Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

fetelor!

In primul rand Anei ii doresc un bebe sanatos, papacios si necolicios

In al doilea si Magditei mele dragi. Chiar daca scriu fff rar pe forum nu inseamna ca nu ma gandesc mereu la ce face...

In al treilea rand as vrea sa intervin si eu in ceea ce priveste discutia aparuta. Fetele mai vechi imi cunosc povestea si stiu ca am luptat ani cu infertilitatea.
Asa ca am prins monitorizarile si cand se statea la rand indiferent daca erai gravida sau nu (eu pe atunci nu eram si nu am cuvinte sa descriu ce simteam cand auzeam in dreapta si in stanga: "parca se misca mai incet azi...; .."sunt destul de obosita...nu e usor cand stai la coada cu orele si cu burta la gura...", iar eu asteptam, fara vreo speranta, sa fac monitorizarea si sa plec....)si cand au avut prioritate (atunci eram gravida).
Daca este sau nu corect....poate Tutu stie mai bine....
Oricum e f greu si pt. fetele de la monitorizare (care stiu ce simt cand stu acolo, poate fara prea mari sperante si sunt inconjurate de gravide) si pt. gravide pentru care este ffff greu sa stea cu orele in fata usii.

Motivul pentru care efectiv evit sa scriu aici...este ca stiu si inteleg exact ce simt fetele cand li se dau detalii despre bebe din burtica sau bebe nascut, cu atat mai mult cu cat unele au inceput impreuna lupta...s-au consultat ce sa faca, s-au laparoscopiat impreuna etc., pt. ca STIU ca pot rani fara sa vreau...pt. ca stiu CAT DE GREA E LUPTA CU INFERTILITATEA si pt. ca VA RESPECT FFFF MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

na ca uite ca ce a scris bebe m-a facut sa scriu

ieri am facut 1 an de la 1 injectie diphe ... unele fete au ramas dupa acest protocol .. magdi(nefericita insa situatia) , lali , numai dintre noi astea de ne stim mai vechituri.. io nu am ramas ....
altele au ramas gravi intre timp .. noi , suntem cateva mai vechi care tot nu ramaseram .. si iti spun sincer , ca cel mai tare , dar cel mai tare ma bucur cand o fata care a plecat dintre noi , reuseste , si apoi ne povesteste despre bebelus .. o spun cu mana pe suflet ca imi este atat de draga machusica care vine pe la noi pe topic , care a venit din galati sa ne cunoastem ..este ceva nemaipomenit cand vezi ca , un om care a trecut prin aceleasi dureri ca tine a reusit .. iti da speranta ca se poate ..si mai ales iti da acel sentiment ca nu suntem uitate , ca ele cele care au reusit sunt alaturi de noi , asa cum au fost cand le-a fost greu ..sunt si acum cand este bine

am mai spus-o, cred , NIMENI PE LUMEA ASTA NU O SA-MI NASCA COPILUL MEU ..in sensul ca fiecare are pus deopart ceva , si Dumnezeu va trimite la mine si nu la alta acel ceva , intr-un fel sau altul ..

ok , toate avem momente in care ne intrebam la mine de ce nu vine , dar sa ma supar ca tu imi spui ce face copilasul tau , cand nu ai nicio "vina" ca la tine sau la alta s-a putut si la mine inca nu .. asta nu o fac .. poate inca nu merit , si atunci poate ar fi cazul sa ma straduiesc mai mult ..si de nu o fi sa fie, macar sa ma bucur pt altii nu sa mi se chirceasca sufletul , caci Dumnezeu nu mi-a dat viata asta sa o traiesc doar daca am copii ...
de ce trec io pe aici cand nu-i mai sunt pacienta dr t ?.. pt ca am cunoscut multe fete dragi ..si m-as bucura enorm sa reusim toate ..sa ne tragem una dupa alta...asa ca, mie mi-ar face multaaaa placere sa vedem cati mai multi pitici cu povestioarele lor

link-ul de mai jos e pt descretirea fruntilor ...... merita vazut in fiecare zi
http://www.antena3.ro/stiri/fun/un-bebelus-danseaza-pe-single-ladies-piesa-interpretata-de-beyonce_80899.html

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Este adevarat ce spui tu, este adevarat ca sunt multe fete carora li s-a indeplinit visul si care raman langa noi, dar fac acest lucru cu drag si simti asta din mesajele lor, din atitudinea lor si asa mai departe. Iar machus e una dintre ele. Insa am vazut si multe fete care au uitat de unde au plecat si care s-au vazut cu sacii in caruta si apoi s-au comportat de parca ele nu au trecut niciodata prin asta...

Si hai sa recunoastem ca toate am simtit sentimentul acesta al amaraciunii atunci cand am vazut cum o fosta colega de suferinta se lauda pe forum de reusita ei, iar noi, nu din invidie, sau poate cine stie, ne-am amintit de durerea noastra si ne-am intrebat cu lacrimi in ochi, "Doamne dar eu cand voi reusi?"

Iertati-ma daca am fost cam dura dar cred ca trebuie sa ne respectam unele pe celelalte, cu atat mai mult cu cat asa cum spuneam, candva am gustat din acelasi pahar al amaraciunii de a nu reusi sa ne purtam in pantece si pe brate puiul mult dorit.

Eu cand am avut nevoie de o monitorizare sau de o consultatie la un medic foarte aglomerat (si nu sunt putini cei prin cabinetele carora m-am [perindat), am intepenit acolo in fata usii pentru ca era in interesul meu sa fac acest lucru si nu am cartit vreodata indiferent daca au intrat gravide cu prioritate sau nu, pentru ca in fond daca nu iti convine sa stai la coada la usa cabinetului mai sunt inca n doctori la care poti incerca.

E adevarat ca nu sunt multe scaune la Tutu si da, noi cele care ne monitorizam putem sa cedam macar locul nostru unei gravidute ca sa ii fie asteptarea mai usoara, dar sincer, mai mult nu cred ca am putem face noi...

Eu nu mai sunt de multa vreme pacienta lui Tutu, din motive expuse si de fete mai sus, dar si pentru ca eu am descoperit un alt gen de probleme, care ma impiedica sa imi duc la indeplinire visul de a fi mama. Este vorba de trombofilie, pe care se pare ca am mostenit-o si care imi face sangele prea gros, predispus la cheaguri, acest lucru manifestandu-se cu predilectie in sarcina (chiar si in sarcina foarte mica 4-5 saptamani). Efectul este unul dezastruos, caci embrionul fie nu se implanteaza, fie se implanteaza dar nu e hranit si atunci moare...

Asa ca acum fac tratament cu o groaza de vitamine, antiagregante, etc si ma rog sa se intample minunea si sa incep ca si draga de Anaconda sa fac injectii cu Clexane in burtica. Asta e singurul tratament care se pare ca m-ar putea ajuta, dar daca nu reusesc nici cu asta... Sincer nu stiu ce as putea sa mai fac...

Va pup pe toate cu drag si sper ca macar putin ma puteti intelege de ce am fost atat de vehementa la adresa celor care uneori uita de unde au plecat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor
Off dragele mele multe discutii pe tema asta.
Tre sa fiu de acord cu Georgic, fata mea cu suflet mare, si eu ma bucur pentru fiecare dintre noi care reuseste, este o lupta grea , si victoria uneia dintre noi , este o victorie pentru noi toate. De asemenea nu putine au fost clipele cind am simtit ce spui tu Jasmine, o durere atit de adinca in sufletel de cite ori vad o mama cu pruncul ei, sau o gravida stand pe un scaun in tramvai.... dar aici nu cred ca este vina acelor femei.Cine stie prin cite au trecut si ele sau ce viata au, ce probleme... Cred ca toti avem cite o lupta, o cruce de dus....
Sunt si femei care cum spui tu, uita de unde au plecat si ranesc prin faptele si cuvintele lor, dar vreau sa cred ca nu exista asemenea persoane in acest mare grup al nostru.
Jasmine draga mea, uite acum trei sapt am descoperit si eu ca am trombofilie, am doua mutatii....care probabil au fost vinovate de sarcina pierduta in ianuarie... Dar desi a fost o lovitura primita, dupa altele in citeva luni, eu am mare incredere, iti spun din tot sufletul meu, iau tratament, o sa fac si clexane, si sigur o sa am un copilas... Important este sa avem incredere si sa traim in lupta asta cu sufletul deschis, sa ne bucuram de tot ce e bun si frumos in viata asta. Imi cer scuze daca m-am intins sau am intrecut masura, dar am vrut sa iti spun ce simt eu

Daca e ceva bun in toata lupta asta este faptul ca am cunoscut persoane minunate, niste femei puternice, frumoase, gata oricand sa se ajute intre ele, cu vorbe bune, cu fapte............ si asta ma face sa nu regret nimic din ultimul an.
Felix fata draga iti multumesc frumos inca o data, sunt sigura ca "cadoul" trimis de tine este cel norocos
Zanica Georgi stii cum arat azi ... uite asa , am un zambet pe fata de nimeni si nimic nu o sa mi-l stearga azi. M-am trezit azi f increzatoare si fericita, si azi e randul meu sa iti dau vesti bune
Magdita, multumesc pt gandurile bune, conteaza mult de tot
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Anaconda, sa-ti traiasca baietelul! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Toate cele bune si voua, parintilor lui!

pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza fetele.

Regret ca am scris ce aveam pe suflet- nu as vrea sa ne certam- nu este benefic.

Am explodat si eu: imi este destul de greu sa ma chinui de 4 ani si ceva sa fac un bb, sa ma tot duc la dr non-stop- si ma deranjeaza anumite discutii.

Imi sunt tare dragi fetele grvidutze - cand vad o gravidutza mi se insenineaza ziua- pt ca stiu ca si eu voi fi.
Imi plac povestile lor- si stiu ca si eu voi reusi.
Cand ma duc la T nici nu ma asez pe vreun scaun- din respect pt gravidutze.

Oricum - suntem tari si trecem peste orice.
Va rog - sa nu ne mai certam- de reusit vom reusi toate- medicina a evoluat si evolueaza ff mult.

Azi Z12- ma duc la monit. la 18.00.
Nu cred ca a crescut niciun folic- dar ma duc (poate am vreo supriza).
As vrea eu.

Maine ma duc sa-mi fac analize- ac anti chlamydia trachamatis igg, iga, igm
Si as vrea sa-mi fac si inhibina b- dar nu stiu in ce zi ar tb sa o fac.

Va rog sa ma ajutati: in ce zi se face inhibina B?

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elly inhibina se face in ziua 2-3 a cm. Eu am facut in z3 la Unisyn.
Bafta multa si sa vezi foliculi babani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage tutunarese, eu sunt pacienta dumnealui de ceva timp si va citesc constant.Imi pare rau sa citesc mici polemici, dar ganditi-va ca sunt cazuri de infertilitate si mai grave...ganditi-va la un sot cu azoo, ganditi-va la o femeie cu alte diverse probleme....sute de kilometri, ore in sir la coada,de multe ori ajungeam prima la clinica si plecam ultima pentru o amarata de spermograma, intaietate monitorizari, gravi, IA, FIV,nasteri.Tu le vezi pe toate si te gandesti ca poate ai sansa unui FIV.In sensul sa ai cu ce face macar unul....te gandesti de unde bani, alti bani pentru o noua "excursie" la capitala,cum sa il convingi pe sot ca totusi sunt sanse si sa te mai astepte cateva ore in masina....Felicitari gravidutzelor si bucurati-va de sarcina, de burtica si bebe. Bafta tuturor tutunareselor si sa fiti cat mai multe gravi!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata scumpele mele,

Deci pana la urma sunt benefice polemicile astea ca apar din barlog fetele vechi : Lauravoinicu si Bebitza mea draga . Fetelor, cate capete, atatea pareri . Mie mi se pare normal sa intre intai monitorizarile, pentru ca dureaza cel mai putin, pentru ca eu consider ca o gravidutza are nevoie de mai multa atentie si timp din partea dr.-ului T, decat o monitorizare. Parerea mea, vorba Ralei. Insa, pana la urma, regulile sunt facute de dr.T, daca iti convine astepti, daca nu, nu! Nu te obliga nimeni sa ii fii pacienta, e ceva asumat, stii exact ce presupune asta. Asa ca, restul sunt .
Legat de cum se simte cineva care nu a reusit inca, ascultand povestile despre bebelusi spuse de mamici, mie imi umplu sufletul de bucurie, exact cum spune Georgi. Cand intra Machusica sau Arisica si ne povestesc de strumfii lor, imi fac ziua mai frumoasa. Dar asta, din nou, e o chestiune de perceptie, depinde de psihicul fiecareia, pe mine ma bucura, pe alte fete le poate indispune. Depinde de fiecare.
Fiecare are crucea ei de dus, viata asta e prea scurta si prea pretioasa sa ne pierdem timpul certandu-ne sau suferind. Si asa, sunt momente cand facem fata greu infertilitatii, si ne ridicam destul de greu dupa ce cadem in butoi, asa ca nu are rost sa ne amaram degeaba.
So :
Aditu, sa creasca "cozonaceii" si sa vii cu vesti fff bune de la eco .
Jasmine, este fff bine ca ai descoperit aceasta trombofilie din cauza careia ai pierdut cele 3 sarcini. Fa tratamentul si Doamne ajuta sa iti implinesti visul .
Laura, ma bucur mult ca ai scris .
Bebitza mea draga, pupa printesa superba din partea mea. Si nu uit ca ti-am promis ca fetitele noastre se vor cunoaste , vom merge la plimbare cu carucioarele in parc, cand o sa vin la controlul dupa nastere la dr.T .
Elly sa vezi macar un folicul "rasarit" azi .
Georgic, e criminal bebelusul , am ras cu lacrimi .
Lilisor, Feli, Madutz si fetele nementionate , pup dulce fetele mele dragi.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Neata tutunarici, in legatura cu discutia iscata, sa stiti ca si eu am fost una dintre voi.Si eu am mers la monitorizari cu sufletul la gura de fiecare data, nerabdatoare si increzatoare.Si eu am stat pe scarile alea ore in sir, asteptand parca o minune.Si eu ascultam bataile inimioarelor si ma intrebam , oare cata fericire si bucurie trebuie sa existe in sufletul gravidutelor?
Si minunea s-a produs, si ii multumesc lui DD mereu pentru asta.
Am continuat sa merg la dr.T pana pe la 29 de saptamani, si insarcinata asteptam ba in picioare, ba pe scari rareori pe scaun.Si nu mi-a fost usor deloc, dar nicioadata nu am comentat cand monitorizarile erau primite inainte, pentru ca stiam ce inseamna, pentru ca stiam si nu uitasem ca si eu am fost una dintre ele,
si mai stiam ca la dr. T am mers de la bun inceput pentru infertilitate si ca sunt multe cele care au nevoie de el.Asa ca am ales alt medic pentru urmarirea sarcinii in continuare.

fericita posesoare de Raducu

Mergi la inceput