Burtici fericite de septembrie-octombrie (205)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Aaaa, am uitat sa va zic ca la baby shower-ul de duminica a fost si o cunostinta cu o bebelina de 4 saptamani. Nascuse tot cu dr meu si la acelasi spital . Era tare fericita ca alapteaza. Pe primul bb nu l-a alaptat, ca nu era pregatita psihic cum trebuie, a facut de 2 ori mastita, s-a panicat si stresat si deprimat si a renuntat. Zicea ca acum si-a propus sa alapteze 4 saptamani macar si era fericita ca reusise si se pare ca totul merge ff bine si ca poate spera sa alapteze pana la 3 luni. Folosea aparatori de silicon pt sfarcuri, ca avea rani si era tare sensibila. Tare m-am mai bucurat pt ea ca de data asta a reusit cu alaptatul .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Techila, absolut superbe poze . Va sta atat de bine si tu esti atat de slaba . Eu nu am fost asa nici la 1 an dupa nastere . Ce bine arati . Ma bucur ca v-ati distrat si mi-au placut si tinutele tale :)

Bafta cu ajutorul

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Hatsumomo, ce scump e bebelicu' . Si ce mandru e taticu' , nici nu il incape pielea .

Sa traiti ca tare faini sunteti!

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ioiiii techilutoooo m-ai facut sa plang de dimineata.....vreau si eu o revenire cu parul aranjat, cu margelute, fardata si cu pantofiori cu toc ...asa ca tine.
Aratai fericita si esti minunata draga mea ..si crede-ma ca nu exagerez cu nimic.
Eu sunt intepenita inca de spate ....cu dureri la dansa si nervi in pioneze.....cu tricourile pline de voma si de pisu....
Imi amintesc acum de adi care la un moment dat isi cumparase farduri pt dupa nastere .....
Am sa imi revin dar aceste prime zile sunt un cosmar din punct de vedere FEMEIESC .....macar mi se lumineaza sufletul cand vad copilul.

Felicitari inca odata Techila, sa-ti traiasca finii.....ai si dansat ....oare cum se mai face chestia asta ?

Adi odihna mami....ca Lisa va fi azi cuminte, am vorbit eu cu ea
Vin caldurile zici....langa cuvantul decembrie e cam greu de digerat dar deh....tu esti pe partea cu cangurii
Felicitari pentru controlul bun si reusit.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Crissbebe,iti tin pumnii,o sa fie bine!!

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

alex25 Imi place la nebunie cum v-ati pregatit voi pentru marele eveniment Patutul este atat de..colorat...si toate-s puse la punct. Bravo voua!

angelli fetita mea, multam mult de parere. Cam asa ma gandeam si eu...numai ca si acum eu ii las pe ei 2 sa doarma, eu ma duc sa dorm la fata in camera...ca niciunul dintre ei nu-i atent si noaptea ma mai "cotonogesc" dar ma trezesc peste noapte cu mandra peste mine Acum o pot linisti si o adorm sa poata fi fresh pentru dimineata, dar ce ma fac eu mai tarziu?? Sper sa mearga... Sa-mi pove cum este la tine, daca functioneaza treaba

Ellenuta Ce norocosi sunteti ca aveti camera mai mare. Noi in camera "copiilor" nu mai avem loc nici sa aruncam un ac...darmite sa punem canapea Hmmm, ce vis frumos aveti...sa va faceti casa Tinem pumnii sa realizati si acest plan!

crissbebe Speram ca te-ai odihnit, da?? Ca noi azi avem treaba cu iar treaba ta este sa aduci pe lume un bebe superb !

raluk16 Deci pana la urma te-ai hotarat pentru nastere naturala?? Dar ce control amanuntit ti-a facut...bravo! Ma bucur sa "aud" ca totul este in regula iar tu te imbarbatezi. O sa vezi ca o sa fie bine in cele din urma. Noi suntem coada odiseei Trecem cu bine peste toate si vom fi cele mai instruite, ca fetele prind experienta si ne vor arunca colacii de salvare in situatiile noastre de confuzie .
Sa inteleg ca nasti la o clinica privata din Cluj??

Melania la cat mai multe lunite ii dorim lui bebe Razvi!

Diamar78 iubita mea, de-asta mi-era teama Ca eu o sa fac de planton cu 2 mititei...iar belferu' o sa doarma fara nicio grija in ditamai patul (acum am fost rautacioasa) Ma bucur ca mi-ai impartasit din experienta ta de proaspata mamica.
Ca nu stiu unde sa montez patutul. L-as pune in camera noastra si m-as consola cu gandul ca...asta este, iar pe consort l-as trimite sa doarma in camera cu printese

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 35+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Ce frumos!!!!
Ma duc si eu la o nunta duminica,in ce ma incalt cu gogosarii mei?!!!

Citat:
citat din mesajul lui techila

poze

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Sa-ti fie de bine!
Acum plec si eu la coafor,asa ca ne vedem mai tarziu!
Va doresc o zi buna!

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

m-am intros si eu de la coafor si vad ca ploua cu bbei.

Felicitari Delia, Mariana... sa aveti bebei sanatosi si papaciosi!

Ionika, Crissbebe tinem pumnii sa fie totul bine si frumos!

Raluk ma bucur ca totul a fost ok la control si ca bb Alex e asa voinicel.

Anaconda ti-am vazut bblinul ce cascacios.

Eu am fost la coafor, dupa cum spuneam. am pus si niste poze pe webshots ca sa vedeti. in realitate e mai blond ca mi le-a facut de doua feluri - albe si vanilie. nu se prea vede la luminia de bec...dar acum pot sa-l intampin si eu pe cret cum se cuvine. mai trebuie doar sa ma epilez, pedichiura, manichiura si sa termin camasile alea de calcat ca parca imi atarna de gat. cam asta e pe seara asta. aveau fetele alea la salon si aparat de masaj, asa ca a fost regeste.

MangaGirl 38+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 9 ZILE

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hai Crisbebe !!!!!!! nastere usoara !!!!! asteptam vestile minunate !!!!

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata fetele ...vin si eu sa beau cafeaua cu voi...sunt inca chiauna de somn ...de duminica dimineata am tinut-o intr-un chef continuu...am mers si la Tg Mures...coincidenta..pe 20 sept si am fost la dr usurelu..cel cu care in aceeasi zi a nascut si Mariaanna..
bebe Flavius e bine, sanatos, mergem la taiat pe 28 oct

felicitari tuturor mamicilor si puilor veniti pe lume, le doresc din inima multa sanatate!

Va multumesc si pentru urarile de ieri...si eu va doresc aceleasi lucruri si voua!

MangG ai PM

Alex25 frumos coltisorul lui bebe..si stai linistita...copilul are nevoie de dragoste si sanatate...nu de camera...camera e ujn moft al nostru

Suede felicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi si fericiti!

techila sunteti niste frumosi..am vazut pozele..

si acum

pt crissbebe nastere usoara si bebe sanatos iti doresc!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput