Informatii utile Constanta 21

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

tiza mea, multa bafta!!! Speram sa fie totul bine, refacere si sa revii cu vesti bune!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

tiza mea, multa bafta!!! Speram sa fie totul bine, refacere si sa revii cu vesti bune!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)

Multumesc mult tiza!eu sunt internata la militar si maine la prima ora intru in operatie.cum am sa-mi revin o sa intru sa-ti spun cum sunt!O seara placuta!

Mergi la inceput

Tinem pumnii sa fie totul bine, mai ales dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor!
Eu sunt o aspiranta mai veche de la acest subiect....ma bucur sa vad ca se scrie iar aici...
Cryss: Sper ca totul a decurs bine la interventie!
Valeria: O veste buna...se face FIV la Euromaterna...Abia astept sa aud de reusite!! Eu am deja 2 FIV-uri facute la Bucuresti si sincer ii consider incepatori si pe cei de acolo comparand cu experienta celor din afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Maria... ce sa-ti spun... eu am incercat si in Bucuresti bsi in Sofia, fara rezultate...
Acum incerc si la Euromaterna ( cu prof.Ron-el),pt. ca m-am cam saturat de drumuri.
Sunt reprogramata pt. laparoscopie, pt. luni. Dupa aceea vedem pe cand fiv-ul.

Toate cele bune, la toate fetele!
Criss, insanatosire grabnica! Te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Valeria: Sper sa nu ma intelegi gresit, in 6 ani de lupta cu infertilitatea m-am intalnit cu tot felul de situatii si poate uneori sunt prea precauta.....
In cazul FIV-lui fiecare are sansa lui si daca este sa fie va fi!!!! Imi doresc din suflet sa reusesti la clinica din Constanta, asa poate as avea si eu curaj; ce bine ar fi sa nu mai trebuiasca sa bat drumurile spre Bucuresti!! Poate vorbim mai multe pe pm!!

Mergi la inceput

Si eu vreau sa aud de reusite la Constanta! Poate asa va avea si fina mea o sansa, ca si voi toate aspirantele.

Tiza, La multi ani cu sanatate!!! iar urmatorul an sa iti aduca bucuria mult-asteptata!

Mergi la inceput

Maria, stai linistita , te inteleg foarte bine. Vezi ca ai PM de la mine.
Fetelor o sa va tin la curent, cu tot ce fac. Deocamdata dupa cum v-am mai spus o sa fac laparoscopia luni ( asta ar fi a treia
). Dupa ce o sa-mi revin o sa intru sa va spun cum a fost....

Dupa aceea vad cand ma programeaza pt. fiv.
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna fetelor , am reusit sa raman si eu insarcinata prin FIV , zilele acestea am aflat, si m-ar interesa un ginecolog bun in constanta, ce puteti sa-mi recomandati.
Va doresc mult succes , celor care se lupta cu infertilitatea.

Mergi la inceput

FELICITARI MELISA!!!!

Ma bucur pt tine!
Pt. urmarirea sarcinii, incearca la dr. Lutescu (ea), are cabinet pe Fulgerului, si e si la Euromaterna, plus ca ea e specilalizata pe infertilitate si stie sa urmareasca o sarcina obtinuta prin fiv,.... zic si eu.

Mergi la inceput