Gravidute&Mamici de IASI (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Ralucasa va fie de bine plimbarica.intr-adevar e superb SIbiul, am fost pe cand era oras european in 2007 si m-a cucerit.am fost si noi la ramada la o intrunire si intr-adevar e superb.cel din iasi, desi e e tot Ramada,nu se compara.Ala e si mult mai mare..

Multumesc, Cris!
Deci nu-s doar eu pasionata de Sibiu. Ma tot intreb ce ma fascineaza in halul asta, da' n-am raspuns nici pana la ora asta.
Si noi am fost in 2007, in iulie, la absolvirea fratelui meu si inaintarea in grad. Am fost si anul trecut in concediu. Am fost si acum. Raman cu aceeasi impresie pozitiva. Nu mai este capitala europeana, dar oricum, cam tot pe acolo se situeaza. Pana si "G. Enescu" s-a tinut acolo anul asta. Nu mai zic de alte zeci, sute de manifestari care au loc, in permanenta.
Mi-a zis cineva ca facand parte din acelasi lant, si Ramada al nostru ar trebui sa arate asa. Da' am vazut pe net niste poze de la noi si eu zic ca nu se compara. E frumos si aici, dar cred ca e abia pe la jumate (daca nu-i prea mult spus!) fata de cel sibian. Recunosc ca personal, aici n-am fost.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Ralu, sa va fie de bine relaxarea la Sibiu. Sa fie asa cum va doriti cu mutatul.

Multumesc, Celia.
O iau pe Mihaela (mami de Albert) sa ma ajute; vad ca are experienta
Azi s-a mai facut un pas in directia mutatului. Deci e pe-aproape.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
M-am intins cam mult....dar trec printr-o perioada tare proasta, simt ca am dat-o in bara si cu cresterea Amaliei si cu job-ul.

Daniela, eu zic ca nu e asa cum crezi tu. E doar o perioada mai proasta pe care fiecare dintre noi o traversam in felul propriu. Adica fiecare are probleme, dar la gramada, toate suntem mai suparate, mai ingrijorate, mai...
Nu te invinui. Nu cred ca e chiar asa de grav cum pare. Hai, fruntea sus si soarele acusi apare si la tine pe strada.
Daca vrei sa plangi, sa te plangi, aici suntem, doar stii
Hai, nu mai fi asa suparata, ca ma faci si pe mine sa plang.
Ce job ai vrea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

sa va zic cum a fost la control:

nu a facut mare lucru decat ca a ascultat bataile inimii lui bebe 144b/min,mia masurat burtica si e ok tensiune buna si atat.
am vb despre cum am sa nasc ca am avut cezariana si acum le-am zis ca vreau sa nasc natural si care sint riscurile:ca nu as putea naste natural doar daca bebe nu e intors cu ,capul in jos si ca e un semn de intrebare cum am uterul taiat pe vertical sau orizontal ca daca e pe vertical nu as putea naste natural dar asta nu stiu.si cam atat in rest toate bune joia viitoare iar ma duc la control.the end

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia
[
Katy, asteptam vesti de la control. Tu nu ne spui prea multe de Andrei…

.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

ce sa zic depre Andrei ca e un copil ft energetic ca ma alearga peste tot,ca sr sta toata ziua sa imi mangaie si sa pupe burtica si zice tot timpul ca e bebe akolo si crede ca si el are bebe
incepe sa vb scrie cfre si litere stie aproape tot alfabetul sa il zica si sa numere in rom se eng pana la 10.si cam atat.
ieri cand eram in cabinet el a luat aparatul de ascultat inima la bebe si astepta sa puna el pe burtka ca stia ce urmeaza sa il puna la ureche.a ajutat sa mi se ia tensiunea a apasat pe pompa.si cam atat.multumesc lui Dumnezeu ca e sanatos.

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salut!

Ralu noi papam, crestem, gangurim, radem, dormim, bocim , din astea.

Alina mi-ai facut o pofta de salata de vineteeeee. Aiurea ca nu am aragaz sa coc vinetele

Mihharo spor in continuare la amenajat.

Daniela o sa treaca momentele astea. Subscriu si eu la ce au zis fetele

Lacra acum invitatie la petrecere, acus clasa 1, apoi invitatie de la un baiat , trece timpul asta repede de tot...
Si cum faci cu regimul Stefaniei daca merge la McDonald's?, ca stiam ca e la regim strict.
Cam horror ce scrie in articolul ala, in cazul in care o fi adevarat. Sa speram ca nu e.

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Daniela , sanatate multa Amaliei.
Imi pare rau , ca ai asa o stare, dar chiar nu cred ca e cazul sa-ti faci asa procese de constiinta cu cresterea gresita a dulcetei si a job-ului.
Trebuie sa treaca perioada de boala, de acomodare si totl va rentra in normal . Cu jobul… si eu as vrea sa-mi gasesc ceva…
Pana la un loc mai bun te poti intoarce la vechiul loc?

Lacra, detalii de petreceri la Mc , Daniela oare poate sa iti dea….?

Kriss, ce frumos ca bunica a completat garderoba dulcetei…

Katy, felicitari lui Andrei, stie destule…multumesc de info.
Despre control sper ca esti multumita. Cel putin asa am simtit din relatare ca e un optimism…

Alina , ce rasfatat e David…

Ralu, sa fie cat mai repede mutarea.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Multumesc pt urari Iulia, Inutsa, Aperju!
Va doresc si voua toate cele bune!
Iulia,din care piata cumperi lapte?

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Salut fetele!
Am fost azi la eco si se pare ca vom avea o fetita!
Suntem f bucurosi!

Despre Arcadia hospital...din cate m-am interesat...au stagnat lucrarile din lipsa de fonduri....so...nu cred ca va fi gata pana noi vom avea nevoie...din pacate...

17 +

felicitari mamicuta de printesa!acush

sarcina usoara in continuare!

kriss multumim de urari!

cuscraaaaa pe unde umbli mama de nu mai intri la bobocei???si cum ai uitat tu ca giner-tu face azi 1anisor?? eu zic sa faci petrecera acasa nu se merita sa cheltui atatia bani la restaurant...eu fac acasa ce-i drept avem curte si casa destul de mare dar si invitati o gramada plus copii..sper sa fie ok...tort iti recomand si eu Ana la gara sunt f bune

pt nasi noi am stabilit de comun acord sa dam urmatoarele:un tort identic cu cel care va fi la petrecere,o st whisky,prosoape de baie si halat de baie pt copil...acum fiecare cum stabileste

pupam elenutza

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si un laptic....

Inutsa, asa e timpul trece asa de repede....

Celia, multumesc.

lorex, din piata Nicolina.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput