Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

As mai sta de vorba cu voi , dar ma da fiica-mea la o parte de la calculator: ai stat prea mult mami eu am treaba serioasa de facut pe calculator nu prostii ca tine .
a si mi-am amintit, azi de dimineata mi-a spus ca-si da demisia de la gradi ca s-a saturat; sa fac bine si sa-i caut alta gradinita!
va pup si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

mai e cineva?????sau iarasi sunt singura????

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Si acum in legatura cu chiuleala de pe forum,eu sunt aproape tot timpul prezenta,va citesc tot timpul,va apreciez foarte mult pe toate,doar ca nu prea stiu ce sa scriu,am senzatia ca ma plang tot timpul,ceea ce mie nu-mi place si asa m-am saturat de starea asta de neputinta
Intr-adevar voi mi-ati raspuns tot timpul la problemele mele,dar nu as vrea sa va mai incarc si pe voi cu piticii mei multi.
Va pup

: 33+Radu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hihi Rony, ce replici iti da fetita taaaa, taree ma mai minunez de ce pot sa spuna copii generatiei de azi!!! Cine stie cand ne-o veni si noua randul sa ne luam replici de astea si de la astia micii din burtici
Lumy, multumesc de complimente , nu-s talentata,imi place sa perseverez.. Cat despre Roman, sa faci pozici cand ajungi, sa imi mai vad si eu orasul natal.. Ca n-am mai fo' acas de un an jumate!si nu apuc sa merg degraba.
Ralia, ma bucur ca s-au gasit mai multe solutii sa iti ajuti prietena..bani sa aiba!
Simina, Ancutza, va invidiez cand va aud ca umblati toata ziulica lerla..Eu abia ies pt juma' de ora si imediat tre sa merg la susu pe undeva.. Ca sa nu mai zic ca ma misc ca o ursoaica, si daca merg putin mai agitat, deja burta e piatra, si respir greu, si ma doare si tre sa incetinesc ritmu imediat. O fi normal??
Concluzia e ca nu indraznesc sa plec de una singura pe nicaieri, fara sot si masina, sa zburam repejor acas sa alerg la baie! Asa tare ma apasa bb pe vezica..

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

Si acum in legatura cu chiuleala de pe forum,eu sunt aproape tot timpul prezenta,va citesc tot timpul,va apreciez foarte mult pe toate,doar ca nu prea stiu ce sa scriu,am senzatia ca ma plang tot timpul,ceea ce mie nu-mi place si asa m-am saturat de starea asta de neputinta
Intr-adevar voi mi-ati raspuns tot timpul la problemele mele,dar nu as vrea sa va mai incarc si pe voi cu piticii mei multi.
Va pup

: 33+Radu Stefan

ia citeste mataluta postul meu de mai sus, imediat de sub postarea ta..
Eu mi-s CAMPIOANA la plans si jelit ca nu mai pot, ca nu stiu ce am mai patit, ca nu mai suport ca ......
Da inca nu m-a fugarit nici o bortoasa de pe aici, ca's prea plangacioasa

Edit- asa ca vino si scrie-ne despre tine - eu oricum te intrec la plans- nu tine in tine, ca nu e bine!
Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Cristinica circulara de cordon are si al meu si am avut si eu cand m-am nascut(asa ca are cu cine sa semene). Cata vreme e la tine in burtica nu i se poate intampla nimic despre nastere insa mai vb cu doctorul. Circulara de cordon e destul de comuna si se intampla cam la 30% dintre sarcini si poate fi simpla, dubla sau chiar mai mult de atat.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonsoir fete..si pupix pt toate !
sorry pt absenta..insa, intr-adevar, azi am fost ocupe la serviciu..si pe dup'amiaza cu treburi administrative ce m-au tinut departe de calc....

speshali for CAMY
La multi ani, gagico....sa fiii sanaoasa si sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti..sanatate, in primul rand..tie si tuturor celor dragi tie...ca restul, vin de la sine!

krelia 32+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Oricum pentru fetele care vor sa fie singure in rezerva le-as sfatui sa se gandeasca de doua ori: pe mine m-au ajutat foarte mult celelalte atat fizic cat si moral! dar sunt sigura ca noi o sa fim foarte bine

iti dau dreptate eu una as innebuni si eu cand am fost in spital am stat in salon comun si ce bine m-am simtit ca aveam cu vine sa vb si trecea timpul altfel asa daca esti singur te apuca crizele intri in depresie singura

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

O prietena a nascut natural fetita cu dubla circulara de cordon si a primt 10 bebelina. Nu va speriati si aveti incredere in medic

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Eu am o frontala de la mersul meu cu cortul, ma si vad bantuind noaptea prin spital cu aia aprinsa in cap, ca minerii

MONIS mi te si imaginez cu becul in cap...Misto...

Mergi la inceput