Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Camy dupa ce am vazut filmuletul de pe wrap.ro pare mult mai usor de folosit. materialul e bumbac sau lana?

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

Camy dupa ce am vazut filmuletul de pe wrap.ro pare mult mai usor de folosit. materialul e bumbac sau lana?

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+

materialul e bumbac..dar are si 5% ceva elastic..ca se intinde f putin..cat sa nu fie rigid pt bebe

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Raluci eu am facut morfo de trim 3 si stiu ca se face in intervalul 32-34 de sapt si nu musai fix la 32 asa ca e timp dc vrei sa o faci.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetele de la iasi cand e marea intalnire ? Vineri la 18.30 in Piata Unirii? Nu de alta dar dc ma simt in stare as veni si eu sa va vad. Sa vedem cum ma simt si dc e "dispus" sotul sa vina sa ma aduca si sa ma ia ca altfel nu ma incumet din motive de BB grabit sa iasa afara.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Monis tu faci nani ori esti pe la vreo terasa la bere?

M-am culcat putin ca eram neprietenoasa si dupa 2 ore vad 7 pagini scrise?!?!? ok, sa spuneti cand e cazul, ca sa ma mai culc

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

am mai pus niste pozici cu hainutele cumparate in week-end... le asteptam si pe fetele care s-au laudat ca pun poze noi...pupici

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele dar la 32 de sapt de ce se mai face morfologica? adica de ce inteleg insa ce se mai poate face in caz de ceva ?

Ralu vad ca te-ai lamurit.... dar se face cum zicea cineva si la 33 si la 31, nu-i problema

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

MONIS 5 ce poze frumoase cu burtica ai ...de la spate nici nu se vede ca esti insarcinata.Cate kg ai pus pana acum???Pozele la cate sapt le-ai facut?
Si eu sunt inalta si slaba am pus pana acum doar 4 kg dar stau foarte prost cu fermitatea si celulita
28+

Sarumana mult, am pus 10 kile cu totul si nr de saptamani vezi ca e trecut la fiecare poza in parte dedesubt.
Si nu-mi spune mie de fermitate
Parca tu ziceai ca ti-e greu sa mergi la maternitate sa vezi ce si cum? Suna la sectia de nasteri direct la spitalul tau, ca eu asa am facut la Filantropia si mi-au spus la telefon o multime de amanunte. Succes

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
Monis ti-am vazut hainuta pt bebe pe care ai impletit-o…e tare frumoasa…eu una nu as putea sa fac asa ceva never ever

Offf, ca repede m-ai dat in gat.... ca le pusesem acolo ca sa le sterg din camera foto... da' hainutza nu e gata, mai are de suferit tusha finala... si cred ca oricine a fost la "lucru manual" in clasa a7a, poate sa faca. Va fac un training virtual?

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ancutza vazut pozele. Frumoasa burtik la 33 de saptamani Imi plac noile achizitii. In genul ala am si eu 2 camasi de spital dar pt bebe...inca nimic(ma refer la hainute Sper sa ma salveze targul...

29+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput