Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 15
Cory_B spune:
MONIS - si eu merg la Baby Expo insa cred ca e mai bine vineri dimi pt ca joi nu apuca toti expozantii sa isi etaleze produsele. lus ca vineri dimi e destul de liber pe acolo...nici mie nu-mi place aglomeratia , mai ales acum
Anul trecut tot asa, a doua zi, era perfect d emers: liber si toti expozantii "parcati"
Altfel, cum sunteti gagici? Vad ca scrieti si noaptea...insomnii?
Cunosc...si eu cam am..dar trec ele...Va pupicesc pe toate burticile 
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Neata si de la mine Ce de-a planuri, ce de-a intalneli . Eu vreau sa ma duc joi dimineata la Babyexpo ca poate inca nu va fi nebunie, ca la cum nu pot eu sa merg, adaugat la agorafobia pe care o ingrijesc din adolescenta... mi-e ca ma strange cineva de pe jos pe acolo...Cine mai poate joi dim-pranz sa ne vedem la targ?Lacramioara tu nu poti trage un chiul de la munca pe motiv de... gravideala? sa vii la targ... nu lasa chiar pe final cumparaturile ca daca zici ca acuma ti-e greu, mi-e sa nu-ti fie si mai greu. Sau vrei sa ma uit dupa ceva anume pe acolo?Pupi tutror monis 33acum si cu poze noi |
32+
laurairina13 spune:
Pirelia, imi aduc aminte si eu ce stresata mai eram in saptamana nuntii..si imi faceam griji pt toate detaliile si pt toate neamurile, ca ce o sa fie, sa nu comenteze, sa nu...bla bla
Cel mai important e sa iti rezolvi cu rochita, sa pregatesti detaliile legate la tinuta ta si a sotiorului, lasa restu grijilor..Stiu ca e usor de spus , greu de facut, dar banuiesc totusi ca ai ajutoare pt organizare, doar nu te ocupi doar tu de bufetul suedez si alte detalii organizatorice! E cazul ca pt astea sa ii lasi si pe altii sa se streseze..
Mai ales ca tu mai tre sa protejezi si bebele din burtica![]()
Off..iti doresc sa treaca saptamana cat mai repede, sa terminati de organizat la timp si fara stres si discutii tot ce mai e de aranjat!
Suzyca, tinem pumnii pt controlul de azi, si te asteptam cu vesti bune! Dar de ce tot spui sa scada cantitatea de lichid amniotic?? Ai prea mult?..stiu ca ai zis tu mai demult ce problemute ai..da eu's mai uitica 
Luciandreea,
, vreau si eu sa vad Iasiul...sa merg prin Tudor, pe splaiul Bahluiului pe la Universitati, sa rememorez cei 5 ani de drumuri diminetile la cursuri
..off ce amintiri
Ionela, spor la cumparaturi! Si eu ca si Ramonika, te invidiez..si la noi sacu cu finante se termina azi (- cica -cica semnam si noi in sfarsit actele pt imprumutul imobiliar, si contractul de v-c apartament
, da inca nu imi vine a crede, pan nu vad negru pe alb dupa 2 luni si de asteptare..si tot azi cheltuim vreo 100mil cu treburili astea
) Asa ca...bb tre sa mai astepte..
Andre, ce mai zici matale?? Cu ce te mai lauzi?cumparaturi/controale ceva?? Ce a zis tati cand ti-a vazut burtica?? Si cum e?e emotionat ca urmeaza sa aiba o fitita??
Lacramioara, daca tot te misti greu-ca majoritatea dintre noi de altfel
..e bine sa incepi de pe acu alergatura dupa lucrusoare bb/bagaj spital, incet incet..ca pe urma e din ce in ce mai greu..
Sau daca ai norocu sa ai mai multi banuti odata, intri in 2-3 magazine specializate pt bebei, si ai terminat tot de luat! E si asta o varianta..
Mihamora, ce tare faza cu cupilu ''se poate vorbi orice in prezenta lui deocamdata''![]()
Ma faci deja sa imi imaginez cum o sa fim si noi cu strumfii nostri peste vreo 2-3 anisori, sa ne ferim sa mai zicem unele lucruri de frica sa nu zica tot din casa
Gata..am terminat de raspunss....acu sa ma duc sa fac o baitza...
Ca am un par in cap..de 2 zile tot zic ca il spal
..da asa puturoasa m-am facut
Laura,
33+
Mara Teodora
AMR 7 saptamani !!
poze
many_bani spune:
| citat din mesajul lui dienutze Buna fetili! Ce este cu livretul ala? E musai sa-l ai?? Eu m-am maritat in secolul trecut si nu exista asa ceva. Si inca o intrebare, trebuie sa il elibereze sectorul unde te-ai luat sau unde ai acum domiciliul? 30+ cu Ingrid Alexandra AMR 7 saptamani sa fim sanatosi! |
Am inteles ca fara livretul de familie nu poti benefcia de alocatia de nastere si trusoul ptr. bebelus. Il elbereaza starea civila unde ai doiciliul actual si nu unde s-a facut cununia civla.
33 +
miany75 spune:
buna dimineata si de la mine ,fetele!
Astazi am luat-o in ordine inversa am facut putin
prin casa si acu m-am asezat la odihna...
Ce frumoasa atmosfera in zona ,imi place..
BV,iesencelor ;ce fain ca o puneti de o intalneala..!! Andre noi nimic? ne lasam mai prejos?![]()
Lumi m-ai facut curioasa
,te cred ca va fi deosebita Annabelle..dar mi-ar placea sa-ti vad achizitiile..sunt asa dragute lucrurile mici ..
