Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana incearca sa dai pe bubitele acelea cu mixtura mentolata... banuiesc ca gasesti acolo.
A-propos de asta mie mi-au aparut cosuri maruntele pe gat... adunate mai multe la un loc. Nu ma mananca dar ma streseaza si ma scarpin pana inrosesc pielea.

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana, n.am auzit sa aibe pe aici, stiu mistura de cand eram mica , in romania mama imi datea cand aveam ceva, ce frumos mirosea:)
aici nu prea se da nimic decat la doctorul de familie sau ginecolog, am sa ma duc daca se inrautatesc
asa am si eu cum zici tu, dar prima data m.a mancat locul, fara sa am nimic, dupa scarpinat s.au inrosit si aparut bubite

liliana, cred ca vrei sa.ti pui poza in albumul din semnatura
incearca sa transformi din tif in jpg, daca nu poti trimite.mi poza pe
dayanara@gmail.com sa incerc sa vad daca am cu ce sa convertesc

roxana 12+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Fetelor multumesc tare mult pentru informatiile legate de CONCEDIU DE RISC MATERNAL , o sa intreb medicii si o sa va transmit raspunsurile.

Astazi m-am simtit minunat , nu am avut nici macar o durere am mancat si am dormit , sunt cam plictisita in schimb.

Va pup si va urmaresc

CAMI +10

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Camilecu - bine ai venit!

Concediul de risc maternal nu se acorda daca ai probleme cu sarcina, pentru asta ti se da concediu medical. Concediul de risc maternal se acorda gravidelor (sau mamicilor) care prin natura muncii nu pot evita situatii daunatoare sarcinii (agenti chimic, agenti biologici, activitati subterane miniere etc) - de ex medicii anestezisti, care lucreaza cu substante toxice sarcinii, pot intra in risc maternal, tocmai pentru ca asta e jobul lor, si nu au cum sa fie repartizati la altceva .

Uite link-ul: http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=51029 cu informatii despre concediul maternal si lista activitatilor ce pot fi luate in considerare pt asta.

Mergi la inceput

Roxana asa mi s-a intamplat!!! Intai m-a mancat gatul... credeam ca e o reactie aiurea la spirt (mi-am pus cartofi stropiti cu spirt la gat ca m-a luat o raceala........) insa a aparut chestia asta care ma enerveaza tare. Sper sa treaca daca nu-i mai acord importanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Vin cu vestile bune de la eco: bebe e bine, la masuratoare apare de 12 saptamani, desi are doar 11, si are 4,7 cm. Nefiind alte probleme mi-a redus tratamentul de la 3 duphaston pe zi la 1/zi, iar in sapt 17 trebuie sa fac TT. Cam astea sunt noutatile.
Le asteptam cu nerabdare si pe celelalte fete.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ce nu am vomitat pana acum deloc, azi am vomitat de doua ori.
De la atata fortat ma doare si capul.
Ieri am avut super energie . Pe seara am fost afara cu Honey am adunat ghinde si castane. Am venit acasa m-am pus pe facut decoratiuni in ton cu anotimpul si nu numai. Asera m-am culcat pt ca era tarziu. Azi cum mi-e super rau au ramas toate insirate: ghine , pistol de lipit , melci, scoici, margele, bile, paiete etc.
Mi-e greata si cand ma misc un pic dupa o parte pe alta.

Denisa, 12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

felicitari pentru vestile bune, LindaL!

honey, si pe mine tot acu la 11-12 saptamani m.a luat voma si greata, si acu si bube, na ca am mai multe ca tine :)))
sper sa.ti treaca, sa te simti bine si sa te joci cu honey care e o scumpa, are botul turti cum imi place si mie, mai imi plac acei teckeli cu par sarmos, tare dulci sunt, nu are importanta rasa, dar asa ca idee

rebiana, acu m.a luat scarpinatul pe pulpa dreapta de nu m.am putut abtine, acu zau sa ma duc la urgenta pt asa ceva mi se pare cam aiurea, da daca n.o sa mai rabd....macar pana luni la doctor

bine ai venit camilecu! sa ai parte de.o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Roxana eu mi-am dat cu un unguent preparat in farmacie pentru iritatiile lui Luca si parca astept sa faca minuni nu alta... acum imi vine mereu sa ma scarpin sau sa ma uit in oglinda (si apoi sa ma scarpin :)) ) si, ai dreptate, tare neplacut e!! :( Daca nu te mai lasa mancarimile, du-te la Urgenta!! sa treaca!
Denisa sunt Stan Patitu' cu greturile si voma in sarcina asta dar tot nu as putea spune cuiva ce sa faca... cred ca daca as lua-o de la capat tot la fel as reactiona (as zace si "m-as rasti la bocanci"). Incearca cu ceva ceai de musetel; lamaie; mesteca guma mentolata; trage adanc aer in piept; roaga sotul sa-ti maseze palmele... Sper sa te simti mai bine curand!
camilecu bine ai venit!

Mergi la inceput

rebiana, asta am facut si eu, mi.am dat cu o crema de la sebamed ce mi.a ramas de la ivan, e crema de corp si nu l.am mai dat demult, dar e foarte buna, acum s.a terminat si s.a dus sotul la farmacie dupa alta, tot sebamed, eu dupa ce.am terminat cu johnsonul ce mi.l dau astia cadou in spital am luat sebamed si tare multumita am fost

Mergi la inceput