Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
GabyHila spune:
Citisem oare ca Ellanik isi transforma hainele in haine de gravida?
nu scrii ce la faci la pantaloni cu marsupiul ala?
ca eu nu mai vreau sa dau bani pe haine....
tot rau imi e si nu are nimeni mila de mine sa ma duca acasa!:(
Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samaria Buna ziua, mamici cu burtici! Azi am avut o zi cat de cat mai lejera,asa ca am apucat sa va citesc mai pe indelete si sa imi notez niste raspunsuri pentru voi Castelana:te imbratisez(chiar si virtual) cu mult drag si multa admiratie!Ai mult curaj si optimism,tine-o tot asa si bb al tau va fi un luptator si nu stiu de ce asa am o presimtire ca va fi baiat... ![]() ![]() 5.200 kg?!63 cm.?! WOOOW!Se vede de la nastere,deci,cine va fi "om mare"![]() ![]() Maria 14+Mami de Sammy |
Multumesc mult de tot, dar ma coplesesti!
Ei cum sa ma supar, merci pentru urarile de sanatate adresate mamei. E inca in spital, la un altul ca sa nu se plictiseasca si tocmai am aflat ca mai urmeaza o alta mica interventie, deci lantul continua, nu se mai termina odata! Nu-mi ramane decat sa sper ca o mai vad anul viitor cand vin cu nepotul, mi-a placut presimtirea, si eu cre ca e baiat. de fapt vreau pereche si daca e baiatul mai mare e si mai bine, daca nu fata va reste baiatul care vine imediat dupa.
uite asa!
Draga mea, toate suntem puternice si luptatoare sa stii, mai bine sa nu te puna viata in situatii de genul asta sa stii.
te pup

castelana fericita
12+
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samaria Alina:ce nasol ca ai greturi!Si eu am patit-o in urma cu vreo 3 saptamani,vorba ta,nici un miros care nu-mi pria sa nu imi atinga nasul...iar perioada de muraturi si "fara dulciuri" am avut-o mai la inceput,cand am si slabit 1,5 kg!Kilograme care bineinteles ca le-am pus inapoi, intreit ![]() ![]() Vor trece si naspetele astea de greturi nu peste mult timp!Te pup si pup si burticutza si bineinteles frumusetea mamei,Ioana!![]() Maria 14+Mami de Sammy |
Sper sa treaca cat de curand aceste stari..
si eu burticuta!ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
10+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
samaria spune:
http://www.youtube.com/watch?v=wN4UUXlkETo
Ca sa va fac ziua mai zambitoare...
-sper ca am reusit!
Maria
14+
Mami de Sammy
samaria spune:
http://www.youtube.com/watch?v=F8LTOHDMngo
"Inca una... si ma duc!"
Va pup cu drag...nu ma puteam abtine sa nu vi le trimit si voua!
Maria
14+
Mami de Sammy
freedelia spune:
Poze de la sedinta foto de ieri nu am, dar am sa caut sa pun de la sedinte mai vechi, ca au tot facut.
Va pup si ma pun la un film cu sotul!
15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
ellanik spune:
Gaby am o pereche de blugi un pic elastici pe care i-am decupat in fata asa ca in zona de unde incepe burtica sa creasca.In spate nu decupez asa mult pt ca la mijloc trebuie sa fie mai sus.Apoi am apelat la doua maieuri elastice pe care le-am cusut impreuna ca sa fie marsupiul mai grosut .Inainte sa decupez maieurile si sa tai ce ramane , am atasat maieurile, le-am prins in bolduri , am insailat si dupa am cusut la masina.Sunt sigura ca nu m-am facut inteleasa pt ca sunt haotica in ganduri dar...daca stai bine cu imaginatia...ia si tu o pereche de pantaloni de gravida, pune o pereche de pantaloni de-ai tai deasupra si vei vedea ce si cat trebuie sa tai.Gata.O sa procedez la fel cu o fusta .sa vad daca imi iese ca nu vreau sa-mi stric toate hainele pe care le am.
Castelana ai dreptate draga mea cu dezbaterea pe temele astea insa mai am ceva de adaugat , ceva pe care eu pun mare accent: religia nu este totuna cu credinta.Eu, fara sa cad in patima lui nea Jiji Becali, ma declar o persoana credincioasa ,care merge la biserica din cand in cand ,dar care crede ca Dumnezeu este unul singur pe lumea asta si tot El este singurul care ne aranjeaza vietile.Salutari bebelului!
16+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Ina_3040 spune:
Fetelor, va
pe toate pt sfaturile cu privire la durerea de gat, o sa incerc sa ma tratez cu paracetamol, lamaie si miere ca tantrum verde nu stiu ce e si cu se ce mananca...![]()
Ellanikimi scot palaria in fata ta, tocmai am citit cum iti confectionezi tu blugii, eu am doua maini pe stanga si o admiratie netarmuita fata de voi mai indemanatice.
apropo de Mexic, noi am fost anul trecut, dar in locuri turistice gen Playa del Carmen, Yucatan insa am putut vizita si Chichen Itza si celelalte minunatii maya, am ramas f impresionati de cultura si de oamenii de acolo, sunt extraordinari, si in plus si foarte modesti. m-as intoarce maine fara sa stau pe ganduri. din pacate acuma mai rarim cu voiajele peste mari si tari :)
Cat despre gripa porcina sper sa nu mai apara si alte cazuri, deja eram stresata sa iasa bine analizele de sange si alte teste, acuma mai stau si cu gandul la gripa asta afurisita...
va pup pe toate si va urez o seara placuta.
Ina
13+
oanaiacovita spune:
Fetele, am fost azi la 4D, ca imi doream mult sa ii vad fatzuca lui bebe.![]()
aici sunt pozele
Suntem in grafic, am ramas baietel si recomand tuturor care pot merge la 4D sa mearga ca ce vezi acolo e unic si nu se compara cu un eco normal.
Revin mai incolo cu un rezumat.
Oana
17+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!