Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutare fetelor, intru scurt de tot, sa va spun doar ca sedinta foto s-a intins pe 2 zile, pentru ca ieri dupa juma de ora de poze, modela care trebuia sa fie mamica lui Jodie cica (o pustoaica de 18 ani -- nu stiu ce o fi in mintea unora dintre astia de fac cataloage) s-a suparat si a plecat, asa ca dupa mult tambalau, au reusit sa gaseasca o alta mamica, insa pierdusera deja lumina zilei, si au re=programt pentru azi. Pentru Jodie n-a fost bai, ca a alergat si s-a jucat pe acolo, insa pentru mine a fost cam greu, ca azi a trebuit sa il iau si pe John cu mine si ei amandoi alergau care incotro si eu eram super obosita.

Asa ca va pup, va doresc o dupa-masa si seara minunata si revin maine sa va citesc pe larg.

Pupici!

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Si azi schimb iar semnaturica...
Sa vad ce am facut...
Da,am reusit!

Maria 14+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sa vad daca tin minte ce trebuia sa raspund din urma:
- carut - cineva voia sa-l vada pe bebe in carut cand il scoate la plimbare - eu am de la Tudor carutul acesta, care are manerul 'reversibil', mobil (se muta din fata in spate si e foarte util atunci cand bate vantul tare, ca poti proteja copilul foarte bine si nu-i bate vantul in fata, asta cand e mai marisor, evident). In plus, 'capota' se poate trage sa-l infofolesti bine pe bebe in zilele reci de iarna si are si plasa de insecte. Si pentru primele luni are www.barnvagn.se/bilder/63915.jpg&imgrefurl=http://www.barnvagn.se/scripts/artikel.cgi%3Fartikelnr%3D2792&usg=komjDI3iJsv-r1PaEiGrO3gMvV0=&h=204&w=300&sz=44&hl=en&start=8&sig2=GlltqB6ZvJalLcSZCzy6qQ&um=1&tbnid=7SIz6IxNN6RkIM:&tbnh=79&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Demmaljunga%2Bquadrolift%2Bpris%26hl%3Den%26sa%3DN%26um%3D1&ei=O9a4So3oJ5zf-QbotZnlBQ" target="_blank">portbebeul care poate fi carat in casa.
Nu stiu daca se gasesc Emmaljunga si in Romania, firma e suedeza. Oricum, trebuie sa luati in calcul ca bebeii vostrii vin primavara, deci multe dintre facilitatile acestui carut nu va sunt de folos.
Oricum, cineva mentiona calatoriile. Dupa ce sta bebe in fund, un carut sport e mult mai comod DAR in primele 6 luni carutul sport gen umbrela nu e folositor absolut deloc pentru ca bebe nu sta comod in el, nu poate dormi bine si ii poate afecta coloana.

- patut: trebuie unul sigur si stabil si cu saltea foarte buna, ca sa doarma bebe bine si sa lase si mamica sa se odihneasca. Patul de calatorie e bun doar pentru asta: CALATORIE. Cumparati unul doar daca planuiti sa calatoriti, altfel nu are rost.
Am pus linkul acela la cutia de carton, ei bine, aia e special facuta pentru bebe in primele luni (mai putin capacul, ala acopera doar hainutele gratuite date de stat fiecarui copil, care vin in acea cutie). La inceput am ras si am zis ca nu pun copilul veci acolo, dar a fost taaare utila, o puteam cara cu mine in casa peste tot, bebe dormea foarte bine acolo (o puneam pe canapea de obicei) si puteam sa mai fac una alta, mai ales in primele luni. In Romania stiu ca se folosea www.babycomfort.ro/produse/237-paturi-copii/251-cos-bebe---leagane/1731-cos-port-bebe-pentru-bebelusi---amour.html" target="_blank">asa ceva

- analize: chiar nu ma pricep bine la analize necesare sau nu, aici ele sunt recomandate si mergi la cele la care te trimit. Pe de alta parte, toata lumea primeste acelasi lucru ca sunt gratuite si daca vrei ceva extra, platesti, dar de obicei necesarul e acoperit. Aici nu se recomanda analize, ei iti fac tot ce trebuie si iti recomanda unele facultative, pe care le faci gratuit, doar daca vrei (gen testul de diabet gestational). Inteleg ca unele fete sunt tare zapacite de recomandarile medicilor, multi recomanda totul ca sa isi acopere spatele, chiar si analize inutile, dar ca parinte e greu sa stii la ce trebuie renunta. Pate alte mamici cu experienta din tara va pot ajuta sa faceti slalom prin multitudinea de recomandari.
Dar remarc ca in tara se abuzeaza de vitamine prescrise aiurea si No-spa, care parca nu e medicament, ci un soi de bomboana.

