Gravidute&Mamici de IASI (103)
Raspunsuri - Pagina 4
mihharo spune:
Buna dimineata si de la noi... dupa multa vreme ![]()
Intre timp am terminat cu mutatul (in mare, pentru ca de aranjat si rearanjat cred ca ne mai ia o luna). Inca nu avem net acolo, nici cablu TV, asteptam sa vina sa le instaleze. Am inceput si gradi, la program prelungit, si sunt tare bucuroasa ca-i place puiului, pentru ca sincera sa fiu am avut maaaari emotii. Lui nu i-a prea placut anii anteriori cand era la 4 ore, asa ca ma gandeam ca la 8 o sa fie tragedie. Dar... am avut o surpriza placuta, se duce cu placere si e incantat de educatoare (si mie imi plac) asa ca din punctul asta de vedere am scapat de-o grija. Sper doar sa tina ![]()
Eu am reinceput serviciul
... inca nu mi-am intrat in ritm, dupa un concediu asa lung. Zilele astea sunt ceva mai grele 
mihharo spune:
Kriss, erau la Teba si hainute mai marisoare sau numai pentru copii mititei? Tare ma bate un gand sa fac si eu o vizita, eu am cumparat de acolo multe hainute care au fost foarte bune, cand era Albert mai mic.
mihharo spune:
A, era sa uit
: spunem si noi prezent la intalnire. Pana la urma, unde ramane si cand?
amir10 spune:
Buna ziua,
Eu sunt mai lenesa cu scrisul, dar va citesc din urma.
Ramona, sper ca ai nascut cu bine si acum iti tii bebe sanatos cu drag la san. Sa ne povestesti cum a fost.
Iepurila, ca sa nu iti bati capul cu mancarea, poti face acasa si sa comanzi mancare de la un catering sau sa o cumperi din supermarketuri, ca au tot felul de salate si antreuri, calde, reci. Faci bufet suedez pt ca ai multe persoane invitate si fiecare se serveste cu ce vrea si cand vrea. Tortul si prajiturile le comanzi la cofetaria Ana sau unde stii tu ca fac deserturi bune. Desi nu sunt asa in tema, cred ca totusi un cadou la nasi e binevenit. Sugestii: o rama foto digitala, un DVD player, un set ceva pentru gospodarie (o pilota sau un set barbeque), vezi si tu ce li s-ar potrivi lor mai bine.
Bebe meu e miscaret si sughitaret, cum ma trezesc eu, hop si el cu o tumba sau un sughit.
Multumesc celor care modereaza subiectul ca mi-au schimbat caruciorul, cine stie, poate ii mai schimbam o data culoarea, ca prea multi baieti s-au nascut pe aici, mai trebuie si fetite pentru ei, nu-i asa?
Va pup pe burtici si nasucuri mici. 
24+
Celia spune:

David Mihai de mami Nusa
La multi ani, sa fii sanatos si sa te bucuri de tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Ralu, sa va fie de bine relaxarea la Sibiu. Sa fie asa cum va doriti cu mutatul.
Ella, multumim de foto , ce scumpica e Bia
.Sa fie cat ma usoara desprinderea de suzi…
Ce cavaler e Domi…
Ani, am vazut in Carrefour rucsacel cu Thomas parca tu vroiai pentru un copilas ceva cu …
Lacra ,
ici lui Stefy, ce discutii interesante mai aveti?
Iepurila, spor la organizat petrecerea , in functie de buget, numar de invitati si preferinte…
Pentru nasi, eu am practicat solutia ceva util si dorit pentru ei asa ca am ales cadoul impreuna cu nasa(adica a ales ce si-a dorit).
Hainute mai chic si rezonabile si daca e timp poti vorbi cu Kriss, eu i-am luat Andreei cateva hainute tare dragute si rezonabile .
Tortul … recomand o comanda la Miha .
Katy, asteptam vesti de la control. Tu nu ne spui prea multe de Andrei…
Alina, pe unde te plimbi fara copilul mare?
