Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
BoboMom spune:
Iar m-am auzit strigata la apel ![]()
Abia acum, seara, am reusit sa citesc. Ati scris mult iar! Eu azi in mare parte am lenevit, dar am facut si putina treaba - spalat vase (ca e stricata masina) si rufe. Am vrut sa fac si mancare, dar n-am mai apucat. O sa fac maine. Obosesc asa repede... Dar e bine acasa!
In curand vreau sa incepem sa iesim la plimbari, ca stiu ca imi trebuie. Dar mai astept vreo doua zile, ca are sotul meu treaba multa zilele astea. In rest, bebe e bine, dar parca mai putin activ decat zilele trecute. Joi mergem iar la dr. Cred ca v-am zis ca acum mergem in fiecare saptamana.
De azi in 3 saptamani vine mama!
toate burticile si bebeii!
Laura
32+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
vias spune:
Buna dimineata ![]()

...in sfarsit m-am trezit...sunt mai odihnita, asa ca azi sper sa pot sa ma apuc de 

prin casa...ca arata ca dupa un razboi..
Printre cadouri am primit si o geanta superba pentru carucior (ca tot nu aveam
)..si caciulite pt bebe (cred ca m-a auzit cineva ca am zis ca nu gasesc ceva frumos pt bebe....si au gasit ei prin Iasi)...astea sunt pt bebe Flavius...ca asa se face...ziua lui maica-sa si primeste copilasul cadou
...m-am bucurat evident
Lidia
nu stiu daca voi mai avea curajul sa mai fac un copilas....dar decat sa vreau si sa nu mai pot...mai bine ma asigur ca terenul e pregatit...zic eu...
LauraG ce fain de tine c vine mami tau...si mami a mea a zis ca la sf de octombrie vine in tara...sa stea cu nepotelul 

....abia astept...
O zi buna tuturor dragalaselor! ...eu ma duc la treaba...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
vias spune:
si am schimbat semnatura.....asa arata mai bine...

ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
33+
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
laviniablaga spune:
Buna dimi!
Azi am schimbat semnatura! Suntem bine sanatosi...psihicul meu se reface incet incet! Beau
si apoi incep sa strang si eu cate putin de prin casa, ca am mult de lucru si macar sa fac ce pot pana vine barbatelul sa ma ajute la treburile mai grele! Camy spor la trebaluit! Va pupacesc pe toate si haideti la povesti....
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Pirelia spune:
Niata, vin si eu la cafea da' se poate sa fie cat mai slaba si fara lapte?
De maine, trei zile ma eclipsez de la serviciu. Am „treburi administrative": curatenie generala, terminat rochia (eventual cumparat una), bucatareala, somn, nervi. Si apoi va fi ziua de sambata. Sa vad cum se vor tolera tata, sora si fratele. Prevad ca in loc sa ma distrez o sa trebuiasca sa-l pazesc pe tata. Si de la masa de in familie la care estimasem 12 persoane maxim, s-a ajuns acum la 35 de persoane. Sper sa aprecieze toti ideea bufetului cu autoservire ca nu o sa stam sa-i servim pe toti.
Viitoare mamica in culmea fericirii 29+ (27+)
Oana Petra
vias spune:
Pirelia...vaaaaaaaaaaai..ce putin mai este...
eu te-am urat si saptamana trecuta
...dar te mai urez si acum...ca vreau sa se prinda norocul de tine! 
casa de piatra scumpica! 

Lavi ma bucur tare mult sa aud ca esti bine...
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
33+
bebe
Flavius Cristian
AMR 5 SAPTAMANI
POZE
luciandrea spune:
Neatza si de la mine fetelor!
CAMY- ai petrecut aseara, ai?esti in acceasi zodie cu mine, cred!
PIRELIA- mult succes si multa rabdare in fata stresului, e timpul sa iti iei prenatalul, nu?
Va 

o zi cat mai frumoasa!
29+
MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pirelia Niata, vin si eu la cafea da' se poate sa fie cat mai slaba si fara lapte? De maine, trei zile ma eclipsez de la serviciu. Am „treburi administrative": curatenie generala, terminat rochia (eventual cumparat una), bucatareala, somn, nervi. Si apoi va fi ziua de sambata. Sa vad cum se vor tolera tata, sora si fratele. Prevad ca in loc sa ma distrez o sa trebuiasca sa-l pazesc pe tata. Si de la masa de in familie la care estimasem 12 persoane maxim, s-a ajuns acum la 35 de persoane. Sper sa aprecieze toti ideea bufetului cu autoservire ca nu o sa stam sa-i servim pe toti. Viitoare mamica in culmea fericirii 29+ (27+) Oana Petra |
Salutare Pirelia...mie mi se pare foarte buna ideea cu bufetul suedez...pentru ca in felul asta fiecare va manca ce va dori si nici tu nu vei avea prea mari batai de cap in privinta mancarii! Sa nu te obosesti prea tare cu treaba si ai mare grija de tine! Sport la munca! Dar first of all...savureaza-ti linistita cafeaua!

Lavi,
33+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
luciandrea spune:
AAAAA, am uitat sa iti urez "casa de piatra" si multa fericire!
29+
MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
laviniablaga spune:
Camy, da, sunt mai bine...si sper sa nu mai apara probleme! Si mai vroiam sa iti spun ceva...domnul tau medic e extraordinar...ma bucur ca a fost el cel care te-a incurajat sa mai faci un bebe si ca iti poate procura vaccinul ala! Oricum ar fi, e real faptul ca in Tg Mures sunt unii din cei mai pregatiti medici din tara! Cred ca abia astepti sa il tii pe micutul Flavius in brate! Nici nu a mai ramas prea mult timp...5 saptamani vor trece imediat!
Lavi,
33+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 7 saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2