Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo rezultat beta HCG :' VALOARE MAI MICA DE 1.20 asta e fetelor nu a fost luna asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!! ![]() Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB |
Alessico

, o sa vina el bebe, nu te mai stresa asa mult. Eu am credinta ca daca te stresezi mult, esti nerabdatoare si vrei azi, nu se intampla. Totdeauna se intampla cand te astepti mai putin. Relaxeaza-te si iubiti-va pur si simplu si se va intampla 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
17+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar
oanka80 spune:
apar si eu cu intarziere pentru a va da vestea ca port in burtica o fetita de 217 grame. sunt in culmea fericirii pt ca sotul meu isi dorea enorm o fetita. eu eram pregatita si de baiat, dar emotiile ne coplesesc la gandul ca o vom tine in brate pe mariuta noastra. aseara nu am apucat sa intru pe net pt ca am sarbatorit in oras marea veste si am ajuns destul de tarziu acasa. ne-a spus dr ca la 4 luni un bebe ar trebui sa aiba in jur de 150 grame. fetita mea a trecut de acest gramaj si cica e totul ok momentan. poate sa ia mai putin in greutate in urmatoarele saptamani. are fiecare osulet cu dimensiuni normale. cand voi avea timp voi scrie ce e notat pe hartia de ieri. mi-a luat si o lama vaginala sa verifice situatia secretiilor, iar maine trebuie sa imi fac toate analizele de trim II: urina, sange, calciu, fier etc. placenta e si ea bine pozitionata pe peretele anterior si de acum sunt f f f f linistita. misca de zor in burtica mea dar eu tot nu simt asta. dr zice ca voi simti saptamanile ce urmeaza si sa fiu mai linistita. va pup pe toate cu mare drag si sa aveti grija de voi.
eu m-am impartasit astazi si merg sa ma odihnesc dupa care imi incep treburile administrative prin casa sa fiu mai libera maine.
sa ma treceti si pe mine in listuta cu carut roz va rog cand aveti timp. il voi pune si eu la semnatura zilele acestea.
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
17+
*mamica unui fluturas*
irinabobe spune:
fetelor se pricepe cineva la interpretarea DT?
mie mi-a iesit test negativ, risc varsta 1/760, risc combinat 1/1881, dar am vazut ca freebhcg e mai mare decat e normal iar MoM alea sunt peste 2, parca 2,26 si citeam pe net ca MoM >2 inseamna sindrom down.
voi aveti idee daca e ok sau nu ca mai am pana ajung la dr si deja se invart tot felul de idei in cap...
dayanara spune:
oanka, felicitari pentru carucior, sa vina fetita sanatoasa !
ina, si eu tot pe la HM o sa ma duc zilele astea, au preturi acceptabile si haine bune, nu am fost deoarece nu vroiam blugi in special, dar se gasesc si altele de gravida
alesico , imi pare rau, dar exact cum scrie la tine, nu te stresa, e prea devreme
roxana
12+ si
ivan (2.12.2006)
honeybaby spune:
Oanka- fericitari pentru fetita.
Se creasca in continuare mare si sanatoasa la mamii in burtica pana la 40 de sapt.
Alesico- stresul nu ajuta la fertilicate. Fie relaxata si bebe o sa vina
. Nu ma pricep la beta HCG , dar nu mai poate creste de acum inainte ??
Irina- nu stiu nimic de DT , eu nu fac decat TT. Sigur o sa-ti spuna fetele care au facut DT.
Denisa,
12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
samaria spune:
Servus,fetelor!
hop si eu sa ma laud ca ieri am vazut comoara dim burtica mea,e tare miscaret,nu prea a avut stare nici un minut,cat a incercat doctorul sa ii prinda bataile inimii atatea figuri a facut,a dat din maini si si-a bagat pumnul in gura...ca m-a bufnit rasul si am prins miscarea pe ecograf,a fost ca si cum ai arunca pe cineva in sus cu o patura,cand scuturi patura
...am incercat apoi sa redevin serioasa si l-am admirat minute bune,SLAVA DOMNULUI ca pana acum totul e bine!!!
Camelicu:Bine ai venit!Sarcina si nastere usoara si multa sanatate!

Michelle:ce viata tihnita,ce colt de rai...Bucura-te de tot ce ai si odihneste-te din plin,ca vine bb si se da linistea peste cap...![]()
Niki:si eu cred ca e de la efort,daca iei un Duphaston dupa... si stai linistita,nu iti trece? Ca Duphastonul relaxeaza muschii uterului...
Liliana:esti absolut sigura ca la 14 saptamani iti poate spune genul bebelusului?Wow! Mie mi-a zis ca abia la 19-20 saptamani...
Oana:pozici superbe,sa va traiasca!

Gaby:nu ai incercat sa fierbi in supa carne fara nici un gram de grasime,apoi sa o tai feliute subtiri si sa o mananci?Incearca,totusi,poate ai reusi sa mananci putin...
Jeni:slava Domnului ca esti ok!
Anca:asa m-am amuzat si eu de ei... ca is dulci, nevoie-mare...Dar recunosc ca m-am gandit cum e si reversul medaliei,cand se apuca toti deodata sa planga...![]()
Aleesicoo:cred ca reteta perfecta ca sa ramai insarcinata e sa renunti la stresul de a ramane insarcinata si la nenumaratele teste pe care le tot faci,Relaxeaza-te,esti tanara,frumoasa(arati super in pozele de la botez!),bb va veni cu siguranta,dar nu atata timp cat risti sa il ucizi cu stress-ul tau!Te rog,linisteste-te,va fi bine,dar sunt unele lucruri care trebuie lasata sa se intample natural,fara presiuni...Te pup cu drag,promite-mi ca te linistesti si totul va fi bine!

Denisa:pup pt. Honey, si eu am o "fetita", o cheama Roxia,e figura familiei...
Castelana:pupici si o zi buna!Fara nici un motiv deosebit!
Delia:taaaaare mi-ar placea sa am si eu program asa de fain ca al tau...
No,momentan atata am avut de zis,dar vroiam sa va intreb,de Selina mai stiti ceva? Si Vladimirescule,unde esti?

la toata lumea,va citesc in continuare cu drag si interes!
Maria
14+
Mami de Sammy
Rebiana27 spune:
Aleesicoo
ai incredere ca vei avea un bebe mic in burtica in curand; Dumnezeu ne rasplateste intotdeauna!
Oanka sa fie sanatoasa fetita minunata si sa stea cat mai mult la mami in burtica!
M-am programat pentru eco 3D si TT saptamana viitoare, vineri. Abia astept noua intalnire cu bebe din burtica!!!
Sper din suflet ca rezultatul sa fie bun! 
Ma pun la vazut pozele lui Erik a Oanei!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Oana l-am vazut pe micul Erik!
Sa ii dea Dumnezeu sanatate si sa stea la mami in burtica cat mai aproape de 40 de saptamani! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ellanik spune:
Oanka, felicitari pentru fetitzuca!Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen.Wow!Ce frumos.V-ati gandit la nume?Acum ai de umblat prin magazine.Super!Felicitari din nou!
16+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
nemary spune:
oanka, felicitari pentru Mariuta, sa creasca mare in burtica la mami pana la 40 de saptamani 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
12+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria