Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
michelle_sf spune:
Salutare mamici vorbarete
. Eu sunt tare bucuroasa,
am fost azi la ecograf si totul e bine, bebe se juca pe acolo, are 6.7 cm la 12 sapt si 4 zile iar pliul ala de care am vazut ca mai vb si voi are 0.2 cm, ceea ce mi-a zis doct. ca e foarte bine. Am vazut ca voi faceti o caruta de analize si teste si chestii cu denumiri ciudate de care eu nu am mai auzit...
Eu in afara de eco la 8 sapt si asta la 13 am mai facut analizele clasice la sange si cam atat...
Ma bucur tare mult pentru mamicile care stiu deja ce fel de putuca are bebelul, abia astept sa vad si eu cu cine votez
Foarte utila faza cu modificatul pantalonilor, eu am cautat ceva hainute, ca cele pe care le am deja sunt neincapatoare, dar ce am gasit mai dragut era mult prea scump ca sa merite. Mie nu imi trebuie prea multe haine pentru ca stau mai mult acasa, undeva la tara, sunt in concediu medical dupa care urmeaza concediu de risc maternal. Dar pentru ca nu ma pricep la cusut m-am apucat de impletit fulare (ca altceva nu stiu
) pentru toti prietenii. Pana vine zapada am timp sa fac cateva.
Pentru fetele cu greturi, la mine a avut efect foarte bun contra acestei stari guma de mestecat mentolata. O molfaiam bine pana se ducea toata menta si fugea si greata... Incercati si voi, poate, poate...
Va pup
, o seara relaxanta sa aveti
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samaria Andra_s: ma bucur ca bb e vesel si saltaret Si asa mi-l imaginez facand tumbe prin burtica! sau ?Multi pupici!![]() ![]() ![]() Maria 14+Mami de Sammy |
Pai eu asa in sufletetlul meu inainte de a ramane insarcinata vroiam fetita, dar am eu o presimtire ca ascund in burtica un baietel
. Chiar nu mai conteaza, sa fie un copil sa natos e tot ce conteaza!http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
16+
andra_s spune:
da, michelle si la mine are efect de scurta durata guma de mestecat, dar doar dimineata cand ragai (scuzati exprimarea) si imi vine inapoi pe gat gustul a ceea ce am mancat ... yach... groaznic.
dar seara, dar in fiecare seara, avem program de arsuri la nivelul esofagului ... ei in cazul asta nu ma mai salveaza nimic, dar nimic, am incercat orice, pana nu isi fac arsurile numarul, nu pot sa adorm. asta este, nu am ce sa le fac, astept sa treaca de la sine.
cate un pupic pentru fiecare 

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
16+
dayanara spune:
oana, am vazut pozele, ce bebe frumos ai ! sa.ti traiasca sa vina sanatos la 40 de saptamani :)
foarte frumos video samaria
si la ala cu bebe dansator am ras de m.am spart
michelle cand am citit ca stai undeva la tara si impletesti fulare, m.a luat un dor, ce mi.as dori si eu asa ceva macar pana nasc, sa stau linistita , in perioada asta nu.mi lipseste pulsul orasului deloc
mie mi.a aparut pe coapse asa si in spatele genuchilor, ceva rosu, de fapt m.a mancat si m.am scarpinat, ca niste bubite...ma cam sperie
roxana
12+ si
ivan (2.12.2006)
oanka80 spune:
fetelor tare dor mi-e de voi, dar din pacate va citesc mai mult in diagonala caci ajung mereu franta acasa. am citit ca multe din voi beti ceai si as bea si eu sa previn o raceala, dar nu ma duce capul ce fel de ceai am voie sa beau?
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
16+
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
uitasem cu desavarsire de semnatura noastra 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
17+
*mamica unui fluturas*
oanaiacovita spune:
Am revenit. Imi pare rau ca tot nu reusesc sa intru mai des, dar cu criza asta la noi s-au impus niste reguli noi care ne ingreuneaza mult munca, iar seara cam pic de oboseala. Am inceput sa mai cautam magazine cu caruturi si patuturi, dar cum noi abia avem 2 ani de cand suntem aici ne e destul de greu nestiind multe chestii. In fine, mai cautam, mai intrebam...
La eco azi a fost super, ne-a arat dr fiecare paritcica din corpul lui bebe, totul este ok. Ne-a explicat tot ce ne arata si asa am stat vreo 30 de minute savurand imaginile cu bebe, chiar daca era destul de linistit. Isi sugea buzita de jos, dormea pe burtica. Mi-a zgandarit drul burtica dar tot nu l-a deranjat din somnul lui de frumusete
A fost extraordinar sentimetul unui eco 4d. Suntem in parametri cu totul, avem 211 gr si a ramas un baietel bine dotat ![]()
Urez si eu bun venit noilor fete
si va rog mult sa imi dati datele pentru lista, dar daca se poate scrie bolduit pentru ca mi se intampla de multe ori sa citesc in fuga si sa pierd esenta.![]()
Denisa, sunt convinsa ca totul e ok cu analizele tale si la endicrinolog o sa te linistesti.
Fetele care va incearca raceala, luati oscilococcinum de la primele semne. Eu am reusit sa opresc invazia racelii de mai multe ori si pt gat am homeogene si m-a salvat. Pentru nas infundat incercat cu ser fiziologic sau apa de mare. Sunt permise in sarcina.
Ma bucur pentru discutia deschisa despre gel/lotiune etc pentru bebei. Eu ma pierd in atatea firme. Eu recunosc ca pentru noi suntem "fani" Nivea, sa vedem la bebe ce folosim.
Dayanara azi am observat la eco ca bebe este mult mai puternic decat credem noi. Eu sunt extrem de grijulie cu burtica, cu miscarile bruste, dar dr-ul astazi asa ma apasa de tare de ma durea si bebe tot nu se trezea. Deh era ora 2 isi facea siesta.
Deci nu iti fa griji ca te fortezi sa versi.
Child eu m-am ingrasat 2 kg, deci sunt tot pe minus 4 kg. Le recuperez imediat ca atat mai bag in mine.![]()
Diana
felicitari pentru vestile bune si pentru fetita.
Ce frumos. Esti o mamica implnita.
Happyjoy ce va invidiez ca aveti babyexpo. La noi nu am auzit sa fie anul asta 
Ioana si eu tot de la Takko mi-am luat niste bluzite tare frumoase tip babydoll. Nu imi plac cele de gravide.
Andra felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru bebe miscaret.
Castelana nu ti-am spus ca sunt alaturi de tine si ma rog la DD ca mama ta sa treaca peste perioada grea.
Din pacate eu nu stiu sa reactionez in situatii din astea. Eu mi-am pierdut parintii din cauza unor boli ingrozitoare si ma termina vestile astea. Sunt convinsa ca totul va fi bine. TREBUIE!!!
Ma bucur ca vestile de la eco sunt foarte bune. Sa o tineti asa pana la 40 de sapt.

Referitor la botez, eu o sa il botez ortodox, desi eu si sotul meu nu suntem casatoriti religios fiind de religii diferite, religie pe care el a schimbat-o mare fiind. Asa copilul nostru va fi botezat in religia in care noi amandoi ne-am nascut, si cand va fi mare va vedea el ce va fi.
Ina ai grija de tine si sunt convinsa ca totul va fi ok. Colegul tau era totusi la alt etaj.
Ella ma uimesti cat esti de harnica. Eu te declar modelul de femeie gravida al odiseei.

Delia ma bucur ca esti bine si ai asa un program de incarcat. Ce repee vor trece lunile astea pentru tine.
Kosir iti simteam lipsa.
Oanka pupici sa treaca.
Eu stiu doar de ceai de tei, in restul nu am incredere.
Am recuperat capitolul asta. Imi cer scuze daca am sarit pe cineva, o sa trec si caruturile ce le stim. Le asteptam si pe restul.![]()
Pupicei multi de la noi si noapte buna.
Oana
17+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Oana, am atata timp liber incat trebuie sa-l umplu cu ceva.De placut imi place enorm sa fac diverse chestii mostenind-o pe mamica mea care spune ca "ce este facut de mana de om pot sa fac si eu".Cand eram mai pe la varsta de liceu transformam hainele mamei ca sa le pot purta eu.Pana si rochia de mireasa mi-am transformat-o .Mi-am facut fusta de ocazie din partea de jos si broderiile aplicate pe bust am aplicat pe alt corset.
Am vazut pozicile cu bebe.Suuuper faine.Doamne ce bebelin dragalash!Sa fie sanatos .Am zis ca si noi facem 4D dar asteptam pana prin decembrie ca sa vedem cum e aproape de nastere.
Ina, te invidiez in legatura cu excursia.Eu inca nu am trecut oceanul, sotul meu da si imi tot povesteste cat e de frumos.Deci e misto Mexico?
16+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ellanik spune:
Michele_sf nu poti sa faci niste poze la modele de tricotaje?Eu peste vreo sapt ma apuc de paturica.O sa o fac cu o casuta in ciuperca ,un pomisor si niste floricele ...asa ca un peisaj ...pe fond bleu sau vernil.Cu franjuri .Abia astept!
16+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
dayanara spune:
ella chiar ca sunteti de admirat cu transformatul hainelor, nu mai zic de facut din blugi normali din astia de gravida, eu nu reusesc nici sa bag ata in ac...asa ca nu ma incumet la altele
tot ce pot face cu blugii mei e sa ma uit la ei si sa sper ca voi mai intra in ei intr.o zi la anu, dupa aprilie :)
roxana
12+ si
ivan (2.12.2006)

sau