Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdita

Neata dragelor,

Mirela, sa-ti ajute DD sa vii cu gemeni din Ungaria . Felicitari pentru sora ta, sa fie sanatos baietelul !

Pup toate fetele si sa ne auzim cu vesti bune .

neata mada

asa sa te auda DD si sa ti dea si tie

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

'Neata fetele
Aerlilianspor la treaba
Eu am ajuns ieri la cabinet la ora 14.15, tocmai se terminasera monitorizarile. Dupa cum spunea Aerlilian, o nebunie totala. Noroc ca fetele gravidutze au fost dragutze si m-au lasat sa intru (asta ca tot s-a vorbit atata zilele trecuta despre asta). Le multumesc inca o data aici, daca citeste vreuna
Deci, am avut noroc, pt ca n-as fi putut altfel sa stau, trebuia sa revin repede la serv.
Vestile la mine: ziua 12, stimulare closty:

E = 8.2
OD: 24.1, 24.3

Vestea buna este ca, chistul de luna trecuta s-a eliminat la cm, dupa cum banuiam. Si am produs 2 foliculi mari. Mai bine doi si buni, decat 6-7 anemici ca vai de ei, ca data trecuta.
Sunt multumita de endometru, se pare ca cele doua pastile de vitamina E/zi si-au facut datoria. Luna trecuta, in aceeasi zi 12, abia daca ajunsese endometrul la 6.
Ma mai duc maine dimineata la spital la monitorizare.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

fetelor am impresia ca s-a intors lumea din concediu si de acum tot asa de aglomerat va fi pe la Tutu. Eu vineri dupa masa am programare la Iosup pentru eco morfologica de trim II si pe urma trebuie sa intru si pe la Tutu, sper totusi sa nu gasesc puhoi de lume la ora aia.

mada, magditza, bebe David misca de zor prin burtica. Am inceput sa-l simt de ceva vreme, chiar si viitorul tatic il simte si tareeee e fericit. Sa speram ca va fi cel putin la fel de bine ca pana acum.

Lali 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Araceli, iti urez ca asta sa fie luna ta . Doamne ajuta .
MamiLali, bravo . Cred ca e o senzatie incredibila , de-abia astept sa-mi vina randul si mie .
Mirela, ma botezasi? Mada e alta forumista, tare draga sufletului meu, Madutz!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

laitzicule... ma bucur mult ca gusti din minunatiile sarcinii, intradevar e un sentiment inaltator cand misca minunea din burtica , Bunul Dumnezeu sa-ti fie alaturi incontinuare
Araceli... ce productie buna ai tu acolotinem pumnii
Mirela... nici nu conteaza asa mult, Mada/Magitza, atat timp cat ne doresti la amandoua gemeni , ne gandim la tine si de Craciun sa fiti 4
Magditzu... sentimentul e reciproc iti tin pumnii stransi tare, tare, orice ar fi sunt langa tine
Ilenush... are grija DD de fiecare mai devreme sau mai tarziu
Felixule... tot pitita, tot pitita? imi e dor de veselia de alatadata
Rocsy...multi daca ne mai citesti
Georgi..

tutunici si netutunici, multe

Saptamana viitoare vreau sa-i fac o vizita d-lui Tutu, cred ca m-am procopsit cu un chist , eram prea "linistita"

o zi minunata, nu uitati ca mereu rasare soarele dupa ploaie!

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Lali, felicitari pentru bebe neastamparat. Sper sa te urmam toate, aspirantele, cat mai repede. Cred ca ceea ce simti tu este absolut minunat.
Magdita, Mada, multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca-mi tineti pumnii. Doamne ajuta sa fie luna tuturor, sau macar toamna tuturor
Mada, sper ca te inseli si nu este vorba despre chist. Doamne ajuta sa te linsiteasca dr.T. Si sper sa nu stai prea mult pe la usa dansului.
Eu cred (si sper) totusi ca nebunia e cauzata de faptul ca a lipsit cateva zile bune. Nici nu-mi inchipui cat s-a stat ieri la coada. Eu cel mai mult am stat la dr. T odata 3 ore si atunci erau mai putine fete ca ieri. Deci, va dati seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Lalitica mamica si bebe David

Araceli sa dea DD sa fie bebe luna asta la ce productie ai.

Mada tinem pumnii sa nu fie nici un chist.

Eu nu m-am simtit deloc bine azi. Cred ca am temperatura, ma doare burta, sunt ametita si parca am si o stare de greata. Nu stiu de la ce e. De aseara m-a luat durerea de burta. De fapt parca ma inteapa nu ma doare.
Ori e o raceala ceva ori .....

si celelalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna dragelor,

Slaba activitate la subiectul nostru .
Va urez o zi frumoasa, cu multe vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

'Neata fetele
Eu sunt tare agitata...
Am fost de dimineata la spital, am asteptat pana la 08.30, cand a venit doamna doctor. Mi-a spus ca foliculii nu s-au spart inca, sunt multi si mari (de la 25 pana la 36). Nu crede ca este chist vreunul dintre ei. Mi-a zis ca in principiu trebuie sa fac pregnyl, dar trebuie neaparat sa vorbesc inainte cu dr. T, sa il sun. Din pacate, dr. T nu raspunde la tel, de dimineata tot incerc. Am incercat si la dna asistenta, tot nu rapsunde nimeni.
Nici nu stiu ce sa fac. Cred ca o sa dau o fuga la cabinet la ora 14.00, sper sa il gasesc si sa ma trimita sa fac odata pregnyl.
Nu mai vreau sa stau asa, trebuie sa se sparga foliculii astia uriasi.
toate fetele si va doresc o zi excelenta.
Va tin la curent cu vestile despre mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

ARACELI mai incearca sa il suni ca mie mia raspuns astazi cel cu 39 la sfarsit

Mergi la inceput