Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mai voiam sa adaug ceva.
venim fara soti, da? de ionela si lumi stiu ca vin fara, ca-s plecati sotii, insa miha si lalu? voi ce ziceti? eu as prefera fara, ca sa mai putem si noi discuta chestii mai... tehnice legate de nastere etc.
insa e doar parerea mea; daca cineva vrea sa vina cu sotul neaparat, nu e nici o problema, ne adaptam noi cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Ramonika - da, confirmam joi

joi??? schimbasem pe vineri, ca asa pot si fetele. e ok vineri si pt. tine?

Joi confirm daca pot ajunge vineri,in principiu e ok, numai sa nu intervina ceva, de aia am zis sa confirm cuo zi inainte.

Michelle 30 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamoraAndre - neata!
Buna dimineata si tie 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

DRAGELE MELE,

Iata ca ma tin de promisiune si scriu zilnic, chiar daca nu foarte mult.
Azi am intrat oficial in luna a saptea, doamne cum mai trece timpul.

Sarut toate burticile care mi-au transmis mesaje ieri, IONELA, LIDIA, LAURAIRINA, LUMIRICHARD, MIHAMORA, sunteti toate foarte foarte dragute si e reconfortant sa stii ca sunt oameni care se gandesc la tine.

Camy, cand vad ce putin timp mai ai pana nasti ma apuca invidia. Eu ma simt atat de rau cu stomacul, ca nu mai stiu de mine.
Senzatia aceea de febra musculara crunta din stomac ma tine deja de doua luni si nu trece nicicum. Doctorul meu zice ca e din cauza gazelor, ca sunt ca un butoias plin de gaze (si ragai ca un camionagiu, ma scuzati de detaliul acesta nedelicat), si ca din cauza asta imi simt stomacul asa contractat. Nu mai am voie sa mananc fructe si legume pentru ca fermenteaza si oricum maxima cantitate pe care o pot inghiti la o masa e un iaurt sau o branzica.

Si eu ma misc ca o ursoaica, la birou tot mai e cum mai e ca stau jos, insa seara cand sa plec spre casa abia ma tarasc si merg cocosata din cauza ca nu imi pot tine spatele drept de la contractura stomacului.

In alta ordine de idei va trebui sa incep si eu a pregati bagajul de spital, asta pentru ca de bine de rau inca ma misc si de asemenea va trebui sa mai cumpar una alta pentru bebe, inca nu am luat nimic nimic.
Va pup cu drag pe toate.

Saptamana 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:

Ramonika - da, confirmam joi

joi??? schimbasem pe vineri, ca asa pot si fetele. e ok vineri si pt. tine?

Joi confirm daca pot ajunge vineri,in principiu e ok, numai sa nu intervina ceva, de aia am zis sa confirm cuo zi inainte.

POZE

ah, atunci e ok. am crezut ca zici sa ne intalnim joi.
asteptam confirmarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ramonika - nici eu nu am sot, dar vin cu copilul,se poate vorbi orice in prezenta lui, inca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele, asadar pt intalnirea din bucuresti am ramas eu ralia si floricik, ramane pe duminica ora 16 putem alege si un alt loc, eu vin din chiajna (militari)

aseara am visat foarte "frumos" nascusem si mi-au zis ca bebe are 1kg 4 sute si cand mi l-au adus ce sa vezi era o pisica, era ca misu al meu doar ca era pui, si eu ca o mama responsabila ce sa fac, l-am luat l-am spalat si cica sa-l pun la supt dar miera frica sa nu ma zgarie

ale gradividitatii valuri

PAM PAM

30+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatzaaaaaaaaaa

Harnicutze, bre..de asta noapte pan azi vreo 6 pagini..
Sa videm cui ii raspundem..

Camy, ma bucur ca te-ai distrat bine si duminica si ieri alaturi de prieteni, si ma bucur tare ca ai un doctor asa sufletist! Si nu iti fa griji, sora mea are 3 cezariene si e bine merci, deci daca nenea doctoru a zis ca isi propune el sa te convinga pt un alt bb peste 2 ani, nu il contrazice!

Lumi, chiar astept si eu poze cu hainute de la mothercare, ca tot am auzit de firma asta si's tare curioasaaaaaaaaa Cat despre prajituricile bune de la Toscaaaaa...vezi cand ajungi acas, sa mananci si pt mine niste indiene, ora12, si niste eclereee

Ancutza, Simina, chiar ma gandeam cum de voi puteti si eu nu pot..imi faceam griji ca ar trebui sa ma fortez sa ies mai des la plimbare pe jos, desi nu ma mai simt in stare..

Bei..lasati cordoanele ombilicale la locu lor...nu mai panditi drobu de sareee.. O sa fie bine pentru toate, si daca o fi sa fie vreun cordonas pe dupa gatisor, ati vazut ca nu e chiar asa de speriat, mai ales tu Katy! Am citit la mamici de sept-oct, ca si ele, cele din UK, erau tare suparate ca nu le monitorizeaza ca lumea, ca nu le urmaresc in timpu sarcinii la eco. Dar la nastere in schimb ce am citit...li se acorda atentie maxima!!Plus ca au si aparatura si conditiile din spitale super bune! Asa ca nu te mai stresa in plus, da??

Simina, Stephy
, da alezele alea Happy pe unde le mai putem gasi?? Pe la supermarketurile astea mari ma refer, carrefour, real, selgros sunt? si daca da la ce raion sa le cautam? Sau in farmacii sa le caut?? Ca eu fiind din orasel mic, imi vine sa ma impusc, niciodat'nu gasesc ce trebuie...

Katy, vorbesti de nepotica nascuta la 35-36sapt pt care iti faceai griji mai demult? Cum e, la cate sapt s-a nascut pan la urma, cate kg avea? Si tot in Uk s-a nascut?

LauraG
, ce misto ca vine mama ta sa va ajutee...cred ca ti-e tare dor de ea!!

hmm..iar merge prost netu..sa trimit postarea pana nu o pierd..

Laura, 33+ Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata si de la mine

Ce de-a planuri, ce de-a intalneli . Eu vreau sa ma duc joi dimineata la Babyexpo ca poate inca nu va fi nebunie, ca la cum nu pot eu sa merg, adaugat la agorafobia pe care o ingrijesc din adolescenta... mi-e ca ma strange cineva de pe jos pe acolo...
Cine mai poate joi dim-pranz sa ne vedem la targ?
Lacramioara tu nu poti trage un chiul de la munca pe motiv de... gravideala? sa vii la targ... nu lasa chiar pe final cumparaturile ca daca zici ca acuma ti-e greu, mi-e sa nu-ti fie si mai greu. Sau vrei sa ma uit dupa ceva anume pe acolo?

Pupi tutror

monis 33
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika, eu tin neaparat sa vin cu sotul.... doar ca nu pot. ( oricum, si daca era acasa, in cel mai bun caz ma deporta in Piata Unirii si ma recupera dupa ce terminam noi de trancanit. Nici batut si legat nu statea cu noi)

29+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput