Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

'Neata fete dragi,

Mada, pretul actualizat pt inseminare este 250 dr. M si 250 dr. T.
In cazul in care este nevoie de pregnyl, acesta se gaseste la clinica, pret 700 RON.

Eu am fost vineri la dr. T pe la ora 16.00, de unde am facut cale intoarsa. Dra asistenta mi-a spus ca va veni cineva la monitorizare, insa nu stie la ce ora. Dr T va fi azi la cabinet, cu siguranta, asa mi-a spus. Asa ca n-am mai stat si ma voi duce azi, desi este tarziu (ziua 12).

In cazul in care si stimularea asta va fi tot cu rezultate slabe, vreau sa incerc luna viitoare inseminare cu stimulare gonal sau menopur, sa vedem ce zice dr. T. Am impresia ca acest clostylbegit e cam apa de ploaie, cel putin in cazul meu...

Va doresc o saptamana excelenta si plina de vesti bune!

Mergi la inceput

Revin cu info pregnyl. Scuze, 70 RON, nu 700

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

'Neata fetele,
Azi dimineata am fost la spital ptr monitorizare. Nu a fost dr. T la spital ci o rezidenta, tot cea care a fost si vineri la cabinet. Deci cine vrea sa mearga azi sa sune sa vada daca il gaseste la cabinet.

La mine vestile sunt bune. Deocamdata astept sa vad rezultatul. Azi nu mai aveam foliculul, se sparsese si endometrul era bun, peste 10.

Din pacate mi-a zis sa iau arefam sau utrogestan 14 zile dar nu cred ca le voi lua ptr ca eu sunt alergica la medicamente. O sa incerc sa merg sa vb cu un medic sa vad daca pot sa iau sau nu. Dar in buzau nu este medic alergolog.
Va urez o zi buna si rezultate pe masura

Mergi la inceput

Tocmai am sunat la dr. T si va fi astazi la cabinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Araceli... mersic mult
Lalitzicule... ce face flacaul, nu a inceput sa faca tumbe ?

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele

Azi nu am reusit sa ajung la monitorizare.
Asa ca voi incerca sa ma duc azi la cabinet- sau maine dimineatza la spital.
Nu cred ca mi-au crescut mie folic- prea mult
Azi Z17.
Deci ma pot duce si in Z18.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Elly , scumpa mea, lasa ca am fost eu la cabinet...Si m-am ingrozit...Ziceai ca e un miting spontan.Incepand de la poarta, apoi pe scari si nu mai zic ce era inauntru...Am numarat eu 18 fete, dar erau in jur de 25.Am avut imaginea aceea pe care ai avut-o tu saptamana trecuta...Motiv pentru care m-am intors pe calcaie si am plecat.Asa ca luna aceasta prestez de drag si-mi las sotul sa-mi fie medic .Cum o vrea Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdita

Mirela, Doamne ajuta, sa fie cu reusita ! Ai ramas datoare cu info despre sora ta. Eu chiar sunt curioasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

mada am raspuns, e un singur bebe,s-a inselat boul ala de medic, cel din Craiova i-a spus ca e un singur bebe care este baiat.

sa dea DD sa ma intorc eu de Szeged cu doi in burta

pupi

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Mirela, sa-ti ajute DD sa vii cu gemeni din Ungaria . Felicitari pentru sora ta, sa fie sanatos baietelul !
Lilisor, spor la fufu .
Elly, bafta la eco .
Eleia, nidare placuta .
Araceli, te asteptam cu vesti de la eco.
MamiLali, si eu ma intrebam daca nu ai inceput sa-l simti pe bebe motociclist David . Te asteptam cu impresii despre picioruse in bultica .

Pup toate fetele si sa ne auzim cu vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Aerlilian- ma bucur ca nu am ajuns ieri
Am fost azi la spital- acum m-am intors- si era in operatii
Asa ca nu am mai stat- am plecat.

O sa incerc dupa-amiaza la cabinet.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput