Gravidute&Mamici de IASI (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
Zi-mi si mie care e secretul unei bune lactatii plsssssss . Eu am mai putin lapte acum, nici nu stiu daca o sa am de unde stoarce sa-i las sotului cat o sa fiu la facultate

Stimulare repetata,adica supt cat mai des si mancat de morcov crud.
Asa ca...la rontaiala cu tine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iepurila
ce trebuie sa cumpar pt nasi?

Noi n-am luat nimic pt nasi? Trebuia?
Stiu ca se ia un cadou la nasi atunci cand le dai colacii nu cand taie motul.
Citat:
ce trebuie sa pregatesc?

Mancare cat mai multa si loc pentru dans.
Citat:
unde sa comand tortul/turta?

Tuffli sau Select.
Citat:
unde sa fac: acasa sau la un restaurant (aprox 20 pers)-stau la ap cu 3 camere?

Daca bugetul va permite,parerea mea sa mergeti la restaurant. La ce agitatie si nebunie e atunci,20 de persoane mi se par muuult prea multe,chiar si pt 3 camere.Ca pan' la urma toti vor sta la un loc,nu-i imparti in camere.
Citat:
care sunt obiceiurile?

Nasii imbraca copilul din cap pana-n picioare,se rupe turta/taie motul,apoi copilul alege de pe o tava diferite obiecte ce le puneti voi acolo,in functie de ce va trece prin cap.Apoi urmeaza partea cea mai amuzanta,cand toti fac diverse interpretari a ceea ce va deveni copilul cand va fi mare.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetelor va multumim mult pt urarile frumoase

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Gata,m-am pus la curent cu noutatile si plec la treaba. Sper sa revin curand! Daca vi s-o face dor de mine.

La multi ani tuturor sarbatoritilor de luna asta pe care n-am apucat sa-i felicit,dar ii imbratisez (virtual,din pacate) cu drag.

Nushulica,eu vreau sa vad tortul lui David.

Multumesc tuturor celor ce ne-au votat la concurs.

Fuuug...ca astia ai mei is mici,dar darama casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

doamna eu n-am facut poza la tort ca n0am avut timp si am si uitat,oricum a fost super bibilit de stii tu cine si f bun

pe deasupra a fost imbracatcu pasta de lapte praf bleu cu un baietel care statea in fundulet si cu multe jucarii in jurul lui,ursuleti fluturasi...nebunie ce mai

uite o poza aici dar nu o sa vezi mare lucru
http://good-times.webshots.com/photo/2646570100101756654GKwIAT

o s-o intreb pe cofetareasa daca l-a pozat si poate iti arat o poza buna

fii atenta ca maine te sun doamna

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Maine stau cu telefonu'-n dinti.

Sunt convinsa ca tortul a fost foarte bun si super bibilit. Sa va fie de bine petrecerea. Hai mai pune cateva poze. Pliiiz....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ok,am mai pus acum

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

o ferbinte azi ... ca e racoare dimineata ... si laptic de la tara cine doreste

am vazut ca unele persoane nu au avut somn.
asera a fost un pic agitatie, darius a fost mofturos si sa trezit de 4 ori cu bocete si urlete... acum e bine se joaca cu noua jucarie

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Miha, ce revenire in forta...imi place.
Ce perlute mai ai de la Robert? Acum il completeaza si Amira?

Nusha, multumim de foto.
Deci care e previziunea de ocupatie conform alegerilor de pe tava: parfum, carte , pix?
Ce cadou a primit, felicitari.

Inesa, bine ati revenit !Am vazut si eu ce micuta scumpica si sensibila aveti , numai cand mi-a auzit glasul strain a pus buzita in jos si dadea sa planga...

Lacra , ma bucur ca v-a placut la Mc.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Lacramioara . Tu cat ai tinut-o pe Stefania acasa cand a avut laringita? Noi avem o saptamana de cand stam acasa, doctorita a zis ca pot s-o duc la cresa, dar ea inca mai tuseste putin si ii curge in continuare nasucul.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput