Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 3
Lumi_Richard spune:
La multi ani,Cami!
Multa sanatate,fericire,tot ce e mai bun in viata, bebelus sanatos si papacios si tot ce-ti doresti!
Cory,bine ai venit printre noi!
Acum vreau sa pup chiulangitele pe care le-am vazut azi....Smaranditza, Suzica, Simona... Pupam si miresica Pirelia si o asteptam cu pozici!
Lumi 32+ cu Alexa Annabelle Denise
ralia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga RALIA UITE CE ANUNT A APARUT ASTAZI LA ORA 16.30 LA MICA PUBLICITATE! e 250 DE EURO...dar...no...vezi si tu da-i mailul prietenei tale si poate negociaza ea cumva! Vand RHO-GAM (adus din Israel in cutie frigorifica speciala). Nu l-am folosit fiindca copilul meu are RH negativ! Il pot expedia prin posta in aceeasi cutie in care l-am primit si eu. Elementii frigorifici tin cel putin 30 h (atat a durat pana a venit la mine si inca erau inghetati). Cutia cu vaccinul este sigilata! Pretul stiu ca este cam mare, dar a fost foarte scump transportul special din Israel! Daca aveti neclaritati va rog sa ma contactati pe mail. Va pot pune poze cu vaccinul si ambalajul! mail: ruxi.mail@gmail.com Lavi, 32+ mami de Rares Cristian Au mai ramas 8 saptamani de vis! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
multumesc mult
ma intaknesc cu prietena mea la 8,30.. ii transmit mail tau
multumesc tuturor pt grija si ajutor
oli 26 + Ana Theodosia
suzyca spune:
lumi pt ca m ai facut chiulangioaica am aparutimi nr orele pana la 13 cand ma duc la eco.imi iau glicemia de 3 ori pe zi si nu depaseste 110 dar nu pot sa ti spun cat ma abtin de la niste struguri si gogosele facute ieri de mama,ieri am bagat 2 dar azi pauza.offfffff nu mai vine sotu asta mai repede sa imi faca si mie freza pt maine,eu greu mai ajung cu sapun la eadars o mai si rad.tu? esti bine?amr minim 3 sapt doamne ajuta,multumesc ca te ai gandit la mine
cristinica09 spune:
Buna fetele!
M-am intors de la dr care nu mi-a recomandat nici un medicament pentru enterocolita...a spus ca doar regim este suficient cam 2-3 zile si ca temperatura de 37.2 nu este febra ci stare subfebrila.Cei drept vad ca acum nu s-a mai ridicat temperatura.
Acum sunt un pic necajita ca la eco mi-a spus dr ca bebe are cordonul ombilical in jurul gatului dar este foarte larg 0.63.
Voi ce stiti despre asta? Va trebui sa nasc prin cezariana?Pe el l-am intrebat si a zis ca vom vedea atunci.Se poate sufoca bb la mine in burta??????
28+
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui raluci_b ancutza unde te-ai ascuns, azi nu ti-am vazut scrisul 30+ Remus Andrei http://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
Raluci ... acum am ajuns acasa, am umblat fleaura prin oras.
Roxy chiar azi ma plangeam la nasica mea ca toata lumea numai asta imi spune "vai, da' ce burta mica ai" ... m-am saturat de ei si faza mai naspa este ca mai pun "botu'" cateodata si ma gandesc daca bb-ul meu nu se dezvolta cum trebuie... mai ales ca dct gineco nu mi-a zis cate kg are acum bb
mai citesc din urma si ne auzim acusi
Anca 32+
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
monis5 spune:
citat din mesajul lui cristinica09 Buna fetele! M-am intors de la dr care nu mi-a recomandat nici un medicament pentru enterocolita...a spus ca doar regim este suficient cam 2-3 zile si ca temperatura de 37.2 nu este febra ci stare subfebrila.Cei drept vad ca acum nu s-a mai ridicat temperatura. Acum sunt un pic necajita ca la eco mi-a spus dr ca bebe are cordonul ombilical in jurul gatului dar este foarte larg 0.63. Voi ce stiti despre asta? Va trebui sa nasc prin cezariana?Pe el l-am intrebat si a zis ca vom vedea atunci.Se poate sufoca bb la mine in burta?????? 28+ |
Ce bine ca ti-ai luat de o grija... vezi cu regimul ala in continuare. Cu cordonul nu e asa grav, multi copilasi stau asa pana la termen. Si nu e neaparat motiv de cezariana, dar asta se apreciaza prin echo spre finalul termenului... Tot ce trebuie sa faci acum este sa urmaresti zilnic miscarile bebelusului, sa fie constante sau crescatoare. Daca ti se pare orice in neregula, bagi o fisa la camera de garda la spital, si se uita la echo sa stii ca totul e ok. Nu se sufoca nimeni la tine in burtica
monis 33
acum si cu poze noi
Lumi_Richard spune:
Nu am terminat listuta......
Pup in continuare si alte chiulangite...ma refer la cele care apar mai rar si le-am vazut recent(deci pot): Many bany, Dymomo, Tinonino....
Floricik,RonyLorelix,va trec la chiulangite?????
Lacramioara,ma bucur mult sa te vad `pe la noi`
Lalu si Dymomo,e super ca marim gasca, abia astept sa va cunosc!
Raluci,felicitari pt asa un sot!
Siminafelicitari pt concediu!
Monis, cum te mai simti?
Lavi, sper ca te simti mai bine si stai cumintica in patut!
Suzyca,felicitari pt asa rezultate! Sa stii ca si eu mai `scap` la unele `delicatese`!
Cristina09,bine ai venit printre noi,sarcina usoara si bebic la termen!
Cristinam,tu chiar nu mai vb deloc cu noi?
Laurady,ce mai faci?
Laurairina, la mamica talentata!
raluci_b spune:
ancutz - ma bucur ca esti bine
ma retrag in vasta camera
ne "vedem" maine
30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Lumi_Richard spune:
Uite ca am uitat-o pe Ancutzica! Pupici si scuzele de rigoare!
Fetelor,eveniment de importanta maxima!!! Mi-au ajuns hainutele de la Mothercare!!!
Le-am desfacut pe toate,sunt atat de finute,moi,pufoase,mici si dulci!!! Si cam multe...Dar acopera per 0-3 si 3-6 luni,asa ca....noi sa fim sanatoase! O sa fac poze(nu stiu exact cand,ca mi-e cam lene) si o sa le postez,sa le vedeti si voi.
Miany,sa vezi ce bine imbracata va fi nora!!!
tinonino81 spune:
Mai fetele,eu am inceput sa ma nelinistesc,am fost joi la morfofetala si toate au fost bine,doar la rinichi dr a vazut o usoara dilatatie bazinetala,asa a spus.Cand am intrebat-o ce inseamna mi-a spus sa nu-mi fac griji ca asta apare la 80-90%din gravide si ca este poate fi de la hormonii mamei,cei care intretin sarcina,sau de la hidratarea excesiva a mamei,sau in final chiar poate avea bb ceva la rinichi.Pe moment m-a linistit dar am inceput sa caut pe net si nu gasesc nimic despre asta,voi ati mai auzit?Ma rog la DD sa nu fie nimic.
: 33+Radu Stefan