Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Camilecu , bun venit.Uite niste linkuri utile.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97919
http://www.superbebe.ro/articol_894/avocatul_raspundeaprobarea_concediului_de_risc_maternal.html
Nibi si aici tot asa scumpe sunt lucrurile pt gravide si bebici.Parca totusi mai gasesti si mai ieftine.Rar dar gasesti!

16+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Dianami, felicitari pentru !!!
Oana, vazut fotomodelul in devenire! Deci... ii place la pozat, nu?
Ella, super chestii faci tu acolo, eu mi-am cumparat blugi pt. gravide fiindca cei pe care ii am acasa imi sunt prea dragi ca sa ii stric...
Camilecu, bine ai venit printre noi!

Eu va citesc zilnic dar ma apuca intotdeauna noaptea pana sa va raspund si... daca nu apuc sa scriu in ziua respectiva, uit la cine ce am vrut sa scriu. Sorry... am sa incerc sa ma integrez mai bine printre voi, sa scriu mai mult. Pupici!

Adriana 14+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s
dar seara, dar in fiecare seara, avem program de arsuri la nivelul esofagului ... ei in cazul asta nu ma mai salveaza nimic, dar nimic, am incercat orice, pana nu isi fac arsurile numarul, nu pot sa adorm. asta este, nu am ce sa le fac, astept sa treaca de la sine.

cate un pupic pentru fiecare

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

16+

din pacate arsurile se vor intensifica spre sf.sarcinii. din cate imi amintesc, papaya este buna contra arsurilor.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 12+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!
A trecut ziua horror de ieri. Aseara m-am bagat in pat la 8 cu durere de cap si la 6 dim. tot ma durea. Acum doar ma tine un pic.
Roxana - dupa ce m-am epilat am avut proasta inspiratie sa-mi dau cu o crema cu ulei de masline pe picioare . In 30 de min aratam de zici ca aveam pojar/ Au trecut a doua zi. Asa ca am avut si eu bube, doar nu ma las asa cu una cu doua !!!??
Sper ca ti-au trecut si tie si nu e vreo alergie urata.

Denisa, 12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata!

Am citit tot de trei zile incoace dar era ba prea tarziu in seara sa raspund sau intervenea ceva. Mi-am luat ieri analizele si s-ar parea ca sunt anemica si am ceva infectie in corp: am leucocite de 13.000. Doctorita de familie zice ca sunt f dese cazurile de gravide care au valori mari la leucocite dar o sa cer si pararea ginecologului. Mi-a dat fier cu acid folic pe langa centrum materna, si vitamina C. Nivelele de calciu si magneziu sunt catre limita inferioara si cred ca in curand scad. se explica si toate ametelile mele si starile de lesin. cel mai nasol e ca tot nu pot manca tot ce vreau. mananc si nu imi pica rau tot ce e rece, daca incalzesc e gata.

ar trebui sa mananc mai multa carne. adevarul e ca am evitat aproape cu totul carnea pt ca nu imi pica bine.

felicitari tuturor mamicilor cu vesti bune de la ecograf. Bun venit celor noi!

eu ma retrag si stau cuminte in coltul meu asteptand sa imi treaca!

Gaby

Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

MULTUMESC TUTURORA PENTRU URARILE DE BUN VENIT .

VA UREZ SI EU MULTA SANATATE SI MULTA RABDARE.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana_28

Am si eu o mare intrebare la voi.

Am scanat ecografia pe care am primit-o la DT si as vrea sa o pun la semnatura. Avand in vedere ca este cu extensie.tif nu pot sa o pun la semnatura. Cum sa fac?????

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

13+

salveaz-o in format .jpeg

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 12+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna ziua dragelor,

nu am mai intrat de mult (am inceput sa merg pe la birou) si din pa cate nu prea mai am timp de stat pe net. Ma omoara faptul ca trebuie sa conduc. Ma oboseste foarte tare - eu care pana sa fiu insarcinata mergeam oriunde, la orice ora fara nici un fel de problema. Acum, ma oboseste sa conduc chiar si cativa km . Dar las' ca trece
Vad ca sunt fete "new entry", asa ca SARCINA USOARA si sa dea DD sa stea bebe in burtica 40 de saptamani
Raportez ca am depasit cu bine raceala si behaiala care ma omorau. Au disparut si greturile, acum am inceput sa mananc ceva mai mult si am devenit si mai normala,adica nu mai stramb din nas cand vad mancarea. Ca sa nu mai spun ca am inceput sa ma dau din nou cu parfum . Marti merg la eco si sper sa vrea bebe sa ne arate ce ascunde intre picioruse. Data trecuta (la eco de 3 luni) parea ca ar fi fetita, dar era totusi prea devreme. Acum, sigur se va vedea clar.
M-am intins cam mult cu povestitul.
Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Salutare burtici!
Eu scriu mai rar dar va citesc destul de des, nu zilnic...recunosc. Am fost si eu luni la dr ginecolog cu analizele de la dr de fem, toate bune si frumoase dar de acum iau si fier si vitamine( Elevit). La eco bebe s-a dovedit mai mare decat il stiam initial, era de 13 sapt si 5 zile ( eu credeam 12 si cateva zile) si era f relaxat, cu o manuta in sus si dadea de zor din picioruse(avea 7,6 cm). Saptamana viitoare va trebui sa merg la TT, la recomandarea dr (am 33 ani si ceva).
Zilele astea m-am confruntat cu o raceala nemernica, cu dureri de cap, gat, dinti si greturi f aiurea. Am luat Oslococcinum si mi-a trecut. In acelasi timp, cat am stat acasa fara copil (e de duminica la mama) mi s-a parut o eternitate.Casa si curtea par pustii fara prezenta lui....dar azi mergem sa-l luam pt sfarsitul de saptamana. Oricum el e in elementul lui acolo si se simte f bine cu bunicii, vb zilnic la telefon.
De la 1 oct voi reincepe munca, chiar daca nu s-a terminat concediul de crestere si ingrijire copil...dar de...trebuie ca altfel mergeam la sfarsit de decembrie cu burta mare pt f putin timp...ca nasc in martie
Multi pupici la toate, bun venit noilor burtici si sarcini usoare pana la 40 de saptamani!

GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de viitor prunc pretios de mar-apr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burtici,

Am promis ca voi citi din urma si voi reveni. Nu m-am tinut de cuvant . Am musafiri, doua surori ale sotului, pe care le tot duc la medici. Una e chiar bolnava, alta e mai sclifosita. Si uite asa ieri, am stat aproape toata ziua la radiologie, scanner, etc . Aseara eram ca batuta. Azi sunt tot la mine, asa ca slabe sperante sa ma rsfat pe net. Acum inca dorm si profit .
Am citit asa in diagonala si am vazut rezultate bune la Castelana, felicitari , un bebic superb, fete noi venite, bine ati venit si sarcini usoare, , croitorie, discutii, ma rog.
Ma intrebati ce bunatati au fost la sarbatoare, nu chiar, ce-i drept o gramada de prajiturele, muulte feluri, cu muuulte migdale, scortisoara, esenta de salcam . Cam atat, si mult somn, odhina si muuuulta . Familie mare, de.........

Va pup si va doresc o zi buna. Merg sa dau indicatiuni la fatuca ce sa faca de mancare si sa pap si eu ceva.

O zi buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 17+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput