Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108
Raspunsuri - Pagina 6
lorelix spune:
GEORGIA. DOAMNA ACEEA A STAT IN FATA CABINETULUI LUI TUTU CCA 6 ORE CU UN COPIL IN PANTECE.
OARE, NU CREZI CA A AVUT O ZI MAI NEFASTA????
EXISTA UN DUMNEZEU CARE LE VEDE SI JUDECA PE TOATE..VA ROG NU-I LUATI VOI LOCUL.
LORELIX DANIEL 32+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
lorelix spune:
GEORGIC, NU AM NIMIC CU CELE DE LA MONITORIZARI.
STIU CE INSEAMNA , AM TRECUT SI EU PRIN ASTA.
ERAU ALTE REGULI ATUNCI, STATEAM NORMAL LA RAND.
ITI DORESC NUMAI BINE, SI LASA SUPARAREA.
UNDE MAI PUI CA FIIND ZIUA DE NASTERE A SOTULUI MI-AM PETRECUT-O STAND LA USA LUI TUTU.
CAND VEI AVEA UN PUIUTZ IN BURTIK VEI VEDEA CE GREA ESTE ASTEPTAREA.
sa fie SANATOS!
aditzaC spune:
lorelix...scuza-ma ca ma bag si eu ...
tu zici ceva de genul :'' sunt convinsa ca macar o data in viata ta ai fost ridicata de pe scaun in tramvai/ autobuz de catre o pers in varsta . Care erau comentariile acelei persoane ? Ia uite este tanara si sta pe scaun , vai ce nerusinata , eu batrana si bolnava stau in picioare , educatia asta ! Oare s-au gandit vreodata acele persoane ca tanara / tanarul respectiv poate este operat ? Poate sufera de ceva grav ? Poate ii este f rau de nu reuseste sa stea in picioare ? Va spun eu : niciodata nu si-au pus niciuna din intrebarile de mai sus ......cam asa se intampla si la usa lui TUTU . Nimeni nu se afla acolo pt ca ii face placere sa astepte cu orele ...sunt femei care vin din tara cu trenul sau microbuzul si nu mai zic nimik , ca sunt obosite dupa 5 ore de mers si inca 4 de stat la usa lui T .
Sunt de parere ca persoanele simtite si cele care stiu ce inseamna sa lupti pt a avea un bb nu ar face niciodata afirmatiile pe care le-a facut acea gravida .
Imi cer scuze daca mesajul meu a deranjat
Sanatate si sarcina usoara !
aerlilian spune:
Offf...simt si eu nevoia sa intervin, desi nu stiu cat este de ok...Deja s-a iscat aici o mica polemica si ar trebui sa o aplanam.
Lorelix , eu refuz sa cred ca ar fi vorba chiar despre tine (asta doar pentru ca pari extrem de necajita de remarcile facute de Elly), pentru ca tu esti A NOASTRA, tu stii foarte bine prin ce trecem, tu ca si noi ai trecut prin asta, iar noi ti-am fost alaturi in fiecare clipa si ne-am bucurat alaturi de tine pentru implinirea ta.Te vrem in continuare alaturi de noi si de problemele noastre chiar daca in curand vei naste si probabil prioritatile iti vor fi altele.Asadar, te rog din suflet sa nu uiti prin ce trecem, sa nu uiti ce inseamna durerea ingrozitoarei z1, sau a unei extrauterine, sau a unei sarcini fara embrion.Monitorizarile acestea sunt extrem de importante pentru noi!Sper din tot sufletul sa intelegi exact ce vreau sa-ti transmit si ce au vrut sa transmita si prietenele noastre Elly si Georgia. Pe de alta parte, iti urez din tot sufletul nastere usoara si un bebe sanatos!
elly_me spune:
Lorelix- la multi ani sotului si multa sanatate
Nu as vrea sa ne certam.
Cand am postat msg- am stiut de la bun inceput ca sunt rautacioasa.
Dar cand te duci cu sufletul la gura la monit si speri sa auzi o veste buna- stai o "tona" acolo - si mai auzi si comentarille fetelor gravidutze "de ce au prioritate monitorizarile?"- nu-ti pica tocmai bine.
Sa stii ca nu ma bucura faptul ca am intaietate la monitorizare- ma duc pt ca imi doresc un bb f mult- si as sta oricat la coada.
Iar dc as fi gravida as fi tot timpul fericita si cu zambetul pe buze- nu m-as supara din nimicuri.
Cred T este cel care a hotarat prioritatile- iar noi nu ar trebui sa ne certam.
Imi cer scuze pentru msg rautacios- dar simteam nevoia sa ma descarc.
Aici ma pot exprima si aici sunt persoane care inteleg prin ceea ce trecem noi fetele de la monitorizari.
Sa stii - ca nimeni nu stie ce e in sufletul persoanelor din jur, prin ceea ce trece fiecare, sau ce i s-a-ntamplat in ziua respectiva ... dar ar trebui sa ne respectam.
In ceea ce ma priveste - am incheiat aceasta discutie- deoarece este o pierdere de timp.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
jasmine30 spune:
Fetele, cu tristete vad ca unele dintre noi carora Dumnezeu le-a indeplinit visul de a le darui un puiut in burtica uita de unde au plecat si pe deasupra ajung sa le dispretuiasca pe cele care gusta din paharul amaraciunii de a nu reusi sa isi poarte in pantec si in brate puiul mult dorit, pahar din care cu timp in urma au gustat si ele...
Nu pot sa inteleg cum cineva care stie durerea infertilitatii poate sa reactioneze intr-un fel atat de nedrept... Cum poate cineva sa nu ii dea slava lui Dumnezeu, sa incerce sa fie mai bun sufleteste, sa ii multumeasca in orice moment si chiar sa se roage pentru cele care nu au reusit inca si in loc de acestea sa carteasca atat de urat?
Spun din tot sufletul rusine celor care fac asta si le spun din tot sufletul ca NU TREBUIE SA UITE NICIODATA DE UNDE AU PLECAT cu atat mai mult cu cat candva au fost in aceeasi barca cu noi...Si sincer cred ca si Tutu stie mai bine ce face odata ce a decis sa ia intai monitorizarile.
Scuze ca am fost mai dura, insa am vazut eu un caz al unei fete care se da mare credincioasa aici pe forum si care dupa ani de chin dupa ce i-a daruit Bunul Dumnezeu minunea de a ramane gravi si dupa ce a nascut imi spunea mie cat de minunat e sa fii parinte, cat de frumos e sa simti cum misca bebele in burtica si mai mult dupa ce a nascut imi transmitea baita fetitei in direct pe Messenger...Parca uitase cu totul prin ce a trecut si cata durere e in sufletul meu. Ca sa nu mai spun ca nu m-a intrebat nici macar o data cum sunt eu, ce analize mai fac, etc....
Am mai auzit tot de un caz de pe forum, de la FIV, in care o fata care facuse FIV si reusise le scria zilnic fetelor despre cat de super e sa simti miscarile bebeului, sa fii gravi, etc... De parca noi nu ne imaginam cum e, ca doar de asta ne si chinuim atat....
Daca am reusi sa fim un pic mai buni, poate lumea ar fi mai frumoasa...
aerlilian spune:
Jasminutz ,vezi daca nu stii sa iti alegi partenerele de conversatie?Ia stai tu mai mult pe aici sa vezi bombardament de intrebari...Dar pana la intrebari, mai bine ne povestesti tu ce ai mai facut...Sa stii ca noua ne pasa...
georgia_c spune:
lorelix.. io suparata?????...vai micuta , zau e una din cele mai frumoase perioade a mea ..am si scris ca mi se intoarce prietena cu copila din franta dupa o operatie de cancer la cap ..deci sunt numai zambet ... basca ca am in jur numai persoane deosebite , ce sa spun de forumiste de-aici dintre noi care mi-au facut mai mult bine decat mi-am facut io de cand ma lupt cu soarta sa am un bb ... ady , feli , magdi , mada , lili , si multe alte fete ..deci zana mea , suparata ... no way
incercam sa-i spun elisoarei ca nu merita , peste amaraciunea ei de a nu avea foliculi, sa mai ia in seama si alte vorbe, nu vreau sa le pun eticheta ..am si zis .. poate le-ai spus la suparare ..sau ..sau ..am vazut ca mi-ai scris un mesaj apoi ai revenit pe un ton mai dragalas ... ..
si-acum am sa spun asa .. io nu-i mai sunt pacienta dr t, si cand i-am fost m-am umplut de rosii si in chiloti pt ca am spus ca mi se pare absolut nefiresc ca o gravida sa stea chircita pe scarile alea acolo la cabinet ([plus multe alte opinii) ..caci nu sunt f multe scaune ...asta e .. sau mai corect asta era parerea mea ...
dar , multumita tie , si chiar iti sunt recunoscatoare si nu o spun deloc ironic , mi-am reamintit ca nu-i mai sunt pacienta , si da , nu prea mai am ce cauta pe aici ...
din tot sufletul iti doresc o sarcina cat mai usoara , si tot fara pic de ironie iti spun , chiar nu merita sa te enervezi din lucruri marunte ..avem har domnului din ce ne amara oricum
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
lauravoinicu spune:
Desi nu am mai intrat de mult , nu ma pot abtine , nu vreau sa starnesc iarasi un sir lung de discutii , dar as vrea sa va spun ceva ....... de 5 ani de zile ma duc la dr T , am facut n monitorizari , nici nu le mai stiu numarul , pana anul asta de cand intra monitorizarile la inceput , am stat cuminte la coada , stii de cate ori am pierdut ultimul autobuz catre casa , si am ramas prin Bucuresti pe la te miri cine ? a doua zi plecam la 5 dimineata(printr-o gara plina de aurolaci care bantuiau in intuneric) ca sa fiu la servici la 8 , si seara acasa ca sa prestez , ca urmatoarea zi sa pot pleca din nou la Bucuresti ... un calvar , ca sa nu mai zic cand te chema dimineata in spital la prima ora si nu mai putea sa iti faca eco din varii motive si sa te cheme dupa amiaza la cabinet si tu sa stai prin Bucuresti la 40 de grade sa pierzi timpul sculata de la 4 dimineata , sau sa te cheme in fiecare zi ca ai facut hiperstimulare si ai burta plina de lichid si nici macar in picioare nu poti sta ... eram cocosata de durere , si nu odata nu mi s-a intamplat asta .......atunci dr T te baga in fata , fiindca probabil daca as fi asteptat ore ar fi pocnit ovarul in mine , probabil ca mai sunt persoane in situatia mea si stiu exact ce inseamna , cu toate astea am stat la coada cu orele , ca pleca ba la o nastere , ba la o cezariana , ba nu venea deloc la cabinet , credeti-ma ca am intalnit multe situatii , dar nu m-am plans niciodata , daca era sa vreau mai mult confort ma puteam duce la alt medic , dar am indurat toate astea pt medic , asa am considerat ca este mai bine ,cu toate astea am stat la coada ore in sir fara sa comentez . Eu am trecut prin multe , fetele mai vechi de la topicul asta stiu despre ce vorbesc , dar niciodata n-am comentat , ba chiar am lasat gravide cu situatii mai speciale in fata mea .Anul acesta am avut parte doar de 2 monitorizari la care pot spune ca am intrat la inceputul programului . In primul rand doctorul a facut programul astfel , asa ca trebuie respectat , i-a puneti-va in locul lui , cum ar putea sa impace pe toata lumea .
O gravida se duce la dr 9 luni , cam de 2 ori pe luna , dar ia ganditiva la o persoana cu probleme de infertilitate cam de cate ori se duce doar intr-un singur an ......
Imi pare rau ca o persoana gravida poate face astfel de afirmatii , ceea ce m-a iritat f mult in povestea lui Elly este " ce cauta?" , oare ce ar putea sa caute ....... cum poate sa spuna asa ceva ...... medicii ginecologi nu isi ofera consultatiile doar gravidelor ..... Sunt convinsa ca nu-i usor sa stai in picioare cateva ore la 32 de saptamani de sarcina dar totusi la monitorizare nu dureaza mai mult de 30 de min toate fetele . Nu stiu daca eu in situatia de gravida as suporta sau nu sa astept atat , dar daca nu as rezista as pleca , as cauta alt medic mai disponibil.
Hai ca de fapt intrasem cu alt motiv ....
AnaConda , Felicitari pt baietel , sa iti traisca sa se faca mare si sanatos , este un baietel f frumusel , am murit de dragul lui cand am vazut filmuletul , ce grimase haioase face el mititelul , de la mine pt Paul Daniel
Pup toate fetele , va citesc zilnic , dar scriu mai rar , nu prea mai am noutati , momentan iau o pauza , la anul voi face alt FIV
lorelix spune:
Nu pot sa inteleg cum cineva care stie durerea infertilitatii poate sa reactioneze intr-un fel atat de nedrept... Cum poate cineva sa nu ii dea slava lui Dumnezeu, sa incerce sa fie mai bun sufleteste, sa ii multumeasca in orice moment si chiar sa se roage pentru cele care nu au reusit inca si in loc de acestea sa carteasca atat de urat?
Spun din tot sufletul rusine celor care fac asta si le spun din tot sufletul ca NU TREBUIE SA UITE NICIODATA DE UNDE AU PLECAT cu atat mai mult cu cat candva au fost in aceeasi barca cu noi...Si sincer cred ca si Tutu stie mai bine ce face odata ce a decis sa ia intai monitorizarile.
Scuze ca am fost mai dura, insa am vazut eu un caz al unei fete care se da mare credincioasa aici pe forum si care dupa ani de chin dupa ce i-a daruit Bunul Dumnezeu minunea de a ramane gravi si dupa ce a nascut imi spunea mie cat de minunat e sa fii parinte, cat de frumos e sa simti cum misca bebele in burtica si mai mult dupa ce a nascut imi transmitea baita fetitei in direct pe Messenger...Parca uitase cu totul prin ce a trecut si cata durere e in sufletul meu. Ca sa nu mai spun ca nu m-a intrebat nici macar o data cum sunt eu, ce analize mai fac, etc....
Am mai auzit tot de un caz de pe forum, de la FIV, in care o fata care facuse FIV si reusise le scria zilnic fetelor despre cat de super e sa simti miscarile bebeului, sa fii gravi, etc... De parca noi nu ne imaginam cum e, ca doar de asta ne si chinuim atat....
Daca am reusi sa fim un pic mai buni, poate lumea ar fi mai frumoasa...
[/quote
YASMINE, CRED CA ESTI FOARTE RAUTACIOASA.
EXISTA CU SIGURANTA ALTCINEVA CARE SA JUDECE TOT CE ESTE BINE SI RAU.
sa fie SANATOS!