Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Aditza......
ramasesem datoare cu un raspuns......din pacate nu am rezolvat la maternitate la Giulesti .....a vorbit prietena mea mea si nici ei nu au pt pacientele lor.

Imi pare tare rau !

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniac_27 spune:

Buna fetelor,
Din pacate nu am reusit sa mai intru pe forum. Se pare ca ovulatia s-a produs marti seara, caci miercuri la monitorizare era deja spart, lucru care m-a bucurat foarte mult. Multumesc Magdita , acum ramane de vazut ce a iesit .
Tin pumnii la toate aspirantele, cat despre ziua de 23 septembrie cand s-a iscat un haos total la cabinet nu vreau sa spun decat ca mi s-au umplut ochii de lacrimi sa vad gravidute si aspirantele care asteptau, intr-adevar nu este un lucru foarte placut sa astepti gravida fiind atatea ore, dar in ziua respectiva am fost toate in aceeasi barca: gravide si viitoare gravide, asa ca nu vad ca fiind un lucru frumos sa ne suparam unele pe celelalte.
va pup.Somn usor.Doamne ajuta sa reusim cu toate sa fim in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

NU STIE NIMENI CAND SE INTOARCE TUTU ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Buna fetelor,
Vineri cand am fost la monitorizare ne-a spus sa mai venim marti dimineata la spital. Deci presupun ca se intoarce dr T.
laviniac_27 bafta multa. Tinem pumnii sa fie luna asta.
Mi-a facut placere vineri sa ma gasesc la cabinet cu kindly si cu elly_me . Sunteti minunate fetelor.
Pentru marti dimineata am mari emotii, sper sa iasa bine. Vineri aveam OD=19.9 si E=9.4.
Va pup pe toate si sa tin la curent cu ultimele vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

eleia & kindly si mie mi-a facut mare placere sa va cunosc

Eu nu am vesti bune.

Z12- nu aveam nici-un folicul mai rasarit.
Dr. a fost tare draguta si mi-a masurat si ea ce-a gasit pe acolo.

Pe OS-cel mai mare folic 7mm si pe OD- 5,8mm

Deci -praf

Poate mai cresc- la mine din Z16 incepeau sa creasca.
Asa ca - inca mai sper.

Marti dimineata la 19.00 ma duc la monit. la spital.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata scumpele mele,

Elly, ai incredere, e destul timp sa creasca .
Eleia, Doamne ajuta , poate e luna cea mare.
Lavinia, acelasi lucru si pentru tine.

Pup toata gasca si sa aveti o saptamana minunata .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

neatza fetele,
elly_me, nu dispera pentru ca mai ai sanse sa creasca
Am patit-o si eu intr-o luna cand am avut ovulatie in z 20. Inebunisem la cate drumuri am facut la spital. Cred ca in luna respectiva am facut 5-6 zile monitorizari (aproape 2 saptamani). Dr T n-a inceput sa masoare decat prin z15 cand a vazut unul peste 10 mm, cred ca avea 13 cam asa. Oricum in luna respectiva s-a spart mai micut cam pe la 19mm.
si NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

ciau fete dragalashe

Ma poate ajuta cineva cu niste preturi pentru inseminare: monitorizare, prepararea spermei, inseminare.Mersic anticipat.

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

n am mai postat de mult la voi pt ca am tot cautat informatii si m-am hotarat, vom face FIV in Ungaria la Szeged cu dr Zadori. Drept pt care vineri am plecat spre Szeged.

Calatoria a fost un success, de pa data de 9 octombrie intru pe stimulare...luna viitoare voi fi 2 saptamani in Ungaria.

Sanatate multa fetelor si bafta

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mirela.. tinem pumnii, Doamne ajuta, sa intri sa ne faci cinste pentru bebeik din burtik

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput