Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
dayanara spune:
despre cadita eu am asa ceva
http://www.elcorteingles.es/multitienda/producto/producto.asp?hddref=45837
si e foarte practica, am luat.o dupa ce o luna m.am cocosat in baia mare, adica puneam o cadita de plastic in baia mare si ma durea spatele de nu mai zic
e foarte practica, deoarece dupa ce nu mai faci baie in ea, o folosesti ca mobila...
dupa baie iii lasam capacul si o schimbam desupra unde are un burete special pt schimbat, nu e pericol sa cada dearece nu.l lasam deloc , aveam toate la indemana
roxana
12+ si
ivan (2.12.2006)
babyangel spune:
Dayanara sa nu te recunosc cu greturile astea..
Pai tu care schimbai retete alaturi de mine, ca vorba aia si eu aveam pofte multe..acu sa vii cu greturi tocmai de la mancare??
Pai se poate...
Hai, da-i o comanda la bb sa se linisteasca!
Anca
15+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
andra_s spune:
vin cu vesti bune de la eco, bebe e bine, sanantos si e cel mai jucaus si saltaret bebel!!! nu a stat o scunda sa poata dr sa vada ce este!!! facea tumbe si hopa-topa de mama focului!
si TT a iesit bine, dar am primit niste valori la 3 analize, nu un raport asa cum mai ziceati voi. eee, important e ca este bine el!!!
azi am reusit sa ma programez la morfofetala la Dr Albu, pe 2 nov.
bun venit noilor noastre mamici: bordeancavio, irina si michelle!!! sa aveti bbi cuminti si sa ste la mami in burtica pana la 40s 
honeybaby pe dna dr Goldstein o poti gasi la Spitatlul Panduri si de asemenea are si cab particular in Dr Taberii. Dar iti recomand cab pt ca aici iti face si eco. daca vrei tel sa imi spui.
bluekidoo eu am facut profilul Torch la Synevo si a costat 290 ron, iar rezultatul l-am primit cam in 4 zile, ceva de genul asta, oricum ei iti dau un termen mai lung. eu am facut mai multe analize, pe langa Torch si unele care nu se procesau la ei si poate de aceea mi-au dat termen mai mare ca sa fie siguri ca le primesc pe toate.
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
16+
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bluekidoo Mamicilor trebuie sa vedeti asta.. mi-au dat lacrimile de ras .. trebuie sa-l vede-ti neaparat.. Este un bebe dulce rau http://www.libertatea.ro/stire/video-el-este-cel-mai-mic-fan-beyonce-257174.html 15+ |
Bluekidoo , chiar ca e super simpatic..ce dansator va fi cand creste mare
Anca
15+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
babyangel spune:
Sa spun si eu bun venit fetelor noi, si Dianami, felicitari pentru printesa
Child, referitor la kilograme, eu am 5kg plus si o burtica mare...adica nu mai poti zice ca e burtica de grasa...se vede clar ca sunt graviduta..
Bebelina mea imi da picioruse in fiecare zi mai nou...asa ma simt de mandra![]()
In fine, ma dic sa-mi culc cavalerul, asa ca va doresc si voua o noapte linistita si sa ne auzim cu bine maine!
Anca
16+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
honeybaby spune:
Azi am stat pe ace pana am ajuns la doctor. Acolo doctorei inafara de analizele de tiroida, unde a spus sa nu se pricepe si ca ar fi bine sa consult un endocrinolog, restul i s-au parut normale. Cica asa e normal in sarcina. Jur ca astea sunt cele mai proaste anlize ale mele, eu intotdeauna am avut analize perfecte. Eco nu mi-a facut pt a trecut doar o sapt de la ultima
.
Cam atat despre plimbare mea la doctor. Cand am plecat de acolo, m-a luat ameteala si nu am putut sa iau masina . Am venit pe jos, m-am uitat prin magazine, mi-am luat o bluzita , asa ca sa ma simt mai bine. Oricum nu a prea multe bluze care sa-mi acopere buricul, doar elegante dar nimic sport. Cum burta a crescut un pic se vedea din bluze.
Andra te rog,
da-mi numarul de telfon, sper sa ajung sapt asta.
Ma duc in pat , ma simt tare obosita.
Pe maine 
Denisa,
12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
ellanik spune:
Aleesico ,asa tarziu iti da rez la BHCG?Aici daca recoltezi dimineata la 13,30 e gata rezultatul.Tin pumnii!
Nibi_niki eu baietel imi doream ,tati ar fi vrut si fata dar acum nu va zic ce inima precum un cozonac are.
Babyangel saru'mana pt urari.Hehe!Da! E grasanoc si lungan .Pe mine si fratele meu mama ne-a facut de 4kg si parca vad ca trag si eu un pepenash.
Deja ai luat patut?![]()
Bluekidoo despre samponel pt bebe ia si tu ce crezi ca e mai bine pt bebe.Eu am auzit de Sanosan insa eu ma declar fanul produselor bio.
Michele_sf bun venit si sarcina la termen!Normal ca esti in gashka.
Nemary multzam pt urari.Uita-te atent in filmulet ca apare sageata de la mouse pe ecran si se vede "dumneaei " iesita din decorul bucishoarelor.Imposibil sa o ratezi.![]()

Dayanara ce ai patit cu varsatul?Sa stii ca si eu in ultima sapt de rau am varsat rau si violent.Hai ca mai ai putin.
Happyjoy pai diferenta dintre eco morfofetala si DT este urmatoarea: ecografia urmareste evolutia fatului, i se masoara circumferinta capului,a abdomenului, lungimea femurului,ritmul cardiac,daca este sau nu prezent lichid in zona creierasului(Doamne fereste).In cadrul ecografiei morfologice din trim I se masoara si grosimea pliului nucal a carui valoare se ia in considerare la DT.DT consta in analiza de sange in care se masoara doua chestii si in interpretarea lui se ia si valoarea pliului nucal si se calculeaza riscul de malformatii.Sper ca te-ai lamurit.
Child ,multumesc .Despre botezat sa-ti spun ceva.Eu am finii de doua religii: ea ortodoxa si el catolic.Bebele lor este botezat si ortodox si catolic.Se poate fara problema daca astea sunt religiile.In definitiv copilul isi poate alege religia cand va fi mare.Noi ca parinti le putem arata calea luata de noi dar el cand e mare poate alege .Parerea mea.
Andra va tine bebe in suspans.Bine ca macar va distreaza cand mergeti la eco.
Eu azi am fost foarte harnica.Am facut ceva ordine prin casa, am supravegheat-o pe socrella la calcat, am spalat(nu eu , masina dar eu am apasat pe "on"), am facut mancare(supa de teitei de casa , snitele d epui cu spanac si gogosari copti)si mi-am scurtat pantalonii cumparati si mi-am transformat niste blugi putin elastici in blugi cu marsupiu.Acum mi-e somnic asa ca va tzuc dulce.Pe toate si toti.

16+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Ioanact spune:
Buna seara, burtici!
dayanara off..imi pare rau.. de starile pe care le ai (greturi/varsaturi), parca vb de mine, asa si eu, cum intru in buc si miroase a mancare care nu o suport, imi i-au cu mine spray-ul de camera (inainte imi luam servetele) si imi revin..dar tu ai 12 sapt+, ce o fi patit bebe..poate se cuminteste si te vei simti m bine.
Tu nu poti sa ii dai iaurt lui Ivan, eu nu pot sa-i dau supa/ciorba/tocana, tot ce contine zarzavat..
honeybaby nu m fi nelinistita, bebe va fi bine.

Ellanik am vazut si eu filmuletul
, in care zice ca e baiat..sa stea la mami in burtica pana la 40 de sapt si apoi sa fie sanatos dupa nastere.
Aaaa.referitor la botez, pot un pic sa te contrazic: odata ce copilul a fost botezat ortodox si apoi se duce sa-l boteze si la catolici, automat acel botez ortodox, nu m este luat in considerare (si invers).
Intr-un final copilul ramane botezat ori ortodox ori catolic, depinde de parinti. Si, da..m tarziu va 'vedea' ce religie e buna sau nu, dar copilul tb botezat indiferent ce va alege cand va fi mare.
bluekidoo super filmuletul! Ce copil simpatic si dragut.
Va pun si eu un filmulet in care ii spun Ioanei, sa danseze si intr-un fel da si ea din fundulet..
Dianami woww.. Felicitari pt cele 19 sapt.!
Imi pare rau ca nu poti manca , poate m tarziu te vei simti m bine, si vei putea manca m bine.
Cateva vorbe despre noi: ieri am fost la Tulcea, sa facem revizia la masina (20000km - deocamdata), o avem de aproape 1 an, in Dec., iar eu am trecut pe la o prietena care are o fetita nascuta in aceiasi zi cu Ioana (11 Ianuarie 2008)- ora difera, eu la 10, ea pe la 12 pe nume Maria ..si am facut si cateva poze, daca vreti sa le vedeti..
Pot spune ca am fost si eu harnica azi
:
, am calcat, am facut compot de struguri si un piure cu cabanosi, dar ce credeti, ca am putut manca piureul (eu care piureul il reuseam sa-l mananc). Am mancat cabanosii cu muraturi (as manca in fiecare zi numai muraturi, acrituri)..si am mai observat ca nu pot manca dulciuri (nu ca ar face bine multe dulciuri), dar eu nici sa gust, abia reusesc sa mananc o felie de cozonac..
Nu ii plac bb dulciurile, ii plac numai acriturile si muraturile..![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
10+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
freedelia spune:
Neatza, fug sa duc copiii la scoala apoi la un mic dejun cu alte gravidute. Am vrut doar sa va urez o zi minunata si pe mai tarziu!
15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
castelanaC spune:
Buna dimineata.
M-am trezit de dimineata, m-am spalat pe ochi pe fata, ma doare de-mi vine sa-l sarg, dar asta-i cica semn ca-l am si m-am aruncat in treburile zilei. dar primul e forumul, ce credeati?
Scrieti dragelor...romane, nu alta!
Asta-i bine, e un lucru bun, semn ca sunteti in forma.
Vocea e inca in schimbare, semn al pubertatii mele perpetue!
Child, merci mult de urari si de toate cuvintele de sustinere. Icerc sa fiu pe linia de deasupra sa pot sa-i ajut pe ai mei, nu sa-i ingrijorej si eu.
Referitor la botez sunt de acord cu Ioana nu cu Ellanik, am sa explic prin experienta proprie.
Familia mea este mixta, eu greco-ortodoxa iar sotul meu romano-catolic, provine dintr-o tara majoritar catolica, fost stat papal.
Casatoria nostra a fost oficiata in tara sa, biserica sa, catolica, iar noi (ca fiecare cuplu ce decide sa se casatoreasca in biserica catolica) inainte a trebuit sa demonstram religa noastra, chiar si sotul meu care era arondat acelei biserici, se stia ca este catolic, apoi sa demonstram ca nu am mai fost casatoriti pentru a putea primi taina casatoriei care la ei se poate doar o singura data in viata.
Asa ca amandoi am avut certificatele de celibatar, de botez (al meu fiind vizat de patriarhia din care faceam parte), sotul meu de botez si el si de prima si a 2-a comuniune (impoartasanie a tanarului copil inainte de adolescenta, lucru care la ortodoxi se face la botez).
Documentele de provenienta a religiei au fost plimbate si cercetate de viscovul orasului respectiv(lucru valabil pentru toate cuplurile) si noi la eliberarea consintamantului sau ca ne putem casatori a trebuit sa jur in fata lui si asotului meu (in scris) ca ai nostrii copii rezultati din aseasta casatorie mixta vor fi educati si indrumati in traditia si religia catolica. Eu am ramas ortodoxa (chiar daca la prima mea informare in tara un preot catolic mi-a spus ca trebuie sa renunt la religia mea, ai nostrii dupa cum se vede sunt mai catolici decat papa, eu vorbind apoi si cu preotul meu ortodox care ramasese si el perplex spunandu-mi ca nu poate fi adevarat si sa ma informez in tara unde ma casatoresc), casatoria noastra s-a oficiat dupa regulile care sunt scrise in cartea bisericeasca din biserica romano-catolica: ritul casatoriei, unde sunt expluse si cazurile cuplurilor mixte, unde exista deasemenea un paragraf cu privinta la viitorii copii.
casatoria se poate oficia si in cele doua rituri, asta cand unul dintre ele nu presupune dezlegarea de religia de baza, botezul nu.
Ioanact are dreptate, ultimul botez e cel valabil. Nu sunt de acor ca un individ sa fie lasat asa fara botez si sa aleaga el cand e mare, chestia e pur subiectiva si lucrurile sunt foarte complexe, religie inseamna mult mai mult.
In fine treburile trebuiesc stabilite si decise impreuna in familie si cu preotul.
Mie una asa mi s-a intamplat.

Samaria, merci, am grija si e si sotus adoratus care nu ma scapa din ochi....am inceput sa mananc dar fara pofta.
Continui cu ceaiuri cu cate o lamaie si miere multa si din cand in cand mai behai...
Azi mergem la dr si vedem eco de 12 saptamani, am ceva emotii si sotul mi-a zis sa nu ma prinda ca incep ca nu am de ce sa-mi fie frica, copilul e perfect, punct, dar stiti cum e....
Rebiana, saraca de tine sa vina greturile acum... dar cine le-a invitat? dar trece sper repede si perioada asta si sigur uiti cand bebe se face simtit, nu? felicitari pentru asa bebe saltaretz.
mama e la fel, astept sa vad cum a mai fost si noaptea trecuta, iar au transferat-o la alt spital, e un caz fff complicat si cu multe efecte adverse.
te pup si ai grija de tine!
Freedelia cum afost micul dejun? am inteles acum in ce lume te invarti, fotomodele, toane de vedete, he he he, saraca de tine, mai bine puneau o mami adevarata (adica tu, ca am vazut ce frumu esti) acolo nu fitoase chinezoaice cu copii superbi blonzi, nu?
te pup
Blukidoo, m-a distrat cu bebe trimis de tine. abia astept si eu sa fie asa si la noi veselie!
Dianami, felicitari pentru fetita, ce e sa fie sanatoasa!!!!
Bafta la cumparaturi!
Briza marii cum te simti? mai bine sper si bea si sucuri bogate in vitC, ceiulete cu multa lamaie.sanatate!!!
Ellanik te-ai apucat de lucru? ai inteles cum se pun ochiurile? trimisesem un linc unde explica pas cu pas cum se face, ahei acum stiind culoarea poti sa cumperi bumbacelul. Spor la treaba ca am vazut ca esti tare gospodina (mi-a placut ca faci CTC la soacra)
Apropo de cat de mari sunt copii la nastere, e ereditar si depinde de mami, si eu ma cam gandesc ca m-am nascut de 5,200 kg si 63 cm iar fratii mei mai mari ca mine, nu-i vb ca-s si lunga si acum (am 1,77). I-am spus dr meu de aici si s-a cam speriat, in Asia ajung asa mari la 4-5 luni copii.
te pup si sarcina usoara!
Dayanara e faina cadita pusa de tine, o o idee. mama lor de greturi...o fi fata bebe mofturos?
asa faci pereche!
Ioanact, ce fata frumusica si dulcica ai, e asa draguta! sa-ti traiasca!!!!! mi-au placut instantaneele voastre!
Vladimirescule, ce faci draga? s-a lansat colectia de agende si calendare cred si studiezi oferta?![]()
hai ca astai perioada buna, nu? spor la treaba si clienti hotarati nu plimba vorba.
Sarcina? cum e burticul? Scoala?
te pup
fetele va pup, sa aveti o zi excelenta, poate vin deseara cu stiri de la dr.
castelana fericita
12+