Laurairina alezele "happy" le poti gasi in hipermarketuri,farmacii si cred ca si in magazine alimentare mai cu pretentii...
Dienutze drumuri bune sa ai ..sa reusesti sa iti rezolvi "administrativele"..
Laura G. ce bine ca poate veni mama ta sa te ajute..stiu ce mult conteaza sa ai pe cineva acolo care sa te sustina ..
Camy ma bucur pt. tine ca ai un medic asa de dragut si cu suflet...aveai nevoie de unul din asta
Lavi imi place ca esti "back on track"![]()
Pirelia spor la pregatiri si ai grija de tine ..nu te obosi prea tare...
Monis cu ce "minunatii" ne mai delectezi astazi?!![]()
Si de incheiere va anunt ca am fost ieri la gym si contrar asteptarilor nu am facut febra musculara...a fost f .bine si asta-noapte m-am odihnit super.. Imi pare rau ca nu m-am dus mai devreme..
Apropo ,Ramonika tu cum mai stai cu sportul?
Va
pe toate mentionate si nementionate..
miany
33+
DAVID ANDREI
cristinica09 spune:
Vai ce mult ati scris de aseara pana acum fetelor...de o ora tot citesc![]()
Ce bine ca voi puteti merge la cumparaturi...eu abia ma tarasc si daca merg ceva pe jos am contractii nedureroase dar inconfortabile.
Eu nu am cumparat nimic pt bb...nu sunt foarte superstitioasa dar de data asta parca mi-e teama.Cred ca e o prostie, nu stiu ce m-a apucat.Sotul nu va sti cu siguranta atunci ce sa cumpere mai repede iar pe altcineva nu am.
Va
28+
monis5 spune:
Fetelor, intrebare tehnica:
cine imi spune si mie cu ce se imbraca bebelusul la iesirea din spital concret - adica 1 body, un pantalon si mai ce? in conditiile in care as vrea sa-l scot in paturica si nu in salopeta si va fi sf de oct sau chiar 1 nov.
Si in landou ce pun, o paturica si atat?
Ca am o tona de haine dar nu ma pot dumiri la ce foloseste fiecare 
si asta urmeaza sa descopar eu singura acasa. Dar pentru spital trebuie sa stiu precis ce sa iau cu mine.
Multumesc mult 
monis
33
acum si cu poze noi
monis5 spune:
| citat din mesajul lui many_bani Am inteles ca fara livretul de familie nu poti benefcia de alocatia de nastere si trusoul ptr. bebelus. Il elbereaza starea civila unde ai doiciliul actual si nu unde s-a facut cununia civla. 33 + ![]() |
Adica celibatarele nu pot beneficia de...?!??!

monis
33acum si cu poze noi
laviniablaga spune:
Monis tot ce stiu este ca din spital trebuie sa il scoti cu hainute noi! Un body, de preferat cu maneca lunga, ca e frig, o salopetica sau un combinezon - alternativ poti opta pentru o pereche de pantalonasi si un pieptaras, o caciulita, si manusi...il scoti cu paturica din aia cu fermoar sau in landou, unde poti aseza o perina si o paturica...ai tot felul de optiuni! noi lui bebe i-am luat un costumas care are body, pantalonasi si pieptaras+caciulita...si o sa il scoatem in port bebele care e dotat cu perinuta si salteluta si aparatori...
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
monis5 spune:
| citat din mesajul lui miany75 Monis cu ce "minunatii" ne mai delectezi astazi?! Si de incheiere va anunt ca am fost ieri la gym si contrar asteptarilor nu am facut febra musculara...a fost f .bine si asta-noapte m-am odihnit super.. Imi pare rau ca nu m-am dus mai devreme.. Apropo ,Ramonika tu cum mai stai cu sportul? Va pe toate mentionate si nementionate..miany 33+ DAVID ANDREI |
Miany
eu azi sunt cu fata la cearsaf putin... nu stiu ce am visat, dar aveam planuri de care acum nu am chef, incerc totusi sa ma pregatesc de targ... ca ma freaca si aia de la munca - ca ce cadou sa-mi ia si trebuie neaparat sa le spun, ca altfel voi avea cine stie ce surpriza... neplacuta ofc
.. si tot asa...ce tare tu cu gimnastica... si pe mine m-a trimis dr la o tanti care face de astea dar pur si simplu nu ma pot mobiliza
Hai ca poate-mi mai revin, mai lucrez la lista
monis
33acum si cu poze noi
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui monis5 Fetelor, intrebare tehnica: cine imi spune si mie cu ce se imbraca bebelusul la iesirea din spital concret - adica 1 body, un pantalon si mai ce? in conditiile in care as vrea sa-l scot in paturica si nu in salopeta si va fi sf de oct sau chiar 1 nov. Si in landou ce pun, o paturica si atat? |
eu zic trebuie un costumas mai gros avand in vedere ca e inceput de iarna, caciunita botosei, tac in landou acoperit cu paturica, sau pus in sacul de dormit care protejeaza ff bine, manusi oricum va avea is cele pt unghiute
30+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

. Eu vreau sa ma duc joi dimineata la Babyexpo ca poate inca nu va fi nebunie, ca la cum nu pot eu sa merg, adaugat la agorafobia pe care o ingrijesc din adolescenta... mi-e ca ma strange cineva de pe jos pe acolo...Cine mai poate joi dim-pranz sa ne vedem la targ?Lacramioara tu nu poti trage un chiul de la munca pe motiv de... gravideala? sa vii la targ... nu lasa chiar pe final cumparaturile ca daca zici ca acuma ti-e greu, mi-e sa nu-ti fie si mai greu. Sau vrei sa ma uit dupa ceva anume pe acolo?Pupi tutror
sa fim sanatosi!