Gravidute&Mamici de IASI (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Salutare fetele!
Ma bucur ca nu ne-ati dat uitarii desi tare greu apar prin zona...
Desi m-am intors la servici in speranta ca va fi o perioada mai relaxata (de obicei la noi abia prin septembrie-octombrie se intetea activitatea), am nimerit cum se poate mai rau...preluate de portofoliu noi de produse cu tot ceea ce inseamna asta. Plus ca ne-au luat asa cam pe nepusa masa si senzatia mea - si nu numai - este ca firma nu a fost pe deplin pregatita sa faca fata situatiei. In fine, ideea e ca sunt franta de oboseala si nu reusesc sa ma odihnesc nicicum.
Pe Iustina nu am mai dus-o la cresa, in principiu din cauza racelii. Insa dupa ce i-a mai trecut am incercat sa o duc cateva zile insa numai cum vedea cladirea incepea sa urle efectiv si sa tremure de spaima asa ca am renuntat. Daniela, sa stii ca si Iustina mea la fel a luat niste apucaturi de-astea ciudate insa norocul meu e ca nu am dus-o mult timp... Ea care manca frumos a inceput sa bage mainile in mancare si sa arunce cu mancarea prin toata bucataria...iar cand ii faceam observatie incepea sa planga si imi spunea "nu na-na guitza..." Ceva s-a intamplat totusi de este asa de speriata. Culmea e ca dupa discutia ce am avut-o au mai avut tupeul sa sune (la sot ce-i drept ) sa intrebe de ce nu o mai duc la cresa. Am cautat directoarea sau ce o mai fi insa dimineata nu o gasesc iar de la serviciu nu pot lipsi in timpul zilei ca i-as explica mai pe indelete
In fine, ma credeti sau nu Iustina e schimbata mult chiar si dupa numai 3 zile de cresa...ea care abia astepta sa iasa afara la copii acum nici nu vrea sa auda...trebuie sa-i gasesc mereu alt motiv sa iesim afara caci altfel se pune pe plans.
In rest e bine, creste, vorbeste muuuulltttt si muuuulteee, leaga propozitii intregi de cate 4-5 cuvine, care mai stalcite care mai corecte, accentueaza cuvintele de legatura...Anymony sa nu dai cu rosii insa si eu ma gandesc serios sa o inscriu undeva la o gradinita la grupa mica. Ar face fata cu brio
Va pupacesc pe toate si va urez o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Va invit la o cafeluta/ceiut/lapte!
LA MULTI ANISORI ANDREI de mami Katyuscha si VLADUT de mami teo!Sa cresteti mari si sanatosi!

Mai fetelor ma speriati cu gradi/cresa..nu ca as duce-o acum, o duc de la 3 ani la gradi cu program prelungit, dar din cate ati povestit voi..mi s-a cam facut frica..insa pana la 3 ani mai e!speram sa fim destul de marisori sa ne comportam ok

tuscut,multa putere sa faci fata greutatilor de la job!dar cu printesa cine sta?bunicii?
Ella,pupici sa iti treaca starea nasoala! dar tu ce ai?
Ani, Lacra distractie placuta la petreceri!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

Kriss, mersi de cafea

cu toate ca mai am un an pina sa incep serviciul... trebuie sa ne gandim bine depeacuma ce facem cu darius, vad ca nu e de gluma cu cresa/ gradinita ... si o billa neagra pt gradinita am primit-o de la nasi nostri care au fata de 3 ani si au retraso de la gradinita ... o solutie... imi deschid firma si imi iau copilul cu mine pina la 3 ani... problema e ce merge cu criza asta in ce domeniu[bang?

am cumparat si cadouri, gasit niste jucarii faine la miniblu, erau la reducere... si bineinteles ca nu m-am putut abtine si iam luat si lui Darius ceva

va dorim un weend frumos si relaxant

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Vladut!
La multi ani, Andrei!

Teo, Kati, sa va traisca cavalerii si sa va aduca numai bucurii.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

LA MULTI ANISORI ANDREI de mami Katyuscha si VLADUT de mami Teo!Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Irina..de ce sa dau cu rosii, e normal, daca ai putea de la anul sa o inscrii la grupa mica ar fi f bine, mie imi pare rau ca nu am insistat sa o inscriu la 2 ani si 8 luni, acum poate ar fi fost altceva. oricum cu inscrierile e jaleeeeeee. la ioana in grupa au fost 37 inscrisi, apoi au inceput sa vina mai putin, 32, 28, 22 acum cred ca nici 20 nu sunt- vad asta dupa lucrarile lor expuse.
ieri a fosr mai bine, am luat-o la 3 jumatate si dormea asa frumos...erau vreo 10 copii cred. mi se pare ca evoloeaza e si mai independenta ca inainte, vrea sa se imbrace singura fara nici un ajutor, la baie nici nu stiu cind merge...

Am fost ieri la Teba. nu era cine stie ce-acum depinde ce va intereseaza-erau malete mai marisoare, flanelute de corp, si pantaloni de purtat afara la 5 lei-imitatie de raiat.
Fetele-in siraj sunt hainute asa frumoase...dar cam scumpele. plus ca am gasit un stand cu ff multe jucarii la preturi ok-la prima intrare ICRTI parca.
Vrem azi sa mergem in Copou sa se plimbe cu bicicleta, miine voiam la teatru, dar nu e spectacol frumos-motanul incaltat. Alta data.

Referitor la articolul discutat- eu NU ma vaccinez si nici pe fii-mea-dau declaratie ca nu-s de acord daca imi cere...In sinea mea sunt 100% de acord cu ce se presupune-e criza mondiala si suntem cam multi pe planeta , nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Ella la vechiul job nu ma intorc din mai multe motive, nu ca nu as putea, dar efectiv nu se merita; am stat mult si m-am gandit si am ajuns la concluzia ca mai bine stau acasa far niciun ban si poate ma ajuta DD si imi gasesc in alta parte, desi suntem costienti ca o sa ne descurcam greu. Te si eu si sper sa-ti treaca si tie starea asta nasoala.

In legatura cu cresa, nu cred totusi ca asta e principala cauza a comportamentului Amaliei. Starea asta a ei s-a accentuat datorita spitalului; ieri nu ne-am mai dus la spital si nu a mai avut deloc crizute din alea. E adevarat ca si Amalia plange cand vede cresa, dar se linisteste imediat ce intra in clasa; de mancat mananca la cresa pt ca acasa nu-mi cere de mancare de obicei decat pe la ora 18; aproape tot timpul o gasesc vesela cand ma duc sa o iau, ba uneori mai ramanem in curtea cresei sau mergem in parc si se joaca cu copiii. E adevarat ca dupa ce o iau vreo 2 ore vrea numai la mine, dar per ansamblu eu sunt multumita.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

La multi ani Andrei si Vlad !!!!

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

La multi ani VladutOana sa-ti traiasca baiatul si sa aveti parte numai de bucurii din partea lui!!

La multi ani Andrei

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput