Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 7
arcadia spune:
Camy dupa ce am vazut filmuletul de pe wrap.ro pare mult mai usor de folosit. materialul e bumbac sau lana?
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia Camy dupa ce am vazut filmuletul de pe wrap.ro pare mult mai usor de folosit. materialul e bumbac sau lana? Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+ |
materialul e bumbac..dar are si 5% ceva elastic..ca se intinde f putin..cat sa nu fie rigid pt bebe
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
dymomo77 spune:
Raluci eu am facut morfo de trim 3 si stiu ca se face in intervalul 32-34 de sapt si nu musai fix la 32 asa ca e timp dc vrei sa o faci.
33+
dymomo77 spune:
Fetele de la iasi cand e marea intalnire ? Vineri la 18.30 in Piata Unirii? Nu de alta dar dc ma simt in stare as veni si eu sa va vad. Sa vedem cum ma simt si dc e "dispus" sotul sa vina sa ma aduca si sa ma ia ca altfel nu ma incumet din motive de BB grabit sa iasa afara.
33+
monis5 spune:
citat din mesajul lui shtephy Monis tu faci nani ori esti pe la vreo terasa la bere? |
M-am culcat putin ca eram neprietenoasa si dupa 2 ore vad 7 pagini scrise?!?!? ok, sa spuneti cand e cazul, ca sa ma mai culc
monis 33
acum si cu poze noi
Ancutza_Bro spune:
am mai pus niste pozici cu hainutele cumparate in week-end... le asteptam si pe fetele care s-au laudat ca pun poze noi...pupici
Anca 33+
POZE
AMR 7 SAPTAMANI !!!
monis5 spune:
citat din mesajul lui raluci_b fetele dar la 32 de sapt de ce se mai face morfologica? adica de ce inteleg insa ce se mai poate face in caz de ceva ? |
Ralu vad ca te-ai lamurit.... dar se face cum zicea cineva si la 33 si la 31, nu-i problema
monis 33
acum si cu poze noi
monis5 spune:
citat din mesajul lui cristinica09 MONIS 5 ce poze frumoase cu burtica ai ...de la spate nici nu se vede ca esti insarcinata.Cate kg ai pus pana acum???Pozele la cate sapt le-ai facut? Si eu sunt inalta si slaba am pus pana acum doar 4 kg dar stau foarte prost cu fermitatea si celulita 28+ |
Sarumana mult, am pus 10 kile cu totul si nr de saptamani vezi ca e trecut la fiecare poza in parte dedesubt.
Si nu-mi spune mie de fermitate
Parca tu ziceai ca ti-e greu sa mergi la maternitate sa vezi ce si cum? Suna la sectia de nasteri direct la spitalul tau, ca eu asa am facut la Filantropia si mi-au spus la telefon o multime de amanunte. Succes
monis 33
acum si cu poze noi
monis5 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Monis ti-am vazut hainuta pt bebe pe care ai impletit-o…e tare frumoasa…eu una nu as putea sa fac asa ceva never ever |
Offf, ca repede m-ai dat in gat.... ca le pusesem acolo ca sa le sterg din camera foto... da' hainutza nu e gata, mai are de suferit tusha finala... si cred ca oricine a fost la "lucru manual" in clasa a7a, poate sa faca. Va fac un training virtual?
monis 33
acum si cu poze noi
floricik spune:
Ancutza vazut pozele. Frumoasa burtik la 33 de saptamani Imi plac noile achizitii. In genul ala am si eu 2 camasi de spital dar pt bebe...inca nimic(ma refer la hainute Sper sa ma salveze targul...
29+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png