Gravidute&Mamici de IASI (103)
Raspunsuri - Pagina 5
alynta27 spune:
Sa va mai spun ca mi-i dor de David?! L-au tuns! L-am vazut la web! E asa dragut! Cica zice "uita-te"!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
mihharo spune:
Daniela, subscriu la ce a spus Alina, e o perioada mai grea pentru Amalia, iar la varsta asta toti au apucaturi care de care mai "dureroase" pentru parinti
. Imi amintesc ca si Albert musca, de pe la 2 ani pana dupa 3, da' musca zdravan, mai ales pe parinti. Multe vanatai am avut pe maini de la coltisorii lui. E o etapa in viata lor cand sunt mai violenti, dar se estompeaza treptat dupa 3 ani.
In alta ordine de idei, daca gasesti cumva un psiholog bun, da de stire. Si eu sunt interesata.
mihharo spune:
Alina, cred si eu ca ti-e dor. Eu l-am trimis intr-o vara la tara (avea 3 ani), cateva zile, cu tatal lui si cu parintii mei. A doua seara de cand plecase deja ma apucase plansul si-mi venea sa-i sun sa mi-l aduca inapoi. A fost singura data cand am stat departe de el.
alynta27 spune:
Da Miharo asa e! Dar e bine sa se invete si fara noi, mai independent! I-a cumparat bunicasa si matusasa Thomas pe sina, c u telecomanda si e fericit! I-a mai luat unul de luat afara, ca el il pune pe jos, pe pereti sa mearga!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
mihharo, spor la rearanjat si felicitari lui albert ca iiplace la gradi.
Eu la Teba n-am vazut decat hainute pentru pitici pana in 2ani, pentru Stefy la 3 ani, mai nimic. Si apoi de la 6 ani in sus...
amir, sarcina usoara.
Daniela, mie mi-a recomandat cineva un psiholog, dar nu a mai fsot cazul. Cand gasesc numarul de teleon iti trimit PM. E o perioada, si Stefy facea dar nu chiar asa cum spui tu. Intai de toate tu trebuie sa fii calma si sa nu te dai batuta... NU ai dat gres si nici nu o sa dai cu cresterea Amaliei. E o perioada mai grea pe care o sa o treceti impreuna. Ai sa vezi. Aseara si mie mi-a smuls Stefy parul, pentru ca i-am luat ceva ce nu avea voie.... Pana la urma a inteles... De obicei intelege, dar aseara nu stiu ce a avut. Iar la Amalia cred ca e o revolta legata de faptul ca iti simte lipsa. Se simte parasita... Te bate doar pe tine sau si pe sotul tau?
Laringita cum a facut? Stefy a facut de la urlete in perioada de acomodare.
Alina, lasa ca vine el acasa....
Stefy a primit aseara prima invitatie din viata ei la o petrecere la o fetita de 3 ani la Mc Donalds si nici nu stiu cum sa procedez. Fetele care ati fost cu copiii la aniversari acolo, spuneti-mi si mie cum se procedeaza. Sunt disperata... Deja am fata mare, merge la petreceri...
Lacramioara si
Stefania Iulia
iulia-stefy spune:
Daniela, ti-am trimis PM cu numele si numar de telefon psiholog.
Lacramioara si
Stefania Iulia
iulia-stefy spune:
Daniela, mihharo, am tot cautat pe net despre medicul psiholog Cristian Petrescu si am gasit mai multe articole printre care si asta: http://www.psychologies.ro/Dosar-PSY/Familie-Copii/Cristian-Petrescu-Parintele-trebuie-sa-fie-alaturi-de-copil.html?a=5265/545692
sau asta
http://www.psiholife.ro/noutati.php?art=22&page=1
In ultimul e si numarul de telefon si o adresa de mail.
Mie mi l-a recomandat cineva, dar nu am mai avut nevoie. Sper sa va foloseasca.
Lacramioara si
Stefania Iulia
danyelle005 spune:
Multumesc pt sfaturi fetelor.
Kriss si Lacra multumesc pt recomandari
. O sa va tin la curent..
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
kriss79 spune:
hop si eu
Alina, nu a fost, va fi cu o zi inainte de cea a fetei:)am zis ca i-a luat hainute mama fetei, pt. ziua ei care va urma..ea vroia sa ii ia o masinuta din aia cu telecomanda care costa vreo 400-500 lei si i-am zis ca nu merita banii..tot nu mai avea hainute/papucei de toamna..asa ca de 300 lei i-a luat cam ce am scris.
Daniela
iti doresc sa rezolvi cumva cu crizele Amaliei..iesi si te mai destinde putin singurica si vin-o cu alt tonus acasa la ea.nu stiu care e cea mai buna metoda, din ce ai povestit tu ai incercat cam de toate..poate cineva avizat stie cum sa o ia..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
iulia-stefy spune:
A IESIT LA IVEALA ADEVARUL DESPRE GRIPA PORCINA- DEPOPULATIA PLANETEI!!!
Nu stiu daca este adevarat sau cat din toate prezentate aici sunt adevarate dar cu siguranta merita citit!
In sfarsit o femeie din Austria a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi si de aceea dupa cateva zile a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea populatiei in forta ce are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta!
In aceste tari toti oamenii (100% din populatia), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine si daca refuza sunt condamnati fie la 1 an de inchisoare fie trebuie sa plateasca 250 000 USD amenda cum este in SUA!
In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!!
Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Vaccinarea va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi ” mutatia virusului care nu mai poate fi oprita” !!!
Fiti intelepti si cercetati aceasta tema si nu va vaccinati impotriva gripei porcine, prea multe lucruri sunt suspecte si fara logica!
Prin aceasta metoda se urmareste planul de DEPOPULARE A LUMII,ceea ce inseamna eliminarea si uciderea a 90% din oamenii de pe intreaga planeta din partea NWO(New World Order)! Producatorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vre-o 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oameni sanatosi cu vaccinurile sale. Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului? Pentru ca deja au avut vaccinul dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa fie obligatorie fie prin manipulare mass media!!!
Numele femeii care a facut public acest adevar este Jane Burgermeister,o jurnalista cu multe premii si distinctii, si ca s-o cunoasteti mai bine puteti accesa profilul ei in Wikipedia de unde veti avea sansa sa va documentati mai amanuntit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister
si aici, in capitolul REFERENCES veti gasi si alte lincuri pentru a va putea documenta mai bine!
Lacramioara si
Stefania Iulia