Gata, fug...sper sa mearga linkurile!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Mamicilor trebuie sa vedeti asta.. mi-au dat lacrimile de ras .. trebuie sa-l vede-ti neaparat.. Este un bebe dulce rau
http://www.libertatea.ro/stire/video-el-este-cel-mai-mic-fan-beyonce-257174.html

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare!

Felicitari pt. sarcini si bun venit mamicilor noi, sa fie intr-un ceas bun!

Nu cred ca reusesc sa mai citesc din urma, scrieti f mult, o sa fiu la zi de acum incolo .

Astazi am fost la inca un control si am gasit-o si pe dr care imi face ecografii, bb 3 e f bine, se dezvolta normal (am intrat in sapt. 19), misca f mult si se pare ca e fetita . Voi afla sigur pe 14, la morfologie. Ma bucur tare mult, chiar imi mai doream o fetita...asa ca ma pun pe cautat haine de bebe fetita (am dat tot ce a avut Iulia pana la 2 ani ).
Colul a ramas pe loc, din pacate si placenta, momentan e praevia centrala, nu a urcat niciun mm dar eu inca sper ...
Si mai fac ceva pusee de HTA, cu migrena, greata, tot tacamul...cauza e necunoscuta inca.

Cam astea sunt noutatile...eu am 6 kg in minus, nu pot manca orice. In prima parte a sarcinii nu am putut manca decat vegetale, nici macar lactate sau oua. Acum s-a remediat situatia, insa tot am repulsie fata de carne. E o sarcina diferita de celelalte doua.

Va imbratisez virtual si ne auzim mai des.

Diana 18+ , mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Multumesc pt sfaturi, fetelor, exact asa am si papat: supa fierbinte facuta dintr-un pui trimis de bunica mea de la tara. Cu nasul problema e ca imi curge, nu e chiar infundat. Cand nu am putut respira eu am folosit un creion nazal si a fost OK. Dar cand curge..ce sa ii fac? Imi vine sa il prind intr-un cleste de rufe.
Honey si eu sunt un pic bulversata: pana acum nu mi-a fost greata mai deloc. Dar de ieri mi-o greata de nu mai pot. Am mancat numai supa de pui si in rest..grefe si lamai, ca mai imi taiau din greata.
Michelle bun venit si tie!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Mamici, am vazut ca in perioada: 24 - 27 septembrie, e Baby Expo, la Sala Polivalenta. Pe langa carucioare si patuturi am vazut ca vor fi si expozanti cu haine pt burtici : ) Poate va e de folos informatia

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Bun venit noilor burtici.

Si eu sunt cu kg in minus. Asa ma bucur. La Alexandra am luat 25 kg si tare greu am dat jos si nici alea toate.

Eu sunt foarte hotarata sa nu mai imbrac haine de gravida. MI-am gasit niste pantaloni ok pe elastic la Takko in Militari. Pe saptamanile viitoare vreau sa ma mai duc la o tura de cumparaturi, mai ales ca trebuie sa ii iau si Alexandrei incaltari si hainutze de iarna. Astept insa sa ne iasa masina din service. Dureaza 2 saptamani. Poate reusim sa obtinem o masina la schimb, ca tare rau e fara

Sabina 9+, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Multumesc pt sfaturi, fetelor, exact asa am si papat: supa fierbinte facuta dintr-un pui trimis de bunica mea de la tara. Cu nasul problema e ca imi curge, nu e chiar infundat. Cand nu am putut respira eu am folosit un creion nazal si a fost OK. Dar cand curge..ce sa ii fac? Imi vine sa il prind intr-un cleste de rufe.
Honey si eu sunt un pic bulversata: pana acum nu mi-a fost greata mai deloc. Dar de ieri mi-o greata de nu mai pot. Am mancat numai supa de pui si in rest..grefe si lamai, ca mai imi taiau din greata.
Michelle bun venit si tie!

10+

Iti recomand Marimer. E apa de mare, un pic mai scump, dar merita.

Sabina 9+, mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Fetele am si eu o intrebare !

La AFP - triplu test mi-a iesit valoare mica adica 12.3 in conditiile in care val noramele ar stii S 13-15: 13-60 UI/ml
S 16-18: 16-93 UI/ml

Spuneti-mi si mie va rog daca are cineva valoare mica sau ce stiti despre asta !
Eu am facut analizele la 15 saptamani si 5 zile

e in burtica +16
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html

sensibila, eu stiu ca alarmanta ar fi o valoare mare de AFP, si vad ca totusi nu e foarte mica valoarea ta, clar ca mai bine intrebi un medic
am auzit ca cele cu valorea mica de afp in sarcina sunt dispuse la hipertensune, anemie...nu toate si cred ca valorile trebuie sa fie mai mici decat ale tale

roxana 12+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput