Informatii utile Constanta 21
Raspunsuri - Pagina 17
ankcta spune:
Asteptam gravidutele si aspirantele care ati mai trecut pe la medici cu noutati
Ancuta , in curand
maria08 spune:
Buna dimineata!
Ankct: Nu esti singura aici....doar ca nu prea am noutati....Tu ce planuri ai?
Valeria: Probabil ai inceput deja FIV-ul....tin pumnii stransi....discutam ieri cu dna dr. si se pare ca 3000 euro inseamna tot ceea ce tine de ei in FIV; am inteles ca vot face la toate ovulele recoltate ICSI.....asteptam rezultate!!
Uxxa: Si pentru tine am pumnii stransi....am vazut ca deja ai fost la Marinescu....ce urmeaza?
Criss2081, Angelique, Bubu, Mari Lolutza, Cornelianeli... ce mai fcaeti fetelor??
Ioanap76:Nu ti-ai mai creat cont nou cred...te pup...
ankcta spune:
Buna Maria!
Sa ai o zi superba!
si pentru celelalte . Cred k deja se bucura de micutii lor, sau d burtici.
Ancuta , in curand
uxaa spune:
Noi urmeaza sa finalizam analizele si apoi sper sa demaram fiv-ul...am plecat destul de nelamurita de la dn doctor pt ca era pe fuga si eu cam ametita dar sper ca data viitoare sa ma lamuresc.Dna care ne-a completat dosarul pt fiv ne-a spus ca trebuie repetata spermograma la giulesti(dn doctor nu a zis nimic in acest sens)si ma gandesc cu groaza ca noi vom veni din cta si al meu sot va trebui sa faca recoltarea la giulesti...nici nu stiu daca au o sala ceva...
ankcta spune:
Uxa nu-ti face probleme draguta. Sigur au ceva dragut amenajat. Multa bafta va urez.Si bineinteles k te astept cu cele doua liniute
Ancuta , in curand
maria08 spune:
Uxxa:Eu nu am fost la Giulesti, dar stiu de la fete ca nu era ceva amenajat.....dar trebuie sa te adaptezi situatiei daca vrei sa colaborezi cu dr M , e singurul loc unde el face FIV. Stiu ca pentru barbati e destul de neplacut, dar macar atat sa fac si ei , nu?! Noi am facut FIV la privat si sotul meu mi-a pomenit de nenumarate ori ca nu prea i s-a parut ok locul unde se face recoltare...asta cand avea clinica o alat locatie.....
Ankct: Nu ne-ai spus care sunt planurile voastre?
ankcta spune:
Deocamdata astept ziua 21 sa-mi fac alte analize. Doar ce am pierdut alta sarcina pt ca nu s-a dezv uterul si tb sa mai asteptam sa descoperim motivul. Dar noi tot prestam . In rest mai nik
Ancuta , in curand