Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 4
cristinica09 spune:
Multumesc de raspuns MONIS5 SI LUMI RICHARD.M-am mai linistit putin.
Vroiam sa va intreb de ce la mine la listuta este pus spitalul si doctorul fiindca nu corespund.Eu o sa nasc la cfr 2 cu dr Nayel Isreb.
Voi stiti sa modificati acolo? Probabil e o gresala.
28+
Katyuscha21 spune:
buna seara burticute
da ce harnicute mai sunteti la scris am o groaza de citit din urma.
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristinica09 Multumesc de raspuns MONIS5 SI LUMI RICHARD.M-am mai linistit putin. Vroiam sa va intreb de ce la mine la listuta este pus spitalul si doctorul fiindca nu corespund.Eu o sa nasc la cfr 2 cu dr Nayel Isreb. Voi stiti sa modificati acolo? Probabil e o gresala. 28+ |
Modificam imediat. Cred ca mai sunt multe greseli... cine stie cum s-au transmis informatiile... dar de asta suntem aici
monis 33
acum si cu poze noi
smaranditza spune:
Lumi, faina pedeapsa dai tu acolo pentru chiulangioace
Camy, LA MULTI ANI FERICITI!!! Multa sanatate, si o viata lina de bucurii si impliniri alaturi de Pustache si bebe Flavius!
Roxy, nu te mai stresa din cauza burticii. Orice marime ar avea, tot se vor gasi comentatori Mie imi spun ca e prea mare...si cam toti ma intreaba daca am intrat in luna a-9a Intr-adevar, la eco ne-a spus ca avem un grasunel de baietel . Eu sunt mandra de burtica si nu-mi pasa ce vorbeste lumea! Noi sa fim sanatosi
31+
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Uite ca am uitat-o pe Ancutzica! Pupici si scuzele de rigoare! |
Lumi no problem asteptam pozele cu hainute
Raluci o seara frumoasa, see ya tomorow
Katy bine ai revenit
cristinica stai linistita... nasica mea a nascut natural si fetita avea cordonul in jurul gatului, sunt amandoua bine sanatoase...
Anca 32+
POZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
Katyuscha21 spune:
CORY BINE AI VENIT LA NOI SI SPER SA TE SIMTI BINE IN COMPANIA NOASTRA
Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Rony spune:
Monis am citit impresiile tale despre spital ; primul lucru pe care l-am facut dupa : mi-am trecut lanterna in lista pentru spital. Si mai am un lucru care ma face sa plang: faptul ca nu pot sa-mi vad barbatul cand vreau - nu ca as suferi 3 zile fara el, insa cum sa va spun eu am avut o mica depresie imediat dupa nastere datorata faptului ca nu ma puteam misca de durere de coloana- cred ca din cauza injectiei- asistentele imi aduceau copilul si eu nu ma puteam ridica sa-l iau in brate cand plangea ,asa ca plangeam si eu si ma agatam de camasa lui barbatu-meu sa nu ma lase singura; in mare parte a stat langa mine cat era cea mica cu mine; si vreau sa spun ca tot el m-a dus si la buda si a stat langa mine si multe altele -eram 4 in camera si sincer nu m-a deranjat prezenta celorlalti ; oricum nu te mai deranjeaza nimic mai ales daca ai durerile fizice si sufletesti pe care le-am avut eu; nu gaseam alinare decat cand venea barbatul meu ; si in afara de asta nu am suportat pe nimeni din familie sa vina la mine si nici dintre prieteni;
dar sper ca de data aceasta sa me refac mai repede
monis5 spune:
citat din mesajul lui Rony Monis am citit impresiile tale despre spital ; primul lucru pe care l-am facut dupa : mi-am trecut lanterna in lista pentru spital. Si mai am un lucru care ma face sa plang: faptul ca nu pot sa-mi vad barbatul cand vreau - nu ca as suferi 3 zile fara el, insa cum sa va spun eu am avut o mica depresie imediat dupa nastere datorata faptului ca nu ma puteam misca de durere de coloana- cred ca din cauza injectiei- asistentele imi aduceau copilul si eu nu ma puteam ridica sa-l iau in brate cand plangea ,asa ca plangeam si eu si ma agatam de camasa lui barbatu-meu sa nu ma lase singura; in mare parte a stat langa mine cat era cea mica cu mine; si vreau sa spun ca tot el m-a dus si la buda si a stat langa mine si multe altele -eram 4 in camera si sincer nu m-a deranjat prezenta celorlalti ; oricum nu te mai deranjeaza nimic mai ales daca ai durerile fizice si sufletesti pe care le-am avut eu; nu gaseam alinare decat cand venea barbatul meu ; si in afara de asta nu am suportat pe nimeni din familie sa vina la mine si nici dintre prieteni; dar sper ca de data aceasta sa me refac mai repede |
Tare asta cu lanterna, nu m-am gandit . Eu am o frontala de la mersul meu cu cortul, ma si vad bantuind noaptea prin spital cu aia aprinsa in cap, ca minerii
In alta ordine de idei, mai bine intrebi la spital direct cum e cu vizitatorii, ca eu am povestit ce am vazut / dedus singura. Nu am intrebat nimic pentru ca asistentele sunt o specie extremn de nesuferita pentru mine (dupa anii petrecuti printre ele) intrecuta doar de specia menajerelor.
monis 33
acum si cu poze noi
Rony spune:
Oricum pentru fetele care vor sa fie singure in rezerva le-as sfatui sa se gandeasca de doua ori: pe mine m-au ajutat foarte mult celelalte atat fizic cat si moral! dar sunt sigura ca noi o sa fim foarte bine
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Monis, cum te mai simti? |
La cat m-am hlizit azi pe aici, as zice binisor
Hai sa reformulez, nu ma plang
monis 33
acum si cu poze noi