Informatii utile Constanta 21
Raspunsuri - Pagina 15
cryss_cryss spune:
Buna ziua dragele mele!Eu sunt f bine,interventia a decurs ca la carte.Dr minea Laurentiu un profesionist si un om deosebit.Acum sunt in covalescnta,dar nu prea am stare
Tiza multumesc de urari si ma bucur ca putem conunica si la alt topic!Stii tu mai bine ce zic....Felicitari Melisa!O zi placuta va doresc!
CRIXIA spune:
Melisa, sa fie intr-un ceas bun, bun, bun!!! Sa va intalniti sanatosi dupa cele 9 luni!
Valeria, succes si tie la laparoscopie!! Sa o urmezi pe Melisa!
Tiza mea, refacere! Ne mai intalnim noi, ca doar e loc pe DC
Melisa, din cate stiu dr Balasa este la Medgidia. Aveam o colega la birou, a carei nora sau fiica( nu mai retin exact) mergea la Balasa, si ramasese natural dupa 2-3 FIV-uri. De aceea am retinut, stiind cate incercari.... Eu iti recomand tot Lutescu, fina mea merge la dansa si incearca sa gaseasca "barza" ...si din cate imi povesteste, este destul de atenta cu intreg procesul asta...cum a zis si Valeria, experienta.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
maria08 spune:
Valeria: Cum te simti dupa laparo? Sper ca esti bine!!!
Melissa: Felicitari pentru sarcina!!! Cu ce echpa ai facut FIV si unde? Daca alegi varianta dr. Lutescu va trebui sa naste la Euromaterna pentru ca ea nu mai este la spital.
Chiar as vrea sa stiu daca aveti vreo recomanadare: sora mea e gravidutza ( are deja un bebita de 1 an) si nu ar mai merge la Euromaterna din cauza pretului....ce dr. bun mai profeseaza la spital?
stan.valeria spune:
Gata si laparoscopia! Am facut-o luni si ieri (adica miercuri), m-am externat. Ma simt foarte bine azi, ieri si alaltaieri am fost cam ametita si cu o stare de greata, de la anestezie. Dar am baut multe lichide si mi-am revenit.
Mi-a clipsat trompele pt. ca aveam un inceput de hidrosalpinx la amandoua, pe ovarul stang aveam un mic focar de endometrioza, si ceva aderente ( de la operatia de apendicita), pe care evident le-a scos!
M-a operat dr. Dantes, si nu pot sa spun decat ca sunt multumita.
Conditiile la Euromaterna sunt excelente, si aveti parte de toata atentia personalului.
O sa merg marti sa-mi scoata firele, si am vb. cu dr. Lutescu cum imi vine ciclu sa incep sa iau anticonceptionale.... va mai spun eu pe parcurs.
Daca vrea sa ma intrebe cineva ceva, va raspund cu placere!
PS - Parca am auzit ca dr. Balasa este la Euromaterna si la AVA.
maria08 spune:
Valeria: Ma bucur sa vad ca totul a decurs bine....Sa dea Dumnezeu ca anul 2011 sa fie anul in care vei deveni mamica!! Cat a insemnat ca pret totul?
stan.valeria spune:
Multumesc mult, Maria!
laparoscopia m-a costat 35 mil + analizele care trebuiesc facute inainte de operatie ( astea poti sa le faci la ce laborator vrei tu, si costa in jur de 4-5 mil).
maria08 spune:
Destul de mult, dar stiu care sunt conditiile de acolo....daca iti permiti, merita! Stii ceva de pretul pentru FIV facut la Euromaterna?
uxaa spune:
FIV -ul la Euromaterna este 3000 euro la care se vor adauga analizele pre-FIV,investigatii,monitorizari,medicatia...se ridica la o suma foarte frumoasa...
maria08 spune:
Uxxa: In mod normal monitorizarile din timpul procedurii sunt incluse in pret.....orice clinica include in pret monitorizarile echografice, dozarile hormonale necesare pe parcurs si chiar testul final de beta HCG. Sunt pretentii destul de mari, sa speram ca vor avea rezultate pe masura......Ce bine ar fi pentru noi, cei din Constanta care avem nevoie de FIV sa nu mai batem drumurile spre alte destinatii..