Gravidute&Mamici de IASI (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Lacramioara, Iustina merge la aceeasi cresa cu Amalia Danielei, la aceeasi grupa. Dar la cresa unde merge Stefy mai primesc copii la ora asta (adicatelea asa tarziu...) Tocmai pentru ca am citit povestile cu Stefy m-am hotarat sa o dau la cresa, in ideea ca va avea acolo si alte activitati decat ce face cu noi acasa. Insa am ramas cu un gust foarte amar de la toata povestea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si un laptic...

Celia, multumesc.

dastefa, multumesc pentru ajutor si sfat.

Irina, nu peste tot e la fel. Ma bucu ca nu am scris degeaba si ca am reusit sa te conving ca se poate si mai bine... La cresa la Stefy nu stiu daca mai primeste acum, dar asa cum mi-a scris mie dastefa, cred ca mai incolo se vor mai retrage, ca asa s-a intamplat si anul trecut.... Multa bafta.

Stefy a fost tare incantata de petrecere... a venit pictata pe fatuca.... A fost o nebunie...

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata si de la noi

iulia mersi de ... nu zic ca sunt impotriva cresa/ gradinita ... dar pur si simplu am o anumita retinere asupra acestui subiect ... dar de dat la cresa/ gradinita vrem sa o facem de la 2 ani
si la noi a fost bine la petrecere... darius a cazut frant de la 14.30- la 21.30 au alergat, sau jucat... si la 21.30 a adormit pina la 8 si ieri am luat-o de la capat... adica am fost la tara dupa care la fina

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare si de la noi!
Ne-am intors de ieri in Iasi, dar n-am mai apucat sa deschid calculatorul, am facut nani-nani cu Bianca jumate de zi ca eram obosita, apoi vizite pe la rudele de aici, cumparaturi etc.

Va ziceam inainte ce bine o calmeaza bunicul pe Bia, cum o lua in brate, cum nu mai plangea [mai faine bratele bunicului durduliu decat ciolanoasa de maica'sa ]. Acum insa din contra: daca incepea sa planga si o lua in brate bunica'su sau bunica'sa era jaallleeeeeeeee, plangea si mai tare; cum o luam eu in brate cum se mai linistea. Nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa se schimba Bia asa. Din cate se vede, cel mai bun "calmant" e mami, eventual tati [mai putin]. Cat era calma, o mai lua unul-altul in brate, dar statea un pic si apoi se punea pe bocit ca o vroia iar pe maica'sa. Tin minte ca nepotii mei nu se mai dezlipeau de mama'sa pe la 7-8 luni, dar nu stiam ca atasamentul asta poate fi si la o varsta de doar 2,5 luni.

LA MULTI ANI PENTRU ANDREI [mami Katy] si VLADUT [mami Moldo][scuze de intarziere]

Lacra si Alina sa va fie de bine petrecerile

Nu mai am timp de palavre ca mi s-a trezit printesa si vrea "activitate" si ea: vorbim cu mami cu "au-au" si "ngî", radem si mai nou, apucam zornaitoarea

V-am si o saptamana cat mai frumoasa!!!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Bine ca a trecut weekend-ul ca sa am si eu acces la net, ca acasa vad ca nu sunt sanse prea curand . Au venit, s-au uitat la usa si au plecat, ca aia cica e treaba de alta echipa. Pacat ca nu eram eu acasa, ca sa-i ajut sa-si descalceasca "competentele"... ufff!

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1
O iau pe Mihaela (mami de Albert) sa ma ajute; vad ca are experienta

Raluca, cum nu, cu mare placere ... cine ar ezita sa repete asa o experienta frumoasa?

Partea buna din toata afacerea asta e ca am reusit sa-mi vad si eu cateva filme si alte alea de le tineam pe DVD-uri, pentru zile negre ... Bineinteles ca a trebuit sa ma bat cu Albert pentru prioritate la vizionare, dar asta ramane intre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
o saptamana buna tuturor!
Mie ieri mi-a fost rau de credeam ca dau ortul popii, se pare ca o enterocolita.abia azi sunt mai bine, insa sunt pe regim.ce nu e rau, pt.mine
HELP! recomandati-mi un loc de joaca/petrecere pt. fii-mea! am fost la casuta povestilor, dar e cam scump pt. mine.45 lei/copil.eu nu am multi invitati, doar cam 6 copii cu tot cu ea. Stanley ramane in lista, insa ma gandeam ca imi mai dati 1-2 recomandari..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Kriss sanatate multa. Nu stiu sa-ti recomand un loc de joaca/petrecere, dar cred ca peste tot trebuie sa platesti pt minim 10 copii. Noi la 2 ani o sa facem ceva restrans, in familie.

Irina imi pare rau de experienta urata cu cresa. Nu stiu ce sa zic, eu una am fost destul de multumita cu Amalia. Bineinteles ca daca vad ca nu se adapteaza sau vad ca ceva nu e in ordine cu ea nu o s-o mai duc, dar deocamdata nu cred ca e cazul. Oricum mai stam vreo 2 zile acasa sa se refaca dupa laringita si apoi mergem iar. ochioasa frumoasa.

Teo ma bucur ca s-a distrat Vladut de ziua lui. Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme de sanatate; sper ca acum esti bine. In ce domeniu ti-ai gasit job?

Eu sunt putin mai bine azi; oricum luna octombrie va fi plina in evenimente, aniversari si nunti si o sa fiu destul de prinsa in treburi si nu prea o sa-mi mai stea gandul aiurea, dar dupa aceea parca vad ca ma paste iar depresia daca nu-mi gasesc de lucru si cum n-o sa mai am nici indemnizatia....

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, ai sa vezi ca va fi bine. Si pe mine m-au speriat inainte de a o da la cresa, dar dupa ce am vazut pe pielea mea ce inseamna, spun ca nu e chiar asa, sau chiar ca nu e deloc asa.... Poate ca depinde si de cresa...

Inutsa, dar nu crezi ca e normal? Daca printesa toata ziua e cu tine? De aceea e si grea acomodarea la cresa... Ca sunt atasati de mami, ca ei sunt obisnuiti sa stea 24 de ore pe zi cu mami.... Cand ai fost tu la socri, era prea mica si nu a avut timp sa se obisnuiasca cu tine, dar acum... a dat printesa de bine....

mihharo, greu, dar vine net-ul si la voi. Daca e vorba de RDS.... astia-s greu de pus la treaba.... Eu am reclamatie la ei de o saptamana si nici acum n-au venit....

Kriss, Stefy a fost foarte incantata de petrecerea de la McDonalds. Cu exceptia meniului.... si mie mi-a placut.... Activitatile, jocurile, dans, cantat.... a fost fain, dar mancare de fast food.... Si eu ma gandesc pentru Stefy....
Iar tie, multa sanatate.

Daniela, gandeste pozitiv, mami... altfel nu iesi din starea asta. Gandeste-te ca doat o printesa ai si macar pentru ea fa ceva, daca pentru tine nu vrei sa faci... Hai, capul sus. Eu am alta parere despre tine si sunt convinsa ca am dreptate....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

lacra... mersi, oricum cand ma hotarasc sa vad de cresa/ gradinita tot la voi apelez ... ca de fiecare data cand am o intrebare ... ce mai face Stefi?

KRISS... eu azi am trecut prin Tatarasi... si fata in fata cu serviciul sotului, sa deschis un spatiu de joaca pt copii. de afara mi sa parut ff frumos si bine amenajat, nu stiu preturile ca sa iti pot zice ... e la un bloc nou facut exact la strada

mamici, am o intrebare... Darius a inceput sa tuseasca un pic, nu are muci si nici nasul infundat.... si m-am dus la farmacie si mi-a dat .... sirop pe baza de plante de la DOKTOR MOM.. il cumpar si nu ma uit pe cutie atuncea... si acum acasa am vazut ca scrie ca de la 3 ani se administreaza oare pot sa ii dau

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
Oare iaurtul care rezulta astfel o fi OK? Ma gandesc pt mai tarziu, cand o sa incepem diversificarea cu Bia si as vrea sa o hranesc sanatos... Iaurt din lapte de tara nu am cum sa-mi prepar caci nu am de unde procura lapte.

Pentru inceputul diversificarii se recomanda sa folosesti lapte mai putin gras,in primul rand.Si in al doilea rand nu se recomanda produsele nepasteurizate.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput