Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Yaia- acum am inteles pt ce este capacul la cutie . Chiar ma intrebam de ce iti da si capac (cand te saturi de bebe ii pui capacul si il depozitezi in debara Referitor la sampoane, gel pt bb etc . de la prietene am auzit de Mutella si Klorane. Vad ca nimeni nu a zis nimic de Klorane. Eu m-am inteles foarte bine cu sampoanele lor , as fi tentata sa le folosesc si pt bebe. Pana acolo mai e. In orice caz nu voi folosii Jhonson, mirose prea tare , si nice Nivea - nu-mi place cum miroase. PT bebe vreau ceva fara parfum, ma oroama produsele pt bebe care miros asa puternic. Ella- si eu sunt pentru produse bio. Daca sti o marca de incredere zi-mi si mie te rog. Eu folosesc shea butter, ulei de cocos , ulei de migdale , de masline pe post de crema de corp. Pentru bebe am inteles ca cel de cocos este cel mai recomandat. |
M-am gandit doar mai tarziu ca e posibil ca acel capa sa induca in eroare.
Referitor la cosmetice pt. bebe, am auzit de la o colega de la cealalta odisee lucruri rele despre Klorane, eu personal nu am folosit.
Eu am folosit produse Weleda si sunt multumita de firma, mai ales de www.weleda.co.uk/Baby-Skin-Care/Calendula-Nappy-Change-Cream-75ml/invt/105009" target="_blank">crema lor pentru popou cu zinc, face minuni cand apar probleme si in timp foarte scurt la noi (in cateva ore dispare orice roseata). Produsele Weleda nu au parabeni!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
nibi_niki spune:
Buna dimineata.
michelle.bine ai venit,sarcina usoara si bebe sanatos sa iti dea DD
dianamifelicitari pentru culoarea caruciorului.Nu-ti face griji de placenta,fetitele sunt mai harnicute decat baieteii si ridica placenta..asa ca..stai fara grija.
Noi suntem binisor..cu putine stari de greata azi
.Daca nu le-am avut pana acum sper sa nu ma apuce...nu am avut nici macar o zi stari de greata in 15 saptamani
.Aseara am ajuns cu mama la urgente ca nu se putea tine pe picioare..frisoane..stari de voma
...asa ca am stat pe holurile spitalului vreo ora apoi ne-am intors acasa.S-a lipit de un virus pe undeva.
15+
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelagrosan In legatura cu patutul pliant, zicea cineva ca e numai pt. calatorie. Nu sunt de acord. Noi am cumparat la 6 luni o saltea de nuca de cocos parca, se potrivea perfect, asa ca nu vad diferenta. Doar cand plecam de acasa o culcam fara saltea, dar mai puneam o patura sau ceva. |
Este dreptul tau sa nu fii de acord cu tot ce spun eu sau altcineva. Dar te-ai gandit pe ce sta salteluta aceea pusa de tine in patutul pliant? Suportul nu este suficient de bun si ii afecteaza mai tarziu coloana lui bebe (sunt practic 2 bare incrucisate si o panza). Sa-l culci acolo cateva nopti cand esti in calatorie e ok, dar sa doarma noapte de noapte pe ceva care nu e suficient de stabil...decizia apartine fiecareia dintre noi, dar trebuie sa ne gandim si de ce producatorii le numesc 'patuturi de calatorie'...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
CoriMami spune:
Buna fetelor!
Eu nu prea am mai scris dar am citit tot ce ziceti voi pe aici.
Vreau sa felicit mamicile care stiu deja ce poarta in burticutza! Sa aiba fetite/baiti sanatosi si veseli!
Si mie mi-a crescut burtica, inca mai imi vin niste pantaloni dar mi-am luat si cu elastic de la Rococo (cad putin de pe mine acum).
La kg...se pare ca am luat 4 jumate :(. Am grija la tot ce mananc..dar asta e. O fi si de la burtica.
Mai am de asteptat pana la 16 sapt si 5 zile cand sunt programata la TT si eco, poate atunci aflu si eu o culoare de carucior (eu cred ca va fi albastru
).
Va pup
14+
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1
kossir spune:
Buna dimineata burticute,
Va spun si eu bine v-am regasit, dupa un weekend prelungit datorita sarbatorii de sfarsit de Ramadan.
Ca de obicei foarte harnicute, vad si nume noi, si ceva caruciare, dar nu stiu inca nimic, o sa citesc cat pot din urma si vorbim apoi.
Noi suntem bine, fara nici o problema zilele astea, nimic de specificat, doar ca inca nu simt nimic, desi suntem in saptamana a 17-a
.
