Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
freedelia spune:
Neatza fete burtoase :) sa aceti o zi minunata!
16+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
ate_09 spune:
neata fetelor!!!
Eu sunt tare somnoroasa in dimineata asta la birou...asa ca va invit la un ceai caldut cu putina lamaie
.
Am reusit sa citesc din urma si vad numai fete harnicute si la scris si la tricotat si modificat hainute!! Te felicit si te admir ella pt indemanare. Eu sunt inca la nivel de cusut nasturi desi mama mea e croitoreasa
.
Maine dupa amiaza merg si eu la control ...si poate aflam ce ascunde bebe. Ieri nu m-am simtit prea bine, parca burtica e putin mai tare decat de obicei...si cand ma ridic sau ma intind simt o usoara durere in partea de jos...ca o febra musculara asa. O fi normal? A mai patit vreuna dintre voi ca mine?
Maine imi iau toata ziua libera...si o sa incerc sa ma odihnesc mai mult.
Ma duc sa mai citesc din urma si revin.
Freedelia am vazut si eu acum pozele cu copilasii tai..nush cum de le-am ratat pana acum. Doamneee ce frumosi sunt...fetita seamana cu o printesa din povesti. E superba cu parul blond iar ochisorii m-au dat pe spate!!!!
asteptam un
16+ Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
http://athena1509.hi5.com - poze
Lindal spune:
Ella, pana pui poze cu pantalonii modificati, spune-mi te rog ce culoare au blugii si din ce culoare ai facut marsupiul? Ca mi-am amintit si eu de o pereche de blugi pe care as putea sa-i sacrific si sa incerc sa-i transform, dar sunt albastri deschis. Daca fac marsupiul alb ma tem sa nu se vada urat pe sub bluze, iar tricouri/maieuri bleu nu am.
PS: Azi am schimbat semnatura.![]()
11+
Lindal spune:
Fetelor, am mai gasit o varianta pt modificat pantalonii si anume in loc de decupat talia + marsupiu, partea din fata cu fermoarul ramane intacta, insa se fac doua despicaturi pe laterale unde se insereaza triunghiuri din material elastic si eventual o banda de material tare pe bata care se incheie cu nasturi (reglabili). E ceva in genul sistemului de la salopete, ca sa va faceti o idee.
11+
Ramy77 spune:
Neata burticute,
Sper ca a voastra e mai buna decat a mea, eu de aseara sunt intr-o stare de rau continuu,azi noapte nici n-am prea dormit, asa-mi trebuie daca ma dadeam rotunda ca am scapat de greturi
.
Oana super imaginile...
Happyjoy, te invidiez pentru Babyexpo, la noi nici pomeneala de asa ceva, ai de umblat prin oras nu gluma daca vrei sa cumperi sau sa vezi mai multe lucruri pentru bebei. ![]()
Azi mergem si noi la eco, fetele sa ne tineti pumnii,
sper sa venim cu un carucior azi de acolo...Intru mai pe seara sa va spun noutatile.
Aveti grija de voi si de burticute, o zi frumoasa sa aveti 

Va
pe toate
Ramona
15+ 
honeybaby spune:
Neata !
Am citit aseara si raspund azi, sper sa-mi aduc aminte ce vroiam sa spun
Samaria- Honey e fetita.
Yaia- am vazut Weleda si in Ro. O trec pe lista de produse de incercat daca restul cu sunt bune.
Ella- Eu te inbrebam de produse bio. Le stiu pe cele de la Life Care, dar ies mai iefin daca le comand din afara . Eu iau doar uleiurile / untul in stare pura, nu produse gata facute. Unele au facut chiar minuni.
Tot respectul pt modificarea blugilor. As face si eu, dar sunt anti talent cand vine vorba de cusut. MA dandeeam mai tarziu cand nu o sa mai incap in pantaloni sa pun in locul fermoarui, in triunghiul care ramane gol un petic dintr-um material elastic. Nu stiu daca e buna idea si nu o sa cada dupa mine daca nu-i mai tine nimic in talie.
Oana- super pozele cu bebe. L-ai dus la sedinta foto
?
Cum statea e frumusel la poza si zambea
Roxana ti-au trecut bubitele ??
Denisa,
12 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
camilecu spune:
Buna fetelor , ma alatur si eu mamicilor de martie aprilie . Sper sa fiu bine primita.
Astazi am stat toata dimineata si am citit ce ati scris , foarte interesant .
E am 10 saptamani ,si sunt o graviduta cu probleme , cu dureri de burtica si spate , si cu unele antecedente in trecut, si sper sa ramana acolo . Eu fac tratament de mentinere sarcina , si dr. mi-a recomandt sa stau mai mult in pat .
Mai este vreo burtica cu probleme pe aici?
Foarte interesant mi s-a parut faza cu pantalonii de graviduta !!!!
Am vazut pozele Oanei - super tare!!!
Poate cineva sa ma lamaresca ce este ce este concediu de risc maternal ?
Cine il acord si cand se acorda ?
[url=http://lilypie.com]
[/url]
michelle_sf spune:
neaaaataaaa. Cu
langa mine... ellanik, as vrea sa am poze cu modele, dar eu chiar nu stiu sa fac decat ce m-a invatat bunica cand eram mica, adica pe fata si pe dos. Fularele mele sunt cele mai simple posibile, plus ceva franjurei... Nu am avansat deloc de la pamblicutele pe care le faceam cand eram mica ![]()
Imi pare rau ca nu va puteti si voi relaxa acum, cand aveti nevoie de odihna. Eu in vreo 2-3 sapt ma mut la casuta mea, si dupa ce o sa termin de pus toate la locul lor o sa ma rasfat cu un ceai rasfoind reviste "practic in bucaratie" langa semineu
. Noi stam la cativa km de oras, dar diferenta e ca de la cer la pamant. Liniste si pace, pasarele, catei... Ce-i drept si o mica doza de plictiseala, sotul meu e plecat toata ziua... dar mai stau cu voi, un film, un fular, o supica...
Va doresc o zi superba 
ellanik spune:
Lindal daca blugii sunt deschisi la culoare incearca sa pui marsupiul bej, de culoarea pielii.Eu am un body de culoarea asta si e tare bun ca e elastic.Sau incearca cu o bucata dintr-un pantalon de trening de bumbac(desi se cam lasa).
Buna ideea cu aplicarea marsupiului in deschizatura de la fermoar.
O zi buna va doresc si eu.Merg sa fac o gura de ness sau ciocolata calda.
16+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
nibi_niki spune:
buna dimineata la burticute
.Am fost ieri prin oras in cautare de hainute de gravida si m-am intors foarte dezamagita.Nu am gasit nici o pereche de pantaloni sau salopeta sub 80-100 euro.Asa ca mi-am cumparat un pantalon mai elastic cu bata inalta care merg transformati pe parcurs
.La caruturi la fel..ce mi-a placut,800 de euro
.nu stiu ce preturi sunt in tara dar aici ma ia cu stari de lesin cand vad.am gasit un magazin cu hainute pentru bebe cu preturi super ok..asa ca mai asteptam putin sa vedem si ce avem in burtica si ne apucam de cumparaturi..
15+