Any, sa fie cat mai usoara acomodarea Ioanei la grad sis a reusiti sa o mutate asa cum va doriti.
Miharro, spor cu despachetatul.
Felicitari pentru acomodare “gradinarului”.
Amir , sarcina usoara in continuare si bebe sanatos .
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Anilansa spune:
celia.. mersi, sper sa merg zilele astea in magazine. cu toate ca sotul munceste pina 20.30, mersi mult
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
Neata si de la noi!
Vreau sa va spun ca suntem la a patra zi fara suzi,prima zi ,respectiv noapte a fost cea mai grea apoi a uitat de ea,mai intreaba din cind in cind dar....oricum sunt curioasa cum reactioneaza cum o sa vada la vreun copil suzeta
Ma bucur ca v-au placut fotografiile,cele care le-ati vizionat
Iepurila noi am facut la un local taierea de mot a Biei,am avut multi adulti si citiva copii iar tortul l-am facut la Select,insa este in mall o patiserie unde fac niste torturi super,eu o recomand
Venim si noi la intilnire...
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
danyelle005 spune:
Ziua buna si de la noi!
Eu sunt cu nervii la pamant
...parca nimic nu merge cum ar trebui.
Imi poate recomanda cineva un bun psiholog pt copii? Nu stiu ce sa ma mai fac cu Amalia, daca nu fac cum vrea ea imi face efectiv crize de plans, se tranteste pe spate, se trage de par, se zbate....Ieri am fost internata cu ea in spital pt ca are laringita; ne-a dat drumul acasa aseara cu conditia sa venim de 2 ori pe zi la tratament...nu va zic ca am crezut ca innebunesc cu ea, efectiv facea numai ce nu avea voie si daca ii spuneam ceva facea crize.
Nu stiu cum sa mai procedez cu ea.Am incercat de toate: sa-i explic frumos de ce nu are voie, ori sa fiu ferma, ori sa o pedepsesc in camera la ea, sa o ignor....nimic nu merge. Daca o iau in brate ma trage de par si efectiv imi smulge un pumn de par din cap, ori ma musca, ma pisca, ma bate....
toate astea au inceput cam de cand merge la gradi, desi ii explic ca vin s-o iau cand termin treaba, ii spun tot timpul cat de mult o iubim si ca asta e serviciul ei, asa cum si noi avem serviciul nostru ( vorba vine ca imi caut in disperare un job dar fara nici o speranta
).
M-am intins cam mult....dar trec printr-o perioada tare proasta, simt ca am dat-o in bara si cu cresterea Amaliei si cu job-ul.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
alynta27 spune:
Salutare!
Alic .....eu am mers direct la policlinica joi in jur de 6 cu trimiterea! Sora mea avea nr. de tel. a dr. si mergand ea-o sunase inainte; am mers impreuna! te primeste fara probleme! Se poate si pentru un control de rutina! Ai sa fii multumita!
Celia....am fost la cumparaturi, pe la babe (rude)
! La partea a 2-a nu prea i-a placut, dar in rest a fost bine!
Ella.....felicitari pt dezvat!
Ani....ma bucur ca sunteti la gradi si e bine!
Danielle....eu cred ca nu trebuie sa disperi! Sunt multe lucruri noi pentru fetita! Cu greu face fata un adult, apoi un copil... Gradinita, spitalul, boala- toate i se par un mediu ostil, de care tu esti "vinovata"! Incearca sa-i faci pe plac -du-o unde ii place, da-i ce vrea sa manance si daca e mai sensibila pupa-o mai des, mangai-o iar cand depaseste momentul vei incepe sa o "educi" ! Stiu ca e foarte greu, ca am trecut si noi prin asa perioade!
Succes la toate, ca ai nevoie! Mai lasa fata 2 ore cu sotul si iesi din casa ca sa "respiri"!
Mihharo.....bravo ca vati mutat! Te acomodezi si cu munca, ce sa-i faci?! Succes lui Albert la gradi!
Kriss.....sa le poarte sanatoasa! Cand e ziua ta sau a fost?!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!