Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108
Raspunsuri - Pagina 13
Araceli spune:
Coca
Am incercat pe cel cu 39 la sfarsit de vreo 5 ori cel putin, de dimineata si pana acuma. Nu raspunde
Macar de as fi sigura ca il gasesc la cabinet, ca m-am saturat de atatea drumuri. In plus, am si o gramada de lucru la serv
mada23 spune:
Araceli...trimite-i un SMS, eu asa comunicam cu el cand nu imi raspundea la telefon
poop fetele frumoase si pitite
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
GArGAritza27 spune:
Buna dimineata
Trebuie sa recunosc, spre rusinea mea ca nu am mai intrat de mult sa va scriu, dar asa printre picaturi v-am mai citit. Nu cred ca va mai amintiti de mine, dar vroiam sa va rog sa ma stregeti de pe prima pagina de la aspirante, pentru ca in urma FIV cu dr. T din septembrie am un samburel de bebel.
Am o intrebare: stie cineva daca am vreo sansa sa gasesc Gonasi de 5000UI in tara, trebuie sa incep trat cu el si nu stiu de unde sa il iau. Pe la farmaciile din Buc mi s-a spus ca nu se mai importa pregnyl (au aceeasi substanta activa) si nu stiu de unde as putea sa il comand.
Va multumesc si sper ca din ce in ce mai multe dintre noi sa trrecem la odisee.
Nu va pierdeti speranta, Dumnezeu ajuta pe toata lumea si mai ales ca are asa un ajutor de nadejde, pe dr. T.
Va pup pe toate
magdita spune:
Gargaritza, ai reusit????? Yupiiiiiiiiiiiiiiiii Ce ma bucur pentru tine !!! Felicitari gravidutzo, sa ai o sarcina super usoara si un bebe sanatos !
Despre gonasi, iti spun sigur ca se gaseste in Italia, la pret de 5 eur fiola de 5000UI, si poate fi cumparat de la farmacie cu reteta din Romania. Din pacate la noi nu se gaseste, nici pregnyl, nici gonasi. Stiu ca dr.T avea la clinica gonasi, dar pretul e 70 lei . Daca ai vreo cunostinta care merge in Italia, poate sa-ti cumpere de acolo. Bafta multa si Doamne ajuta .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
mada23 spune:
Gargaritza.... FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIII
o sarcina usoara cu bebe sanatos la final
In sfarsit o veste buna
poopici la fete
Madutz
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
eleia spune:
'Neata fetele
GArGAritza
felicitari mamico, sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Araceli spune:
Gargaritza felicitari din suflet!
Sarcina usoara si bb frumos si sanantos!
Cat ma bucur cand aflu despre reusite ale dr. T. Ieri, la cabinet, era o proaspata gravidutza, cu inseminare reusita la dr. T.
toate fetele si o zi minunata!
tinuta78 spune:
FELICITARI GARGARITZA!!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos peste 9 luni.
Vrem povestea ta! A fost primul FIV? Cum au decurs procedurile?
GArGAritza27 spune:
Va multumesc din suflet pentru urari si sper sa avem cat mai multe vesti cu II liniute.
Intradevar am tot sunat pe la farmacii si depozite de medicamente si toata lumea imi spune acelasi lucru nu se mai importa Pregnyl. O sa imi pun in miscare prietenii de prin italia si sper sa o rezolv vat mai repede.
Poate cineva sa imi spuna cat timp va trebui sa fac trat cu pregnyl?
Referitor la povestea mea, in linii mari ea se gaseste pe prima pagina, cred sau pe scurt suna cam asa: 1 an de incercari natural - nimic, dupa care am descoperit ca de fapt ovarele mele nu mai functioneaza - intrasem la menopauza la doar 26 de ani. Am umblat prin doctori si toti imi spuneau ca nici o sansa nu mai am sa fac copii, dupa care l-am descoperit pe net pe dr. T. Am citit despre el mi-am facut o programare si asa am inceput frumoasa noastra colaborare. Am facut cateva investigatii (dozari hormonale, rezerva ovariana) si trat cu cicloprogynova 5 luni, dupa care am inceput un trat de marire a endometrului si apoi a urmat FIV cu ovocite donate si cu sperma sotului. Acum am 4 sapt si 6 zile de sarcina, un samburel de 6mm si sunt foarte fericita.
Va pup si va doresc tuturor sa ajungeti experimentati aceasta minune: a fi mama.
Fiti optimiste, inconjurativa de oameni care gandesc pozitiv, rugati-va mult si bunul Dumnezeu nu va va uita, si bineinteles are si dr. T rolul lui f. important.
O zi minunata!
mada23 spune:
Gargaritza... in cel mai fericit caz pana la 12-14 s, sunt fete care fac si toata sarcina daca au IR-ule mari, sper sa nu fie cazul la tine, gravidutza
Madutz