Gravidute&Mamici de IASI (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Kriss79,Iulia-stefy,Anilansa,Celia,Danyelle005,Ella10 va multumesc pt urarile frumoase

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Vladut De Moldoveanca! Sanatate si sa aduci bucurii parintilor!!
La multri ani Andrei de Katy! Sa fii sanatos si ascultator!
Eu cred ca gradinita e mai buna decat cresa! Acum dep de copil...
Tuscut.....bine ca are cu cine sta Iustina! Al meu nu vorbeste in propozitii-asa sunt baietii, mai lenti!
Ella, Danielle.........un sa reveniti la starea de bine!
Ani, Lacra.....sa ne spuneti cum vati distrat!
Noi am fost aseara la Piata CUG si mi-am luat ardei, vinete, gogosari! Asa ca aseara am copt vinetele ca am luat doar 3 kg sa fie de papa si o parte din ardei si gogosari! Azi imi vine Printul! Mi-e un dor...
De 2 saptamani cautam un cielo sa ni-l cumpaream-la mana a2-a sau ...a-4-a! Vrem pana in 2000uro, ca atat am putut iumprumuta si ne permitem! In balanta ar mai fi si Opel, dar am vrea ceva spatios si cu AC! Daca stiti ceva va rog sa-mi ziceti! O duminica frumoasa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumim pt urari fetele sunteti niste dragutze
Am sarbatorit cavalerul de doua ori ,o data la mall la kids land unde a fost suuuper incantat si apoi acasa cu familia.A primit foarte multe cadouri m-am aranjat cu jucarii si hainute pt jum de an
Daniela te pup cu drag si te sfatuiesc sa incerci sa iesi din starea asta pt ca eu am ajuns la perfuzii si la colon iritat din cauza stressului si a miilor de ganduri pe care mi le fac
Va pup pe toate ca sunt la munca si ma urmaresc pe camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o si un laptic....

Daniela, multumesc. Capul sus ca va fi bine. Am trecut si eu prin starea prin care treci tu, cand m-am intors la job. Nu mai aveam timp de ea, eram obosita, dar pana la urma am luat-o mai usor si am depasit situatia. E important ca tu sa stii ce o deranjeaza, ca apoi se rezolva.

Irina, dar la ce cresa ai dus-o? Ca nu-i normal ce se intampla acolo? Stefy merge de placere, acum la grupa mare au activitati... coloreaza, lipesc diverse chestii din hartie glasata.... E foarte incantata... La ce grupa era Iustina? Eu am inteles ca la cresa 2 ar fi fost probleme cu copii agresati, dar la noi la cresa 6 singura pedeapsa e statul la colt... Doamenele nici nu concep sa lovesti un copil, ca la varsta asta nici nu intelege.... Schimba cresa.... Pentru gradinita zic eu ca e mica... Si va fi ca Stefy asta vara cea mai mica... si o vor lua toti inainte... Un baietel chiar a batut-o cand a fost la 2... ca el e mare si ea prea mica... ca acolo mi-au dus-o in grupa mare... ea avea 2 ani si 6 luni si acolo cel mai mic avea 3 ani.... iar jumatate de an la varsta asta conteaza mult... chiar si numai 3 luni conteaza mult.

Kriss, depinde unde o duci, la cresa la care merge Stefy nu s-a intamplat niciodata asa ceva. Nu am auzit nici o mamica nemultumita.... Nu e bine sa le bagam pe toate in "aceeasi oala"....

Ani, repet si pentru tine, nu la toate cresele/gradinitele e la fel.... Si la gradinita de langa cresa noastra, parinitii sunt multumiti.... Deci nu e o regula daca pentru unii a fost rau sa fie si pentru Darius la fel.... Nu exista nici un emoticon pe care sa-l folosesc ca sa exprim cat sunt de multumita de cresa la care merge Stefy. Stefy a mai fost si in alta parte si la vremea respectiva am spus ce nemultumiri am avut acolo....
Sa scriu cate a invatat Stefy la cresa? Ca dupa 2 zile de cresa a cerut sa manace singura, ca dupa ce a vazut acolo copiii la olita a renuntat de buna voie la Pampers la 1 an si 6 luni, ca la mai putin de doi ani, atunci cand abia vorbea, asa pe limba ei spunea poezii invatate acolo... Crezi ca o bona ar fi mai potrivita? Sau ca daca il iei cu tine la job ai sa ai timp sa te ocupi de el sa-l inveti sa coloreze in contur, sa deseneze... etc? Eu sunt pentru cresa. Experienta noastra a fost foarte placuta.... Nu mergeti pe ce au patit altii, poate Darius are alte preferinte... depinde si de copil cum se acomodeaza.
Sa va dau un exemplu. In grupa la Stefy e o fetita care a plans o luna si mai bine pana s-a acomodat si doamnele au sta dupa ea si pana la urma s-a acomodat. Aseara imi povestea o prietena ca la 2, unde a dus cumnata ei copilul o suna la ora 12-13 sa vina de la serviciu sa-si i-a copilul acasa ca plange, ca el nu-s obligate sa stea dupa un copil care plange... Si exemple mai sunt multe...

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Anymony, in sfarsit, cineva multumit. Hai sa convingem fetele ca nu e chiar asa rau la cresa/gradinita. Asa e, desi avea doar un an si 5 luni cand am dat-o la cresa la foarte putin timp dupa asta am observat o mare schimbare in ceea ce priveste independenta. Si Stefy se imbraca singura, la baie, la fel, merge singura...mai lucram la sters la fundulet....
Cu gradi si Stefy e in aceeasi situatie. Anul asta la 2 ani si aproape 10 luni nu mi-a primit-o si nu stiu daca la anul voi reusi sa o inscriu la grupa mijlocie... am sa vad...
Si eu sunt anti-vaccinare. Si nu sunt de acord si nu ma vor convinge...

Daniela, asa, mai zi si tu ca nu-i bau-bau la cresa, ca vad ca fetele astea sau cam speriat si as avea nevoie de ajutoare sa le conving ca nu-i chiar asa....

Alina, de ce crezi asta? Ca ar fi mai buna gradi? Toate la varsta potrivita.... Stefy are activitati la cresa... Si mai ales ca grupa mica la gradi are aceleasi activitati de la grupa mare la cresa ... au in plus doar desenatul cu acuarele ...si puzzle... Deci cu ce e mai buna gradi? Cresa e pentru copii mai mici, gradi e pentru copii mai mari...
Asa si scoala as putea spune ca e mai buna decat gradi... Dar scoala e pentru copii si mai mari...
Eu ma bucur ca ea vine fericita de acolo si imi arata ce a invatat... Si asta conteaza mult... Dar iti i-a si mult timp... Ca daca el vine sa-ti arate ce a invatat si tu nu ai timp sa-l urmaresti... pentru copil e foarte frustrant...

Teo, deci nu-s singura care a ajuns la complicatii din cauza stresului... Multa sanatate.

Ieri am reusit sa ii gasesc o foarfeca mica, 10cm... in Carrefour si e foarte incantata, dar marea problema... e ca nu stie cum sa o tina in mana...o tine in jos in loc sa o tina in sus... nu stie cum sa miste degetelele.... Asa ma distreaza... Incerc sa ii tin mana in mana mea si sa ii arat cum sa taie, dar data urmatoare iar o aseaza invers pe degetele... Voi cum i-ati invatat sa tina foarfeca? Si cat a durat pana s-au obisnuit?
Mai, nu a lasat foarfeca din mana nici cand s-a culcat... pana la urma am convins-o ca se inteapa cu ea in somn... Dar cand s-a trezit primul lucru a intrebat unde e foarfeca ei... si azi dimineata la fel...
Aseara i-am taiat omuleti care se tin de mana, floricele din alea din hartie pliata.... a fost o nebunie...

De luni incept si ei activitatile mai intens... Am pregatit restul de rechizite... sa vedem cum s-or descurca... Eu abia astept sa vina acasa sa spuna ce a facut si sa repetam acasa impreuna... Mi se pare ca-mi repet copilaria... E ca un vis....

Stefy are ochisorii rosii, sper sa nu fie conjunctivita.... vedem cum e maine dimineata... daca mai merge la copii. Ea abia asteapta. Dimineata cand s-a trezit m-a intrebat daca nu merge la copii, ca vrea sa deseneze cu copii....

Acum abia asteapta sa mearga la petrecere... De ieri ma innebuneste.... Ma tot intreaba cand e petrecerea? Si eu ii tot spun cand e... Dar ea nu are ideea cam ce inseamna maine....

La multi ani, Katthy!

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Katy!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi !

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut fetele
nu prea mai reusesc sa mai scriu si eu .Si de cateva zile am reusit sa-mi gasesc ceva usor dar f atractiv de citit si cum am o secunda libera fug la carte

despre gradi/cresa-pe Daria am reusit sa o inscriu la gradi din spatele Pol. Industriale dar o vor primi din noiembrie dupa ce face 3 ani.Initial am vrut pana atunci sa o tinem acasa bazandu-ne pe bunici.dar cu soacramea nu prea reusim sa o mai scoatem la capat asa ca am reinceput si noi cresa..Pot spune ca sunt destul de multumita.Si chiar daca avem 3 luni de cand nu a mai fost la cresa a reactionat f bine acum cand am dus-o
Lacra daca vrei sa o dai pe Stefi la gradi poti sa mai incerci prin noiembrie-dec-ian ca mai apar locuri mai ales la grupa mica pt ca unii se mai retrag.Finutul meu a implinit 3 ani in febr si l-au dus la gradi de prin aprilie la grupa mica.Acum merge in continuare cu grupa lui si chiar daca are colegi si cu 1 an mai mari nu pare sa aiba vreo problema.Acum dupa ce am reinceput cresa ma gandeam ca i-ar fi fost totusi bine si aici dar pt ca am "reusit" sa o inscriu o voi duce la gradi totusi

cu drag toate fetele

Mihaela 22+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Lacra , ma bucur ca esti multumita de evolutia lui Stefy.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Buna ziua!

Noi suntem in concediu . Acum suntem la Braila (adica la mine acasa) unde este o vreme superba, ca de vara la Piatra, asa racoroasa, dar calda si marti plecam spre Valcea la nasi. Ne odihnim din plin. Lui Andrei i-a mai trecut raceala, dar ne-a dat-o si noua ca de...copiii sunt darnici.

Va pupam si va dorim sa aveti o duminica linistita!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Emma, concediu placut , sa va relaxati cat puteti de mult ! Sanatate multa , bine ca a scapat papanasul de raceala.

poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput