Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna dimineatza dragelor

din pacate nici o veste pana acum ...am sunat in tot bucurestiul si toata lumea ne zice acelasi lucru : nu se gaseste la noi in tara si sa incercam in Ungaria ( zic majoritatea) . Offf....

vroiam sa va intreb ceva : vad ca cm meu nu da semne ca s-ar oprii vineri este z =8 pot merge la monitorizare daca cm nu se opreste ? Monitorizarea costa 200 ron dar eu nu am bani credeti ca daca ii spun dr T ca ii voi da banii luni va accepta ?...multumesc
sincer m-am saturat de toate durerile astea nu le mai suport ..

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Elly, bafta multa, scumpa mea!La cat astepti sa vezi si tu niste foliculi, chiar ar fi pacat sa nu iasa ceva luna asta...Iti tin pumnii stransi!
Aditza, eu am un coleg care s-a confruntat cu pb asta saptamana trecuta.El a rezolvat-o cu o pila dar i se spusese ca ar putea incerca la Ruse si era dispus sa faca asta...Dar sa stii ca de fapt acest vaccin se gaseste in cantitati mici in spitale, trebuie doar decartat corespunzator la medici...Urat!!!
Magditza, te pup si te iubesc!
Despre mine...am avut un cm in toata regula, practic abia acum am simtit si eu ca..."m+am curatat".Ambele cm pe care le-am avut pana acum dupa extrauterina, au fost reduse cantitativ.Asa ca...cu putin noroc, poate saptamana viitoare va anunt ca ovulez din nou pe dreapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Aditza, eu cred ca dr T nu va avea nimic impotriva sa-i dai banii luni. Ii poti spune de la inceput cum sta treaba si sunt sigura ca va intelege. Pe de alta parte, poti sa te duci si luni, in fond, nu faci nici stimulare, nici inseminare, ci doar o simpla monitorizare...ai grija oricum sa prestezi din 2 in 2 zile, doar asta e cel mai important:)
Aerlilian, bafta multa luna asta! Acum probabil ca te-ai reglat hormonal si organismul tau e pregatit cum trebuie pentru sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tanoo, imi pare rau, dar nu am cunostite de asa ceva.
Aditza, nu cred ca e o problema daca ii dai banii luni, insa sa fie monitorizarea la cabinet, in spital nu primeste bani. Imi pare rau ca nu reusiti sa gasiti vaccinul ala.
Lilisor, iubita mea, sentimentul e reciproc . Sper din suflet sa ai mult noroc luna asta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Araceli si magdi multumesc pt ras
totusi imi este f aiurea sa merg fara bani la el si sa ii zic stiti nu am acum va pot da luni ? offf......dar pana la urma cred ca nu am incotro si asa voi face ! Da fac monitorizare ...presimt ca de data asta voi ovula pe stanga , am durerile de ovar specifice cum am avut si luna trecuta pe dreapta si acolo am ovulat . Daca ovulez pe stanga ...va fi de pomana nu am trompa .
In leg cu CM va fi o problema daca nu imi trece ? NU stiu ce naiba la apucat....ar fi tb sa dea semne ca trece .

al toata lumea !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

aditzaC..din pacate nu am nici io o veste bune .. finul meu care lucreaza in domeniu , de ieri intreaba in continuu ,inclusiv la depozite , si nu a reusit sa gaseasca..cred ca trebuie orientat catre bulgaria (asa cum ti-a zis si aerlilian in bulgaria se pare ca este ) sau ungaria

daca te mai putem ajuta cu ceva ... spune tare tare

va pupa fata

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

georgia iti multumnesc din suflet ....d'zeu sa te rasplateasca .
speram in continuare sa il gasim . ..am dat mesaj si fetelor cu fiv in ungaria , poate pleaca vreuna de curand acolo si este draguta sa ne ajute .
lilisor

multumesc tuturor

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ca am sunat si la Elias si am vb la maternitate , mi'au zis ca il au insa asistenta cu care vb nu imi putea da multe detalii . Ma gandeam sa vb cu dr Tutu credeti ca ma poate ajuta ?
vineri o sa merg la dansul la monitorizare si o sa il rog frumos sa ne ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna ....

Aditza.....dak va ajuta cu ceva eu plec luna viitoare in Germania pe 5 pt 4 zile ......dak nu e prea tarziu il pot cumpara de acolo.

si ar mai fi o varianta maine sa vorbesc la maternitate la Giulesti , am o prietena asistenta la neonatologie.

_

Imi doresc Sa ma ajute Bunul Dumnezeu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

aditza, daca nu se opreste cm. eu nu m-as duce la monitorizare din urmatoarele motive;
- ca nu am banii acum, (chiar daca am si posibilitatea sa ii spun ca ii platesc la urmatoarea eco si nu este nici o problema),
- este destul de jenant,
- endometrul nu a inceput sa creasca avand in vedere ca inca sangereaza.
luni vei fi in z.11 si este foarte buna pentru ecografie.
te mai gandesti

Mergi la inceput