Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108
Raspunsuri - Pagina 14
tamaryllis spune:
Gargarita, cum sa nu ne amintimn de tine? Felicitari! Sarcina usoara si sanatate!
"vechiturile". Nu imi place atmosfera asta! Noroc ca a aparut Gargarita si a mai animat atmosfera. Ce se intampla fetelor de sunteti atat de tacute?
Aditule, acum te-am citit pe la alte subiecte si iti tin pumnii!
Eu nu am noutati. Astept sa imi treaca raceala si sa imi fac analizele de trombofilie si imunologice. Si apoi mai vedem. Oricum, timpul trece f repede si parca nu imi vine sa cred ca mai sunt trei luni si plec iar la unguri!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
adrianaady spune:
Tamytule multumesc frumos sa dea dzeu sa reusesc, am mari sperante. Ai timp sa faci analizele, ai putina rabdare sa treaca raceala.... Imediat trec cele trei luni si intri iar in cursa, si de data asta va fi un succes, ai sa vezi.
Fete dragi ma tot gindesc de citeva zile daca sa mai scriu aici sau nu, tinand cont ca acum sunt la alt doctor, nu as vrea sa supar pe cineva povestind despre mine si despre doctorul meu.
Eu sunt bine, f fericita si increzatoare, am facut inseminare dubla, miercuri la 13 si joi la 9.30, in felul asta am fost siguri ca nu pierdem momentul cel mare, ovulatia, care s-a produs miercuri seara pina pe la 2-3 noaptea... A fost o experienta frumoasa, nu am absolut nimic de reprosat dr, un OM minunat si un profesionist desavarsit. Sotul meu a fost un campion, se pare ce diagnosticul de normospermie a fost corect, am injectat 108 mil miercuri si 83 mil joi. Acum nu ne ramine decit sa ne rugam la bunul dzeu .
Gargaritza felicitari si sarcina usoara.
Magdita, Mada si toate fetele frumoase week-end placut si spor la iubit
mada23 spune:
Adriana...am tras si eu cu ochiul pe la alte subiecte, multe sa fie cel mult dorit.
Nu stiu daca deranjeaza pe cineva, poate ar trebui sa facem alt subiect si aici sa discutam stric legat de tutu, ca sa nu suparam pe nimeni.Ce zici Magdutzule ? Un subiect cu "vechituri" viitoare mamici? sa vorbim de toate.
Daca sunt doritoare, ma bag sa deschid.
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
adrianaady spune:
Mada multumesc pt gandurile bune fata draga , sigur va veni randul fiecareia dintre noi sa ne implinim visul, numai Dzeu stie ce plan are pt fiecare.
Eu sunt de acord cu propunerea ta
elly_me spune:
Mada- votez pt vechituri
Poate mai ies si ele din barlog
Ar fi bine sa se intituleze "Vechituri" si mamici si viitoare mamici
Ca sa intre si fetele gravidutze si mamicile sa ne mai impartaseasca si noua una alta.
Eu voi scrie si aici- ca de merg in continuare la T.
Sarrah- mai esti pe aici?
Ne mai citesti?
Rala- tu nu vrei sa ne mai scrii nimik? sau astepti momentul sa ne dai vestea buna?
....
Maine dimineatza ma duc la monit. la spital- dar nu prea stiu la ce ora sa ma duc
L'oi nimeri eu pe T pe acolo.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
sarrah spune:
salutare tutunici,
elly- va citesc aproape in fiecare seara, cu mare drag ! traiesc cu voi !am incercat o perioda sa nu mai intru pe forum dar nu a trecut prea mult timp! am avut o perioada f aglomerata dar acum sunt mai putin ocupata.
scuze ca nu am mai intrat... as fi vrut sa intru sa si spun ca sunt gravida dar pana acum nu s-a intamplat !
vesti noi nu am deocamdata... dar sunt optimista !
am incercat sa "ramanem" natural dar...nimic. am fost luna aceasta la monitorizare. am ovulat in Z 15, am avut in Z14 un folicul de 24 mm si endo de 8,9(destul de ciudat pt ca in Z12 a fost de 6,5).astazi sunt in Z28 si nimic. ma gandeam ca maine dimi sa fac un test de pipi ca imi e dor, nu am mai facut de cateva luni ! in rest spermograma s-a imbunatatit...si sper ca anul viitor sa ma prinda gravi !
succes tuturor !
va pup si va imratisez cu drag !
P.S. Eu ma pot numi vechitura ? as vrea sa raman "prospatura "!!!
aerlilian spune:
Sarrah , inainte de a sari in sus de bucurie ca ai aparut, trebuie sa te cert pentru absenta indelungata!Sa ne lasi tu balta si sa dispari...Tu care ai fost alaturi de mine in cele mai grele momente...M-ai incurajat si imi spuneai la tel ca nu e SEU chiar in momentele in care mie imi plesnea trompa...Offf...te iert pt ca te iubesc si ma bucur ca ai reaparut.Cat despre dorintele tale de a ramane prospatura...n-ai incotro, vei deveni o vechitura foarte sexy!!!
Madutz, parca mai conteaza cum se numeste capitolul atata timp cat ramanem impreuna...Sa fie cum vreti voi!!!
Magditza, e in weekend.Iar pentru ea partea aceasta a saptamanii e foarte importanta pentru ca-i vine sotiorul acasa.Asa ca...abia luni vesti de la ea.
Elly, asteptam vesti bune de la tine.Hai odata cu marea veste!
Adrianaady, am reusit sa te gasesc si eu la alte capitole si nu pot decat sa te felicit pentru ce ai facut.Din descrierea ta, nimic nu are legatura cu ce am facut noi cu T...Cred foarte mult in sansa ta, tocmai datorita atentiei ce ti-a fost acordata.Doamne ajuta!!!
Araceli spune:
fetele!
Sarrah, bafta multa! Te asteptam cu vesti bune.
Elly, eu am fost azi dimineata la spital, poate ne-am vazut pe acolo
Despre mine: Dupa pregnylul pe care l-am facut joi, s-au spart toti foliculii. Deci, luna asta nu m-am ales cu chisturi.
Dr. T mi-a spus ca, daca nu iese nimic luna asta, luna viitoare, cand voi face din nou inseminare, voi face stimulare cu puregon sau gonal.
Va doresc un we excelent, plin de vesti bune
machus spune:
Vechituri si prospaturi, si eu sunt pe langa voi.
Gargarita, felicitari din inima!
Ady, asteptam vestea cu 2 liniute. Suna promitator dupa cum povestesti tu acolo.
Tamy multa sanatate si sa iti iasa analizele super. Vor trece repede, repede si lunile acestea.
Mada, Aerlilian, Magdita, Georgia, Felix, Rala, Aris, Bella va pup!