Burtici fericite de septembrie-octombrie (205)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninny

buna fetele,

nu am mai intrat de f mult timp pe forum, dar asta din cauza ca mi-a fost cam rau in sarcina. Cu toate astea am ajuns si noi la 40 de sapt si 2 zile si am decis sa apar pe lume printesa lu mama si tata pe nume Karina Ioana in data de 17.09.2009 ora 3:50 dim, avand 3650 kg, 51 cm, prin nastere naturala, la Cuza Voda,iasi, si am obtinut nota 9.

Felicitari, mamico!!! sa ai o fetita sanatoasa, dormicioasa, papacioasa si necolicioasa!!!! Te asteptam mai des pe la noi sa ne mai impartasesti din impresiile tale de proaspata mamica (stim ca este dificil)

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

"Ieri la ora 11,30 a venit pe lume ANA-MARIA, la 38 saptamani, 54 cm, 3,800 kg, apgar 9 si 10. Prin cezariana, la sp tg-mures, dr Usurelu Sergiu. Mariaanna"

Wow, ce veste minunata!! Felicitari Marianna! Sa va traiasca mica minune si sa va bucurati de ea toata viata voastra!
P.S. Imi place la nebunie data nasterii 20 09 2009

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 35+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

suede sa te faci frumoasa si rachitoare vorba fetelor si sa petreci minunat.
La faza cu incaltatul e greu.....ce sa zic....
Eu am vrut sa iau niste blugisori pe mine cand am iesit prima data si ma gandeam ca nu-i pot inchide la restul de burtica....dar cand colo ei nici nu intra la pulpite
Dar sa fie asta tot baiul.....a trecut abia o saptamana...mai raman optimista ...macar daca as avea un cantar sa ma cantaresc....
Distractie placuta la nunta !!!!
(ce pofta mi-ati facut de o sarba si o sarma cu mamaliguta savurate asa in atmosfera celebra de nunta )

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

flori de liliac iti doresc succes cu organizarea muncii si somnului in familia voastra ...esti tare draguta cum povestesti

Mergi la inceput

Multumesc foarte mult fetelor care au intrebat de noi.
Duminica, dupa pregatiri peste pregatiri...am iesit si noi la plimbare for the first time
Momentul a fost emotionant ....am cautat prin sertare hainute dragute pt Gogo, l-am hranit bine, am luat caruciorul si hai sa descoperim parcul pe care il vazusem pe harta ca e cel mai aproape de noua noastra locuinta.
Drumul pana acolo a fost greu ca era o strada in panta.....dar totul stralucea in jurul meu si intre zecile de oameni cu copilasi si carucioare eu credeam ca toti se uita la mine.....
Parcul imens, ca toate de pe aici, exact sub culoarul de zbor al avioanelor...de unde daca as fi intins palmele puteam gadila avioanele pe burta...sau la roti.....asa de aproape erau, la aterizare....
Gogo a dormit tot timpul iar noi am explorat parcul ...dar nu tot ca mie mi se terminasera bateriile demult.....
La un moment dat a inceput sa tipe gogo ...cred ca de foame.....si am plecat catre casa....realizand ca am stat 3 ore la aer .
Mie mi-a fost foarte rau....si dupa ce ca scurgerile mi se imputinasera si ma simteam oarecum bine .....ieri, luni, dupaplimbare am baltit de sange si altele.....si am crezut ca ma tavalesc de durere de burtica.....mi-am facut-o cu mana mea de inconstienta.
A fost si moasa aseara, pentru a nu stiu cata oara (asta apropos ca spunea o fata ca nu a venit dr in vizita), i-am zis ce am facut si si-a dat ochii tare peste cap....si mi-a zis ca ar fi trebuit sa stau maxim juma de ora in starea mea.
Acum stau in casa ca sa ma refac, promit.

Referitor la vizitele moasei, ce sa spun....sunt impresionata, se preocupa de pici dar si de mine in egala masura.
Mi-a verificat cusaturile, mi-a spus sa fac in timp ce alaptez exercitiile acelea de intarire a muschilor......l-a cantarit pe gogo care ia bine in greutate, a scazut de la nastere 70 de gr si acum a pus 100
I-au luat sange pentru niste analize de rutina pe care le fac ei aici, printre care si ceva legat de tiroida, de celule etc....
Si miercuri, la 10 zile de la nasterea lui David vom inchide capitolul moasa.
Am intrebat pt ca nu eram lamurita.
Moasa se ocupa de mine de la conceptie, sarcina, graviditate...bebe pana la 10 zile si apoi intervine in peisaj health visitor-ul...care are grija copilasului de la 10 zile la 5 ani.
Il astept ca pe painea calda pt ca va veni de asemenea acasa cu carnetul de vaccinari si informatii calde pe care abia le astept.
M-am intins cam mult.
Las si pozici de la plimbare ca stiu ca va plac maimutelor ...si imi imaginez ca le savurati asa cum fac si eu cu fiecare link de-al vostru

plimbarea

Mergi la inceput

Phuiii, am ajuns si eu la zi macar cu cititu'...

Maria(manga) Ce-mi place noul tau look Vreau si eu sa ma tund si sa ma aranjez...dar sunt intr-o criza existentiala, asa ca am apelat la "hairstilistii" din familie...si daca fii-mea ma vrea o finuta, sotul ma vrea salbatica...iar eu vrea sa fiu...vorba ta..."rachitoare"...asa ca-s din nou in dilema
Cred ca astept si eu sa fac 38 de sapt si-apoi sa vedeti ce va bombardez cu probleme de genul asta...peste care voi ati trecut cu brio si-o sa vi se para atat de prostesti incat nici n-o sa merite atentie.

techilla Moama, ce frumosi suntei toti 4. Tu arati SU-PER-BI-SI-MA!!!! Nici n-as spune ca acum ceva vreme iti admiram burtica pudrata. Dar ce m-a dat pe spate...sunt cei 2 cavaleri

Luto Se vede ca esti optimista in tot si-n toate!! faza cu blugii m-a facut sa privesc in urma...cand m-a "scos" soata din spital cu Andra (avea tot o saptamna). Era atat de frumos afara si voiam sa mergem doar noi doi cu minunea in brate...parca sa ne vada toata lumea cat suntem de fericiti. Si pentru asemenea eveniment l-am rugat sa-mi aduca un costum cu pantalon care stiam eu ca mi-ea maaaare si larg. Stupoare cand sa-mi trag nadragii Am patit fix ca tine. Si toata lumea pleca cu bebelul spre casa, numai eu asteptam pe holul maternitatii, in dres, cu camasuta pe mine si sacou, sa-mi aduca consortul o pereche de pantaloni de trening de-ai lui.
Cat despre organizare...pai voi cand erati in focuri eu stateam relaxata si ma gandeam: "ohooo, mai am o gramada pana la momentul X" dar se pare ca faceau bine fetele ca luau notite, nu ca mine, sa se bazeze pe memorie...nu de alta dar zau ca nu ma mai ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Si pentru asemenea eveniment l-am rugat sa-mi aduca un costum cu pantalon care stiam eu ca mi-ea maaaare si larg. Stupoare cand sa-mi trag nadragii Am patit fix ca tine. Si toata lumea pleca cu bebelul spre casa, numai eu asteptam pe holul maternitatii, in dres, cu camasuta pe mine si sacou, sa-mi aduca consortul o pereche de pantaloni de trening de-ai lui.

..si in cat timp ti-a venit costumasul ???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Las si pozici de la plimbare ca stiu ca va plac maimutelor ...si imi imaginez ca le savurati asa cum fac si eu cu fiecare link de-al vostru

Uh, uh, uh... vazut, placut, admirat un bebe superb si-o mamica ce si-a revenit destul de bine dupa marele eveniment. Dar...ce-mi place cel mai mult e faptul ca v-ati asortat dom'le, ca altfel nu se putea

Mergi la inceput

Multumesc liliachio...dar asa palida nu-mi amintesc sa fi fost :(
zicea coana moasa sa bag niste fier din alimente....Ieri am mancat un spanac,am cumparat mure, afine....si am sa bag si niste ficatei zilele acestea ca tot zicea Manga de ei....poate mai capat si eu culoare.....
Numai ca de la afine din cate stiu...ma constip ceea ce NU imi doresc in aceasta faza
Ce sa mai mananc ? Poate mai stiti si voi....parca Dana15 tinuse ceva regim pt fier....dar nu-mi mai amintesc ce manca....decat de cous cous........(bleah bleah )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Si pentru asemenea eveniment l-am rugat sa-mi aduca un costum cu pantalon care stiam eu ca mi-ea maaaare si larg. Stupoare cand sa-mi trag nadragii Am patit fix ca tine. Si toata lumea pleca cu bebelul spre casa, numai eu asteptam pe holul maternitatii, in dres, cu camasuta pe mine si sacou, sa-mi aduca consortul o pereche de pantaloni de trening de-ai lui.

..si in cat timp ti-a venit costumasul ???

Mami Luci, de ce invarti tu cutitu'n rana????
Cam intr-o luna jumate am reusit sa-mi infing cracaneii...si dupa inca vreo 2 luni am reusit sa inchid si fermoarul Dar nu este universal valabil, uite la Claucia, parca nici n-a nascut fata asta, e fotomodela la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Yhuu huuu,

Multa vreme a trecut
Maaa am si eu o intrebare,ce este domne' sutienul asta cu balene din reclame?

Ultimile capitole le-am citit asa pe diagonala,ma bag la citit povestile nasterii,de vazut poze pozici si citit ce mai pot,cat mai pot.
Nu in ultimul rand,va las si eu cateva poze pe mailul comun.

Mergi la inceput