Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Camy, da, sunt mai bine...si sper sa nu mai apara probleme! Si mai vroiam sa iti spun ceva...domnul tau medic e extraordinar...ma bucur ca a fost el cel care te-a incurajat sa mai faci un bebe si ca iti poate procura vaccinul ala! Oricum ar fi, e real faptul ca in Tg Mures sunt unii din cei mai pregatiti medici din tara! Cred ca abia astepti sa il tii pe micutul Flavius in brate! Nici nu a mai ramas prea mult timp...5 saptamani vor trece imediat!

Lavi, 33+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

stiu ca e super medicul meu...si acum mai vrea sa ma mai incurajeze sa mai fac unul peste 2 ani...nu stiu..sa vedem...
E om, inainte de toate...si ma bucur ca am dat peste el..
si asa e...5 saptamani...se vor duce imediat...ca mai avem treaba pe acasa...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am pus poze din Sighisoara de duminica pe contul comun...pt cine vrea sa vada o grasa care peste un an va fi o slaba ...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

33+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

fetele...cum am acces la contul comun! Ca toate va puneti pozele acolo si eu nu va pot vedea???

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
fetele...cum am acces la contul comun! Ca toate va puneti pozele acolo si eu nu va pot vedea???
Ti-am trimis PM. 29+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata burtici,

Iasul- deci ramane pe vineri, ora 6,30 in Piata Unirii (si apoi vedem noi unde mergem). deocamdata ar fi: eu, ionela, lalu, mihamora si lumi (?)
mai astept un mesaj de confirmare (aici sau pe privat) inainte de ziua de vineri, sa fim sigure, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

mai am 3 ore si ma duc la dr sant nerebdatoare ma rog la dzeu sa mi scada lichidul amniotic sa nu fie nevoie sa nasc mai devreme. sant fericita ca mai ies si eu azi afara ca am turbat in pat.va pup revin de la dr cu informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:

Ti-am trimis PM.

29+ Chiara Ada

multumesc mult!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Uiiii, ce fain cand sunteti mai multe gravidute din acelasi oras, sa va intalniti, sa va vedeti..super
Laurairina hai sa plangem impreuna ca si mie mi-e tare dor de Iasi!

29+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciandrea

Uiiii, ce fain cand sunteti mai multe gravidute din acelasi oras, sa va intalniti, sa va vedeti..super
Laurairina hai sa plangem impreuna ca si mie mi-e tare dor de Iasi!

haideti la Iasi fetelor, cine va opreste?

eu sper sa reusim sa ne intalnim si sa fie bine, in special m-ar interesa sa discutam despre momentul spitalizarii, avand in vedere ca (parca) toate vom naste la maternitatea Cuza Voda, ar trebui sa vedem ce si cum pe acolo.
cred ca miha ne va fi de folos, avand in vedere ca mai are un copilas (probabil nascut tot la Cuza Voda, nu sunt sigura ).
aici probabil am plictisi fetele celelalte cu informatii despre spitalul din Iasi.
si putem discuta despre o groaza de lucruri, cred ca n-o sa ne ajunga timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna fetili!

Ce este cu livretul ala? E musai sa-l ai?? Eu m-am maritat in secolul trecut si nu exista asa ceva. Si inca o intrebare, trebuie sa il elibereze sectorul unde te-ai luat sau unde ai acum domiciliul?

Stefy, tu esti o superdraguta, cum poti avea grija de noi toate in vorbele tale!? Si nu numai tu, sunteti cateva f f grijulii! Va admir sincer.
Eu sunt atat de puturoasa, imi consum energia pe diverse activitati, iar cand obosesc intru pe net, sa va citesc, sunt atat de moale incat doar daca am sa ma plang vad ca scriu
Suna bine a egoism, stiu. Macar pot sa va asigur pe toate de gandurile mele bune
Maine dau startul la analize. Azi am o mie de drumuri pe afara, pb cu un card, facturi etc.

Fetele, vad ca v-a zis dr si de rinichi, v-a intors sa faca eco pe spate, in zona rinichilor, sau s-au vazut la eco pe burtica? Scuze de intrebarea stupida, dar eu am un cui cu rinichii mei de multisor, caci mi se umfla picioarele ceva de speriat!
Va pup pe toate

30+ cu Ingrid Alexandra AMR 7 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput