Informatii utile Constanta 21

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Eu stiu ca monitorizarile sunt incluse in pret. Daca vrei sa-ti faci tu alte investigatii, le platesti!
Si fetelor... si eu ma astept sa aibe rezultate, ca ne-am saturat de drumuri! Sincer... de aceea am ales Euromaterna la momentul asta, si eu si sotul meu am abosit de facut atatea drumuri Dupa ce pretul fiv-ului, este cat este... am cheltuit o groaza de bani pe drumuri si cazari, bani pe care ii puteam cheltui pe medicatie!
Bineanteles ca daca reuseam uitam de tot ( stress, oboseala si multa multa suferinta)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uxaa spune:

Poate asa ar fi fost normal, ca monitorizarile sa fie incluse in pretul FIV-ului dar din pacate nu este asa...uitati raspunsul postat pe forumul euromaterna la sectiunea servicii euromaterna-costuri:

Fertilizarea in vitro cu injectie intracitoplasmatica este (FIV + ICSI) 13,500 lei. Acest pret include si criocongelarea embrionilor.

La acest pret se adauga alte costuri precum:
- o consultatie FIV,
- analizele de sange ale dumneavoastra #537;i ale partenerului (Anticorpi Anti HCV, Antigen HBs, Testare HIV, VDRL, Virusul Rubeolei IgG) ,
- tratamentul de stimulare ovariana,
- monitorizarea tratamentului de stimulare ovariana (analize de sange si ecografii de monitorizare a foliculilor).

*** alte posibile investigatii si analize in cazul in care va sunt recomandate in urma consultatiei FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Uxaa: multumim pentru detalii.....In concluzie nu poti sti pretul exact .....

Mergi la inceput

Mari Lolutza: Ce mai faci???? Daca citesti poate ne dai un semn.....poate esti deja la odisee si noi nu stim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Salutare fetele.V-am citit azi,nu am intrat de ff mult timp pe aici.Pup fetele noi si cele dragi mie si tin pumnii Valeria si Maria.
Sa va dea Domnul bebici sanatosi

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Multumim Ellanik! Sa -ti traiasca nazdravanul!!

Eu am avut a doua intalnire cu prof. Ron-el,aici in Constanta, si o sa dau startul la fiv in ianuarie sau februarie.( a doua consultatie nu am mai platit-o).

Mergi la inceput

Ellanik: Eu chiar am nevoie de pumnii stransi....vad ca timpul trece si nu se intampla nimic...
Mari Lolutza: POate ne scrii ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Felicitari Melissa! Sa ai o sarcina usoara!
Si eu tin pumnii fetelor, avand in vedere ca si eu ma aflu in starea voastra de multi, multi ani.
Elanik ce mai faci draguta? Cum e micutul? Pup pe toate!
Tare mult mi-ati lipsit!

ank

Mergi la inceput

Buna dimineata dragutele!
Sa traiti o zi minunata astazi! pt toata lumea.

ank

Mergi la inceput

Buna dimineata ! V-ati baut cafeluta? Dak nu va invit
La multi ani dragutelor de ziua noastra, a tuturor romanilor, indiferent unde va aflati!
Sa traiti o zi minunata si astazi ....si poate intrati pe aici!

ank

Mergi la inceput