Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 108
Raspunsuri - Pagina 4
aerlilian spune:
Aditza, merita sa incerci si cu T pentru vaccin...Poate sa te ajute la fel cum poate sa-ti spuna ca are doar pentru pacientele lui, sau ale spitalului...Merita incercat...Cat despre monitorizarea ta, cred ca Simonia are dreptate.Ma indoiesc ca atata timp cat ai cm sa creasca endometrul, ba chiar sa ai si foliculi demni de luat in seama.Si apoi, sincer, sunt convinsa ca te jenezi si sa-l amani cu banii.Asa...scapi de stress.
Araceli , suna tare bine incurajarea ta...Iti dai seama cat de mult mi-as dori ca organismul meu sa fie pregatit pentru o sarcina normala...Cand treci prin ce am trecut eu, sau Magdita , aproape ca nu te mai poti bucura imediat ce vezi un test de sarcina pozitiv...E important sa stii ca sarcina aceea se implanteaza in uter si apoi sa stii ca sacul gestational contine embrion.Sunt atat de marcata de ceea ce am patit noi, incat nu ma mai pot bucura si nu ma pot grabi sa felicit fetele care anunta un test de sarcina pozitiv.Asa cum am facut cu Pammy, pe care pana nu ne-a anuntat ca a auzit o inimioara batand, nu am putut sa o felicit...
eleia spune:
'Neata fetele
Vin si eu cu noutati. Am fost ieri la cabinet, unde a fost multa multa lume, care inca astepta de pe la 12.30 sa apara dr. T. Abia pe la ora 18.00 a venit si va dati seama ce a gasit la cabinet .
Am avut noroc ca a luat monitorizarile prima oara si pe la 18.30 am scapat. A fost si distractiv ptr ca a facut cate 2 ecografii in paralel, adica in cele 2 cabinete si va dati seama alergatura pe el.
Vestile sunt bune, ziua 9 E=10.3 si OD=18.8 .
Vineri nu este la cabinet ptr ca pleaca din tara, dar trimite pe cineva ptr monitorizari. Asa ca vedeti cum sa orientati in fctie de ce problema aveti. Monitorizarile o sa le faca vineri la ora 18.00.
Va pup si sa auzim numai vesti bune
magdita spune:
Neata dragele mele,
Aditza, deci, vrand, nevrand, te duci luni la cabinet.
Eleia, super vesti ! Iti tin pumnii sa fie luna cea mare .
Lilisor, ai perfecta dreptate, esti indreptatita sa simti asa, te inteleg perfect. Dar daca va spun ca nici atunci, in martie, cand am ramas insarcinata, nu am sarit in sus de bucurie, ma credeti? Eram fff emotionata, dar incercam sa-mi controlez emotiile si sa-mi pastrez calmul. Asteptam aceasta sarcina de atatia ani, trecusem prin atatea, incat nu-mi venea sa ma bucur pana nu vedeam ca e totul ok. Imi era cel mai teama de o extrauterina, cu toate ca trompele mele erau si sunt bune. Pana am mers la prima eco si am vazut sacutul de 3mm, nu m-am putut bucura. Si dupa ce l-am vazut, dr.T mi-a zis : "nu pot sa spun decat ca e sarcina si ca e in uter". Abia atunci am putut sa ne exprimam fericirea, insa nu a durat decat o saptamana, pentru ca la urmatoarea eco sacutul aparea gol . Asta e, asta a fost, viata merge inainte, am credinta si speranta, ca la cat de mult iubesc copiii, Dumnezeu nu ma va lasa fara copilul meu. Asa ca, sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa devenim de copii sanatosi .
si sa ne auzim numai cu vesti bune .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
elly_me spune:
Salutare fetele.
Dupa cum a spus si Eleia- ieri a fost dezastru la cabinet- aglomeratie ff mare.
Eleia- se pare ca ne-am vazut pe la usa lui si ne vom vedea si vineri.
Eu nu am vesti ff bune- Z10- E-6.6 si niciun folicul mai "rasarit"
Voi vedea vineri daca va creste vreun folic.
Parca ma astempam la asemenea vesti- asa ca nu sunt dezamagita.
Insa- ieri m-a suparat la cabinet - erau vreo 5 gravidutze si vorbeau de-ale lor.
Iar una dintre ele era ff rea- nu-i convenea ca T ia prima data monit. - ca de ce le ia? ca e gravida si are programare si are intaietete ....
Era ff deranjata ca veneau fetele la monit. Cica ce cauta??
Am vrut sa-i zic vreo 2- dar am tacut.
Oricum este forum-ista si poate citeste.
Daca citeste - sa se gandeasca ff bine ca DD iti da multe- dar cand nu meriti iti ia repede totul inapoi.
Sa nu uite de unde a plecat.
Era o figuranta.
Cea ce am spus este ff urat- dar avea un comportament ff urat si nu suporta fetele care veneu la moni.
De asemenea - mai era o doamna ff draguta- avea gemeni (luna 7)- a facut FIV.
S-a dus in decembrie - la monit- in ian. i-a dat stimulare si in febr a fcut FIV- a reusit din prima.
A "plantat" 3 -si a ramas cu 2 (pereche).
Si asteptand acolo- a venit si pantofarul Mihai Albu cu nevasta'sa- care tb sa nasca.
Cand au vazut ce aglomerat este au plecat.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
eleia spune:
magdita
Inainte sa scriu prima data la topicul asta m-am apucat si am citit cam toate capitolele. Asta ca sa vad ce parere au fetele despre dr. T, ce tactica foloseste, daca e lumea multumita .... Si in felul asta nu numai ca am aflat o groaza de lucruri de la voi (chiar daca unele au fost bune si altele nu chiar asa bune) dar am gasit niste femei minunate, luptatoare, de buna credinta, un exemplu de optimism si ptr alte aspirante.
Multe dintre voi am vazut ca ati trecut prin multe....M-am intristat cand am citit, m-am bucurat, am ras cu lacrimi....chiar daca sunt convinsa ca nu o sa uitati prin ce ati trecut, asta e important ...ca ati trecut si nu o sa mai treceti.
Multi , multe floricele si f f curand multi ptr toate fetele.
eleia spune:
elly_me sigur ne vedem vineri. o sa-ti zic maine cu ce ma imbrac ca sa ne putem recunoaste si poate stam de vorba.
lalitica2000 spune:
hello-hello,
am aparut si eu in peisaj si va trebui sa citesc tot ce ati scris pana acum ca sa ma pun la curent.
eu am fost plecata acasa, la zalau sa-i fac cunostinta lui bebe David cu bunica din Ardeal. A fost tare bine acasa, am fost tare rasfatati.
am apucat doar sa citesc ultima pagina. lilishor mama te inteleg foarte bine. si eu cand am ramas insarcinata nu m-am putut bucura pe deplin. pana mi-am repetat bhcg-ul mi-a fost frica de extrauterina ca la tine. pe urma m-am stresat sa nu fie cumva sarcina fara embrion ca la magditzasi de abia cand am auzit inimioara mazarichii am inceput sa ma mai relaxez un pic.
no hai ca ma apuc sa citesc ce a mai ramas necitit din celalalt capitol si de aici si revin mai incolo.
Lali 19+
elly_me spune:
eleia- vb maine pe forum si-ti spun cu ce sunt imbracata
Elly
Astept, astept si iar astept .....
aditzaC spune:
Arianna_M...iti multumesc din suflet , din pacate ar fi cam tarziu ea pe 15-20 ar tb sa nasca , sau cine stie poate si mai devreme , deja ia spus sa stea acasa in pat cu picioarele in sus ca are colul mik si se poate deschide in orice moment . Saraca este f agitata si stresata sa gaseasca vaccinul . Ti-as fi recunoscatoare daca ai vb la Giulesti . Multumesc !
simonia ai dreptate ! asa o sa fac ...cu atat mai mult cu cat am auzit ca vineri dr T nu este , parca este un facut ! Oricum cum ziceai si tu am mai multe motive sa nu merg si in plus vreau sa vb cu el mai multe probleme . Cm da semne ca se opreste dar nu stiu ce sa zic ..oricum hot este luata .Multam !
lilisor stiu ca imi poate zice ca are doar pt pacientele lui , of atat de rau imi pare ca nu a venit la el cu sarcina . App ...Dr T face cezariana ? Ma rog in cazuri exceptionale ...adika cu motiv nu la cerere .
eleia wawww !! ce mult ai stat la cabinet .....saracul Dr T ce o fi fost pe capul lui . Multumim ca ne-ai anuntat ca vineri nu vine , ai idee pana luni se intoarce ? Doamne ajuta sa creasca foliculul.
magdita
elly_me ai dreptate si eu am intalnit femei gravide care sunt rautacioase cu celelalte femei care fac tot posibilul sa ramana insarcinate. D-zeu are grija de noi toti si ne rasplateste asa cum meritam ! Nu stiam ca familia Albu sunt pacientii D-lui T , super tare !
lali
criss iubita mea ce faci ? da-mi un semn !
la toate
magdita spune:
Eleia
MamiLali, stiu exact ce spui .
Aditza, dr.T face si cezariana, insa nu la cerere, doar daca el considera ca e necesar. Sper sa gasiti vaccinul si sa fie totul bine cu fina ta .
Elly, imi pare rau ca nu se vede niciun folicul inca, dar timp e sa apara ceva. Legat de nemultumirile unora si altora, e greu sa multumesti pe toata lumea. Insa mie mi se pare fff corect ca ia intai monitorizarile, care dureaza 5 min cu dezbracat si imbracat , si sa acorde mai mult timp gravidutzelor. Asa mi se pare logic. Si, fetelor, cine nu trece prin ce trecem sau am trecut noi, nu intelege, chiar daca e vorba de gravidutze. Spun asta pentru ca sunt femei care au obtinut sarcinile fff usor, slava Domnului ca nu au trecut prin stresul infertilitatii, eu nu-l doresc nimanui, si chiar nu pricep ce inseamna monitorizarea ovulatiei, CSD sau alte lucruri de genul asta. Eu am intalnit femei, carora daca le povesteam ca trebuie sa facem dragoste in anumite zile, imi spuneau :"Vai, dar eu nu as putea sa fac asta, daca nu am chef s-o fac,n-o fac, pentru ca nu pot sa fac nimic la comanda". Ba ce-o mai faci, cand trec cativa ani si nu apare bebe. Si cate nu faci, iti vine sa mananci si rahat numai sa stii ca ramai gravidutza si vine bebe si la tine . Asa ca, astia-s oamenii. Incearca sa-i ignori, iti bati capul degeaba.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!