O zi buna, va pup pe toate si dupa munca, merg sa citesc din urma.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
17+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
castelana, 5 kg? mama ce grasuna ai fost dar si inalta :) saraca mama
eu sper ca de mine vroiai sa zici de greturi ca mi.au venit acum, adica rebiana sper sa fie spre sfarsit cu greturile
ioana, exact de aia am varsat eu ieri, cand m.am pus sa mestec intr.un piure de legume pt ivan
sa stapaniti sanatosi masina in continuare
liliana, ma bucur ca vii cu vesti bune de la eco, felicitari
ella, de unde e cumnatul mexican? intreb pt ca am asa o inclinatie catre mexico, mereu caut stiri despre ciudad juarez...dar si altele mai placute despre puerto vallarta, ca sa numa zic de alejandro fernandez care e cantaretul meu preferat
ina, of ce nasol, mare grija cu gripa asta noua, eu din cauza ei evit magazine, si nu l.am dat pe ivan la scoala
niki sanatate mamei si sa nu iti dea tie virusul
babyangel cand aud ca ai pus 5 kg ma mai linistesc, cam in ritmul asta merg si eu
oana ce faci? tot cu oboseala de la servici?
eu am foarte multe lucrurisi obiecte de la ivan, de aia sper sa.mi permit sa.mi fac placerea cu un carucior care.mi place mie, am si eu un fix si atat :)
roxana
12+ si
ivan (2.12.2006)
sensibila spune:
dayanara - multumesc frumos de informatii. Oricum astept evaluare genetica la TT sa vedem acolo ce scrie si apoi o sa aflu mai multe cand o sa ajung la dr mea.
Felicitari fetelor care au aflat ce au in burtica.
e in burtica
+16
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html
mihaelagrosan spune:
Yaia am precizat ca nu foloseam salteluta de la patutul pliant, cea subtire, ci am cumparat una groasa, am verificat si chiar nu se denivela in nici un fel sub greutatea copilului. Ultima oara cand fetita mea a dormit in patut avea max 11 kg. Majoritatea cunostintelor noastre au patuturi de-astea, nu le fac reclama, fiecare isi ia de care doreste, dar nu am vazut bebeu care sa deniveleze o saltea normala de cocos.
Mihaela
12+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
ellanik spune:
Fetelor, cred ca am vorbit incomplet astfel ca m-am facut neinteleasa.Despre botez: nu am spus niciodata ca nu sunt de acord cu botezul Doamne fereste asa ceva.Am spus doar ca eu si sotul meu (nu vb in numele altcuiva) il botezam in religia noastra care este ortodoxa .Asta nu inseamna ca daca atunci cand va fi mare si poate va avea dorinta de a explora, de a cunoaste si alte religii,nu va avea permisiunea.Daca va dori dintr-un motiv sau altul sa isi schimbe religia, eu voi face tot posibilul sa-i expun parerea mea insa, atentie, nu i-o voi impune.Daca va cunoaste o fata de alta religie si, dragostea stim ca muta muntii,va dori sa treaca la religia ei de dragul ei evident ca nu voi face ca sa-mi fie mie pe plac.Eu fac un copil pentru el nu pentru a-mi satisface mie orgoliile si placerile.Cat este mic este responsabilitatea mea insa cand va creste ii voi respecta parerile pt ca asa consider eu normal.La asta m-am referit cand am spus ca are dreptul sa aleaga singur cand va fi mare.
Cat despre botezul ortodox si catolic, eu sunt nasica unui baietel care ulterior a fost botezat si catolic pt simplul fapt ca in Mexic la inscrierea la scoala i se cere certificatul de botez catolic nu pt ca tatal, catolic fiind, ar fi avut ceva de obiectat.Ba mai mult lui ii place mai mult ceremonia ortodoxa dar asta e alta poveste.Ei urmeaza sa aiba inca un copil care se va naste la sfarsitul lui martie si care la fel va fi botezat si aici si acolo.
Cred ca m-am exprimat gresit si in concluzie am fost inteleasa gresit.
Eu personal consider religia ortodoxa ca fiind o religie foarte flexibila si toleranta ,de-a lungul vietii confruntandu-ma cu diverse situatii care m-au facut sa ajung la aceasta concluzie.
In definitiv ,in fiecare religie este un Mantuitor chiar daca are denumiri diferite si invataturile sunt cam la fel.Fara sa fiu rea sau tendentioasa pot afirma ca eu consider catolicismul o religie manip u l atoare .Nu se poate sa te bati cu pumnul in piept ca cea mai tare religie crestina este cea catolica atata vreme cat ai ucis atatia oameni in numele Sfintei Crucii(a se vedea cruciadele).
Deja am divagat dar rabufnesc de fiecare data cand imi aduc aminte.
Deci , repet, sunt pentru botez , sunt pentru invataturile crestine dar nu sunt pt impunerea propriilor pareri.
Cat despre produsele bio, eu am de la life-care si daca intri si cauti pe net poti gasi.Mama mea este distribuitor(daca esti interesata sa fii da-mi un PM(parca babyangle m-a intrebat ...am uitat deja) si iti cumperis singurica.Eu am si acum pt burtica ceva cu unt de shea, masline si migdale si este minunata.
Kossir , chiar ma gandeam la tine zilele astea si ma gandeam cum faci fata la atatea bunatati pe care le aveti voi acolo.
Oana cum esti?
Ramy
Cate un
si o
pt fiecare.
16+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ellanik spune:
Dayanara, finul meu sta acum in Cuernavaca si unul din bunici a fost mayash din Cozumel.Stii ca in cultura maya se spune ca nou-nascutii au un fel de codita la noada funduletului, ei bine finutzul meu care e in poze a avut asa ceva.Sotul meu este fascinta de aceasta cultura el facand cateva filme despre aceasta cultura si studiind in amanuntime despre mayashi.Daca bebe ar fi fost fetita s-ar fi numit Maya.
16+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/