Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108
Raspunsuri - Pagina 8
elly_me spune:
Am ratat Z3.
Am fost in Z3 si mi-am facut dozarile hormonale- dar nu mi-a trecut prin cap sa fac si inhibina b
Maine sunt in Z13.
Ufff.
Parca as face analiza si maine- oare nu este concludenta?
Nu as astepta inca 3 luni si jumatate Z3 ca sa fac analiza.
Oare ar fi ok sa o fac maine- daca la un cm de 28-30 zile - se face in Z3; atunci la un cm de 110 zile - e ok sa fac analiza in Z 13
Ma gandesc si eu si ma incurajez.
Ufffffffffffffffffffff
Ufffffffffffffffffffff
O sa intreb azi dr.care va veni la monit. dc este ok.
Va puppp
Elly
Astept, astept si iar astept .....
adrianaady spune:
Elly crede-ma pe cuvant ca nu vrei sa o faci maine ... este f importanta aceasta analiza si e imperios necesar sa o faci in z2-3, crede-ma, nu vrei rezultat gresit .... Mai ales ca si costa vreo 300 ron, si nu o fac toate laboratoarele....
Ai putina rabdare, daca te duci la monito si cu grija nu o sa mai dureze inca trei luni pina vine menstra.
Asta este sfatul meu , acum tu faci cum crezi draga mea Eu sunt poseseroarea unei inhibine nu prea buna, si crede-ma ca stiu ce importanta are, asa ca nu m-as risca sa o fac in alta zi, decit z3
elly_me spune:
Adriana-
Nu o fac maine- nu vreau sa iasa prea prost si sa ma stresez
Saru'mana
Astept urmatorul cm
Elly
magdita spune:
Andra
Ponisor, pup mamica fericita si Raducul frumos ca o fetita .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
eleia spune:
Salutare fetelor,
Sa aveti o zi buna si un sfarsit de saptamana plin de multa dragoste .
elly_me vezi ca ti-am dat pm.
Mai vine cineva azi la cabinet? Eu sper sa ma nimeresc cu elly sa stam si un pic la palavre.
mada23 spune:
Multi pupici pentru toate fetele mele dragi, un bratz de pentru toate
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
kindly spune:
elly me daca reusesti sa mai intri pana pleci spre cabinet, as vrea sa vorbim .si eu voi fi pe la 18 acolo.spune-mi in ce vei fi imbracata,semnalmente ceva...cred ca va veni rezidenta pt monito:dr levit.
eleia spune:
kindly vin si eu azi. Sunt imbracata cu blugi, pantofi galbeni si o bluza maro. O sa fiu si cu sotul.
elly_me spune:
kindly & eleia- ne vedem acolo.
V-am dat msg pe PM
Elly
bb_wanted spune:
fetelor, cum a fost aseara la cabinet?
stiti cumva cand revine dr T?
v-ati intalnit? mi-ar placea si mie sa va cunosc...cand sunt la cabinet mereu ma gandesc ca sigur fetele de langa mine scriu aici pe topic.