Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna zaua dragi burtoase!

Laurairina sa fie intr-un ceas bun improprietarirea!!! Felicitari si Doamne Ajuta!!!

Raluci te astept cu vesti bune de la intalnirea cu bebe!!!

Pup fetele sunt pe goana ca-s la servici!!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna,fetelor!

Am fost la analize,am facut la sange si urina,din pacate,pt hepatita B nu am mai gasit-o pe doctorita la care trebuia sa merg,asa ca voi merge maine din nou.

Laurairina,felicitari pt casa,sa fiti fericiti si sa o stapaniti sanatosi!
Cu diabetul meu nu prea pot face ravagii in cofetarie,dar cred ca voi `gusta` o indiana si un diplomat.

Shtephy,distractie placuta afara!

Madalina,bine ai revenit!

Fetele din Iasi,e bine vineri,sper sa nu apara nimic pana atunci.Abia astept sa va vad!

Andre,emotionanta povestea ta,cu atat mai mult cu cat sunt in aceeasi situatie....Doar ca noi stam foarte mult pe messenger/skype.

Lacramioara,ma bucur ca apari mai des! Felicitari pt luna a saptea!

Monis,problema mare cu hainele alea de scos din bebelul din spital,dar ne orientam in functie de vreme. Eu am si cosmonaut,la ala ma gandeam,dar daca e mai caldut,sunt sigura ca nu o sa sufoc saracul copil!

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Raluci,te asteptam cu vesti bune!

Doris,ma bucur mult ca incepi sa te simti mai bine!

Miany,asa mult vreau sa pun pozele,dar mi-e asa lene sa le fac!!! De cand am ajuns acasa, stau cu Richard pe messenger,e greu sa ma dezlipesc sa fac poze

Am fost foarte inspirati sa comandam hainutele de la Mothercare(tati sa traiasca!),sunt de foarte buna calitate si au fost si ieftine!

Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

gata am pus poze pe contul comun

cristinica pt hainute nu poti da un telefon la maternitate? scutece (gen pampers) cred ca va trebui oricum sa iei.

leeloo foarte faine pozele facute de tati al vostru, asta imi place mult de tot, zici ca o ridica spre lumina

eu n-am facut inca analizele de trim III, urmeaza.

tare imi place sa stau aici cu voi la discutii, dar desi n-am niciun chef tre sa ma apuc de lucru, si probabil iar dispar ceva timp. sper totusi sa mai scriu macar o data pe zi

si pentru ca pana acum n-am apucat urez bun venit primilor doi fulguleti

ma apuc de facut lista pt spital. este ceva postat pe undeva, ca din urma am ratat multe capitole.. in afara de cea de la subiectul cu bagajul de spital adica. a, va rog sa imi trimiteti si mie contul de mail si parola

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Multumesc de raspuns fetele...trebuie sa ma interesez la maternitate daca sa cumpar scutece sau nu.Dar mi-e asa greu sa ma duc pana acolo,mai ales ca acum nu mai am nici masina
Astept sa se decida sotul ce masina vrea sa ia si sa gaseasca si un pret bun.Ufffff

28+

Habar n-am ce buget ai si ce cautati dar daca vreti ceva la mana a doua si va intereseaza un Hyundai Santa Fee (modelul vechi) din 2002, super ok, n-are nici o problema, pe motorina, negru cu piele gri inauntru, parca la vreo 6500-7000 eur (nu mai stiu exact) te pot pune in legatura cu nasi-miu.

Laurairina - FELICITARI!!!! pentru casutza

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Mai fetelor da’ harnicute ati mai fost, nu mai reusesc sa va ajung din urma…de 2 ore citesc intr-una …

Monis ti-am vazut hainuta pt bebe pe care ai impletit-o…e tare frumoasa…eu una nu as putea sa fac asa ceva never ever
Lylyana am murit de ras, e bestial bebele ala care danseaza pe Beyonce
Andre m-am emotionat, asa de frumos ai scris de sotul tau, sunt convinsa ca e foarte greu dar stiu sigur ca o sa fii puternica si o sa treci peste momentele astea de singuratate, in cel mai scurt timp vei fi cea mai fericita sotie si mamica
Camy ti-am vazut pozele de la Sighisoara si ti-am admirat burtik
LauraIrina sa va fie de bine si sa stapaniti sanatosi noua proprietate…si eu visez sa avem si noi un cuibusor al nostru dar nu stiu in care secol se va intampla si lucrul asta
Raluci te asteptam cu vesti bune de la eco

Anca 33+

POZE

AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...ce activitate intensa aici mai fetelor

Smaranditza au mai raspuns si fetele...eu voi lua tampoane de sani de la Nuk sau de la Bella...le gasesti la raionul de pampersi in orice magazin.

Arcadia eu mi-am cumparat wrap de pe www.wrap.ro, si ieri l-a probat prietena mea cu copilasul ei d e1 an...ea a zis ca este foarte ok...si bebe statea bine... eu o sa-l folosesc...sper ca ma voi descurca bine cu el..

Lacramioara iti tin pumnii pentru vineri la analize, dar sunt convinsa ca totul va fi bine

Raluci_b bafta azi la eco, diseara sa vii cu vesti bune

...maine ma duc la soacra sa facem zacusca ..cred ca o sa am enervez...dar..sper sa treaca ziua repede...
O sa profit de ea si o sa-i zic sa ma duca pana la un magazin amre sa vad de salteluta...o cumpar saptamana viitoare numai, dar sa vad daca au si cat costa..sper sa gasesc preturi bune....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

buna ziua
Sunt si eu prin preajma , da ma chinui sa citesc cap trecut

Stefybunica mea are Alzheimer (adik pierderi de memorie) iar pe langa boala are o rautate si o incapatanare in ea de te baga in pamant!!
Mama a luat-o de la tara ca nu mai vroia nimeni (platit) sa stea cu ea, iar acum ne chinuim cu ea in casa pana o muri.

LaurairinaAlezele Happy le-am luat din Cora de la standul cu scutece.Am mai vazut si Sena da mi s-au parut a fi mai subtiri pt ca era pachetul mai mic dar scutecele aceleasi la numar.
Despre tampoanele de san : eu mi-am luat o firma oarecare (am aruncat cutia in parcare) daca nu-mi ajung inprovizez pe loc din vata si tifon. Alea de la Chicho mi=au parut exagerat de scumpe, ca dealtfel si alte produse de care mi-am cumparat gen: biberon,suzeta,tetina,aspirator nazal, forfecuta,termometru,suzeta,etc.....eu toate le-am luat de la Nuk pt ca erau mult mai accesibile la pret

SUNT ABIA LA PAG 14 CAP TRECUT

32+ cu Maya Andreea
AMR 8 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_BroAndre m-am emotionat, asa de frumos ai scris de sotul tau, sunt convinsa ca e foarte greu dar stiu sigur ca o sa fii puternica si o sa treci peste momentele astea de singuratate, in cel mai scurt timp vei fi cea mai fericita sotie si mamica
29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare tuturor din nou! Acum am terminat de hranit sotzul, langa care trebuie sa stau ca sa manance...parca ar fi de gradinita! Ati scris necontenit mai fetelor si abia am reusit sa recuperez din capitolul trecut! Va pupacesc dulce pe toate!

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput