Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

samaria, da, se vede sexul la varsta asta dar depinde f tare de pozitia bebelului si banuiesc ca mai tine si de cat de bine stie medicul sa interpreteze o eco.
Oricum, cu siguranta organele sunt deja formate la 14 saptamani. Ele se formeaza mai devreme dar nu stiu sa spun exact la cate saptamani.

Am tranformat scannul in extensie jpg dar tot nu reusesc. Am sa mai incerc si saptamana viitoare ca in weeknd plec la Ravasitul Oilor la Bran. Imi este dor de un bulz din ala de la mama lui asa......

Va pup.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Gaby, cerealele le-am luat de la plafarul din Pta Timpuri noi, dar cred ca la orice plafar gasesti.
Deocamdata am luat linte rosie si grau.
O parte din linte nu am avut rabdare s-o germinez si am gatit-o. Mi-a placut fff mult mai ales ca am avut un condiment indian cu care s-a potrivit.
Tot acolo pe site-ul cu retete zice si cum sa le germinezi.
Spor!

Germenii de linte con#355;in acid folic, indicat la femeile ins#259;rcinate pentru dezvoltarea corespunz#259;toare a f#259;tului. Ace#351;ti germeni au un gust delicat, #351;i de aceea sunt recomanda#355;i in special pentru salate, sandwichuri #351;i gust#259;ri sau ca supliment pentru mânc#259;ruri calde #351;i reci.
Germenii de lucern#259; sunt boga#355;i in vitaminele A, B, E, fier, calciu, magneziu #351;i fosfor. Sunt recomanda#355;i in special in cazul femeilor ins#259;rcinate #351;i a celor care al#259;pteaz#259;, cat #351;i a vegetarienilor. Germenii de lucern#259;, la fel ca #351;i germenii de fasole mung scad nivelul colesterolului „r#259;u” din sânge #351;i cur#259;#355;#259; organismul de toxine. Au un gust delicat, de aceea sunt recomanda#355;i in special pentru salate, ca #351;i gustare sau pentru sandwichuri.

15 S

Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Feteeeee.. eu am programare la analiza de sange pentru TT la ora 11.30 (vinerea viitoare) asta inseamna ca nu mananc nimic pana la ora aia???

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

CoriMami , merci pt informatie
Rebiana eu am vazut gravitute venite pt DT si TT seara, si nu pareau infometate . Nu cred ca ar fi stau pana la 5-6 seara fara sa manance

Denisa, 12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Feteeeee.. eu am programare la analiza de sange pentru TT la ora 11.30 (vinerea viitoare) asta inseamna ca nu mananc nimic pana la ora aia???

Rebiana, nu e nevoie sa fii nemancata pentru TT.

Succes

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 17+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Denisa, Carmen multam' de raspunsuri!
Cantaream ideile-mi pro si contra... ideea este ca mi-e imposibil sa nu mananc dimineata acum ca nu mai am greturile urate din primul trimestru. Bine ca pot face recoltarea de sange pt TT si cu stomacul asigurat!

Mergi la inceput

Castelana cum se mai simte mama ta? Tu esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Fetele cu carucioare proaspete Oana, Oanka, cred ca nici lui Ellanik nu i-am spus , sa va traiasca puiutii si sa stea cumintei pana la final . Ati ales si nume, superbe .

Vladimirescu, ce mai faci? Cand ai amniocenteza?

Noapte buna!!

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 17+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salutare!
Dragelor, ma bucur sa aud multe vesti bune de la voi - am citit acum tot capitolul asta, pe cel de dinainte l-am sarit, dar voi recupera, ca-s constiincioasa!

N-am mai intrat pe forum pt ca am inceput sa lucrez din nou serios: la 7 ma scol sa duc piticul la scoala, apoi ma duc glont la birou, la prinz intilniri, apoi fug la santier (eu zic ca in 2 saptamini termin casa asta, ca mi-a mincat zilele de 2 ani de cind construim), apoi iar birou si poate inca o intilnire, la ora 19 cind ma duc acasa nici nu mai pot vorbi de obosita ce-s, asa ca nu am avut timp fizic sa intru pe forum.... Acuma nu va inchipuiti ca am o munca chiar asa de grea, dar pur si simplu energia mea s-a injumatatit de cind cu sarcina... si atita pot eu sa fac intr-o zi, nimic mai mult!

Va multumesc ca nu m-ati uitat si ati mai intrebat de mine - ma simt zau tare prost ca nu v-am citit 7 zile la rind... Iertare!

Am vazut ca va cumparati haine de gravida,,, parerea mea e ca nu merita sa dati banii, mai ales ca moda acum face ca toate bluzeel si rochiile sa fie croite largi de sub sini si toate fetele arata gravide pe strada :) Eu va recomand bluze lungi din alea largi in jos sau stil gogosar, peste colanti (pentru cine are picoare de aratat) sau peste pantaloni din tricot / jerseu (pentru cine n-are picioare de aratat :) Iar rochie peste pantaloni tricotati sau colanti iar e f cool si comod. Si neaparat compensati volumele mari de sus cu cizme fara toc si foarte largi pe glezna si pulpa - e si modern si deodata picioarele arata mai suple :)
Eu am gasit o pereche de pantaloni din jerseu, tip salvari, drapati pe parti cumva si cu turul jos (arata chiar f cool, toata lumea crede ca-s de la Comme des Garcons) - partea misto e ca au in talie o banda lata din tricot elastic, ceea ce inseamna ca o sa-i pot purta pina la 9 luni! Scuze ca m-am intins cu toalele, dar e defect profesional la mine :)

CASTELANA: tu esti sora mea, jur! Si bunicul meu din partea mamei a fost neamt de 2x2 m, eu m-am nascut cu 4,5 kg si acum am 179 cm! Doar la kg nu semanam deloc, ca eu am cu 50% mai mult decit tine!

GABYHILA: draga mea, daca nu poti minca carne, atunci nu minca si ia suplimente de fier si ce minerale iti mai trebuie - nu privi sarcina ca pe un vesnic sacrificiu, ca lucrurile sint de multe ori mai simple decit par. Sau daca esti musai impotriva medicamentelor, cauta pe net ce vegetale au mult fier - spanac si cred ca vinetele au tone de fier, ia verifica... In rest, tine minte: starea ta psihica influenteaza mai mult copilul decit o mica carenta de fier sau de altceva... fii optimista si ai incredere ca exista solutii la orice, nu te stresa de nici un fel! Crede-ma draga mea ca analizele mele sint varza pe jumatate, am pozitive jumatate din paleta Torch, si cu toate astea copilul pare bine mersi si eu ma simt tot mai bine - asadar ncii ca-mi pasa! Doctora mea tot zice "hai sa nu mai vedem probleme pe unde nu sint, ok? Vezi copilul ca ii bate inima, creste frumos si danseaza in uter? Inseamna ca totul e grozav de bine!"

Miine nu cred sa reusesc sa intru, ca-s singura cu Vladimir si vreau sa ma dedic lui in totalitate (si asa il va ddoar 1 ora dimineata si 1 ora seara...), dar duminica sau luni sigur revin... sa va mai plictisesc putin cu mesajele mele cele lungi ! :)
Va pup pe toate si sa aud numai de bine de la voi!

14+

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

KOSSIR: amniocenteza o am in sapt 19, ca e mai sigur mai tirziu de facut ( e mai mult lichid inauntru). Mi-am luat bilet pt Geneva pe 21 octombrie, de hotel etc nu m-am ocupat ca am o groaza de alte treburi mai urgente pt moment...
Pup!

14+

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput