Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada23

Mirela.. tinem pumnii, Doamne ajuta, sa intri sa ne faci cinste pentru bebeik din burtik

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

cum sa nu, abia astept

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna fetelor

n am mai postat de mult la voi pt ca am tot cautat informatii si m-am hotarat, vom face FIV in Ungaria la Szeged cu dr Zadori. Drept pt care vineri am plecat spre Szeged.

Calatoria a fost un success, de pa data de 9 octombrie intru pe stimulare...luna viitoare voi fi 2 saptamani in Ungaria.

Sanatate multa fetelor si bafta

Multa bafta si sa-ti ajute DD sa te intorci cu bebe in burtica.
magdita multumesc frumos ptr sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eleia

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna fetelor

n am mai postat de mult la voi pt ca am tot cautat informatii si m-am hotarat, vom face FIV in Ungaria la Szeged cu dr Zadori. Drept pt care vineri am plecat spre Szeged.

Calatoria a fost un success, de pa data de 9 octombrie intru pe stimulare...luna viitoare voi fi 2 saptamani in Ungaria.

Sanatate multa fetelor si bafta

Multa bafta si sa-ti ajute DD sa te intorci cu bebe in burtica.
magdita multumesc frumos ptr sustinere.

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Mada- eu cand am facut inseminare in mai (ca de atunci nu mi-a mai venit ..) am dat:
200- monitorizare
500- preparare sp & inseminare la clinica
+ tratamentul pt stimulare (daca vrei sa faci stimulare: stimulare cu gonal~900 ron/10 fiole, Menopur ~1000 ron/10 fiole, Clostilbegit ~14 ron/10 cp)

Am intrebat si alte fete inainte sa fac inseminare si mi-au spus: 200-250 dr.Matei pt preparare si 200-250 pt inseminare la T (daca nu se face inseminarea la clinica)

La clinica au un singur pret- iti da si bon fiscal- 500 ron.
Sper ca nu s-a scumpit- oricum poti suna la clinica si iti vor spune
0733.999.999 (Genesys Fertility Center)

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ana-alexia... mersic
Elly...ma interesa pt cumnata mea, mersic mult, tin pumnii sa-ti creasca foliculashii

Madutz

www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mirela, Doamne ajuta, sa fie cu reusita ! Ai ramas datoare cu info despre sora ta. Eu chiar sunt curioasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Aditza....
cred k am o veste buna cu vaccinul........vezi k ai un PM.

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

netzaaaaaaaaaa

azi dau o si ceva bun poate ispitesc "vechiturile" sa mai bage un ochishor pe aici

sa aveti o zi frumoasa!

Madutz

www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,

Madutz, yummiii...

Sa aveti o zi minunata !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

pentru ca ma simt ca fiind una dintre ''vechituri'' am aparut la apel sa servesc si eu o felie de praji...yami-yami....multumim mada de tratatiune.

despre mine nimic nou, mergem cu incredere inainte.

va urez si voua sa veniti cat mai repede cu II liniute.

Lali 20+

Mergi la inceput