Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 13
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika neata burtici, Iasul- deci ramane pe vineri, ora 6,30 in Piata Unirii (si apoi vedem noi unde mergem). deocamdata ar fi: eu, ionela, lalu, mihamora si lumi (?) mai astept un mesaj de confirmare (aici sau pe privat) inainte de ziua de vineri, sa fim sigure, da? ![]() |
Neata,
Confirmare
29+
Mihneaaniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
ionelamaria spune:
Azi am hotarat sa merg la cumparaturi.... pap ceva si o tai prin magazine. Sper sa ma intorc de data asta cu sacosa plina.... mai ales ca au intrat pe card banii din salariul lui tati... ceea ce face mult mai amuzant sportul numit "cumparaturi pentru bebe" . Ii dau educatie de mic, dupa cum observati.... mami in magazin... dar neaparat cu banii de la tati![]()
29+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui dienutzeFetele, vad ca v-a zis dr si de rinichi, v-a intors sa faca eco pe spate, in zona rinichilor, sau s-au vazut la eco pe burtica? Scuze de intrebarea stupida, dar eu am un cui cu rinichii mei de multisor, caci mi se umfla picioarele ceva de speriat! |

29+
Chiara Ada
laviniablaga spune:
fetele ce poze frumoase aveti pe contul comun...si ce de mamici sexy pe acolo...imi place...e musai sa-mi fac si eu poza la burtoi sa ma laud cu bebeloiul meu inca nenascut!
Dienutze, livretul il poti face la starea civila...te duci cu certificatul de casatorie si iti explica ei acolo cat dureaza...e bine sa il ai ca o sa iti ceara la spital daca nu ma insel....si peste tot pe la primarie....![]()
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Azi am hotarat sa merg la cumparaturi.... pap ceva si o tai prin magazine. Sper sa ma intorc de data asta cu sacosa plina.... mai ales ca au intrat pe card banii din salariul lui tati... ceea ce face mult mai amuzant sportul numit "cumparaturi pentru bebe" . Ii dau educatie de mic, dupa cum observati.... mami in magazin... dar neaparat cu banii de la tati |
eu n-am mai luat nik si nici nu stiu cand oi mai lua, ca banii s-au dus pe renovari in casa, urmeaza o nunta si un botez in octombrie
asa ca probabil prin noiembrie o sa ne mai putem aventura la cumparaturi mai serioase.
ionelamaria spune:
Multumesc mult. Eu am cam intrat in panica. Am doar cateva body-uri pt pici luate.... in rest nimic nici pt mine nici pt el... si nu ma simt capabila sa fac ceva pe ultima suta de metri.... as fi prea panicata. Eu asa sunt
29+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
Pirelia spune:
Fetelor, multumesc de urari. Nu o sa ma stresez prea mult, iar sambata, imediat ce aud muzica o sa tot topai.
Viitoare mamica in culmea fericirii 30+ (28+)
Oana Petra
Sambata intru in randul DUOAMNELOR
mihamora spune:
Neata!
Lumi= abia astept savad poze cu hainutele Anabellei
Eu nu reusesc sa imi fac analizele,de o saptamana ma chinui si deabia azi am reusit sa imi aduc aminte pt ce ma asteapta pe etajera din baie recipientul steril pt urina 
Dar pentru sange e mult mai greu. trebuie sa ma urnesc cu tot cu copil de dimineata,bine nu chiar la prima ora, dar nu trebuie sa mananc, asa ca cine stie cand voi reusi....
Ramonika - da, confirmam joi
Tot la Cuza s-a nascut si Dominic si tot cu acelasi medic, eu cred ca mai difera conditiile si in functie de clinicile din spital... o sa vorbim.
Ionela - spor la cumparaturi
Andre - neata!
Michelle
30 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui mihamora Ramonika - da, confirmam joi |
joi??? schimbasem pe vineri, ca asa pot si fetele. e ok vineri si pt. tine?
ionela - si pe mine ma mananca undeva
nici nu mai umblu prin magazine, sa nu-mi fac singura in ciuda.
panicata nu-s, ca oricum mai e timp si chiar daca o fi sa vina bebe mai repede, ne descurcam noi, il trimit pe sotz, cu riscul de a face un talmes-balmes din listuta de cumparaturi... 
mihamora spune:
Aaaa,Ionela- daca tot pleci la colindat magazine,uita-te dupa pantalonasi cu talpa cu tot pentru stat in casa sa vezi unde gasesti si ce preturi , te rog. Eu am gasit mai demult la Teba dar erau numai roz
Eu am cumparat tot body-uri 2 seturi,adica vre-o 6 cred, si am nevoie si de pantalonasi, poate se intampla sa gasesti pe unde umbli tu. Merci 
Despre livret, eu l-am primit la cununia civila cu tot cu certificat si de atunci zace intr-un sertar, nu l-am folosit niciodata, nu mi-a trebuit.
Michelle
30 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE