.... Liban
citez:
(5:40:18 PM) douradoudou: Hello..suntem bine.. Dar o sa stea cam o Luna acolo..ii duc lapte in fiec zi .. I-am gasit nume in sfarsit..o cheama Nabila ( e nume f vechi si inseamna nobila) .. Te pup si pe toate viitoarele mame de fulgusori :x
in rest a zis ca ea e acasa, si-a revenit f bine pentru ca nasterea a fost foarte usoara... cam asta...
monis 33
acum si cu poze noi
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Offf, ca repede m-ai dat in gat.... ca le pusesem acolo ca sa le sterg din camera foto... da' hainutza nu e gata, mai are de suferit tusha finala... si cred ca oricine a fost la "lucru manual" in clasa a7a, poate sa faca. Va fac un training virtual? monis 33 acum si cu poze noi |
ha haaaaaa , ce te-am prins, oricum e frumoasa si merita admirata si de celelalte fete
Anca 33+
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Ancutza vazut pozele. Frumoasa burtik la 33 de saptamani Imi plac noile achizitii. In genul ala am si eu 2 camasi de spital dar pt bebe...inca nimic(ma refer la hainute Sper sa ma salveze targul... 29+ http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
sunt convinsa ca o sa vii de la targ cu multe hainute pt bebe
Anca 33+
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 TARAM TAM TAMsi acum vestile de la ora 5 din.... Libancitez:(5:40:18 PM) douradoudou: Hello..suntem bine.. Dar o sa stea cam o Luna acolo..ii duc lapte in fiec zi .. I-am gasit nume in sfarsit..o cheama Nabila ( e nume f vechi si inseamna nobila) .. Te pup si pe toate viitoarele mame de fulgusori :x in rest a zis ca ea e acasa, si-a revenit f bine pentru ca nasterea a fost foarte usoara... cam asta...monis 33acum si cu poze noi |
simonette spune:
Arcadia vazut pozele!!! O familie superba si un baietel absolut adorabil!!!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Ma bucur mult ca douradoudou si bebelina Nabila sunt bine!!!!! Doamne Ajuta sa fie bine tuturor!!! Frumos nume!!!
Fetelor, stiti cine nu a mai scris de mult si era chiar activa? Broscutza_80 Oare ce-o fi cu ea???? Broscuto, daca ne auzi...........da un semn cat de mic!!!!
27+ cu Nicholas!
simonette spune:
Aaa, si DPN-ul meu s-a schimbat de mult dar am omis sa va spun Inca de la prima ecografie s-a schimbat si se mentine asa: 18 decembrie 2009 Nu ca ar fi mare kestie 2 zile!!! Oricum eu stiu ca nasc mai devreme cu cel putin 12 zile
27+ cu Nicholas!