Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
alexutzzza spune:
ooops! sorry, aici cre' ai dreptate alecsa
, la asta nu m-am gandit, la faza asta am fost cam blonda
...oricum ptr mine puiu e crescut in congelatoarele din supermarket si vaca e aia mov din reclama de la milka
si prima oara cand am fost la tara pe la vro 20 de ani la rudele prietenului meu, am primit apa (io cerusem plata, dar mi-au dat dintr-o gaura din pamant, au tras cu un sistem de parghii si sarme) si am intrebat daca e microbuologic pura apa aia si a ras lumea in lacrimi....
, deci mai bine ma retrag de la discutie...
21+
Yannis
alexutzzza spune:
catalutza81 tu ce zici?
, ideea e ca DA, e riscant, intrebarea trebuia pusa altfel: sa-mi asum riscul sau nu
. Daca pleci cu masina e ok ptr ca f multe companii aeriene au restrictii ptr inbarcarea celor cu peste nu stu cate sapt de sarcina (nr saptamanilor variaza de la o companie aeriana la alta). Mie 600 de km nu mi se par multi. E important sa ai asigurare medicala si sa mergi intr-un oras cat de cat mare ca daca Doamne fereste se intampla ceva sa ai un spital ca lumea la indemana.
21+
Yannis
KarmenS spune:
Buna, burtici!
Rusine sa-mi fie nu am mai scris de muuuult tare, dar chiar nu am avut timp, ma omoara astia la serviciu. Dar v-am citit asa printre picaturi...
Oricum am hotarat sa o las mai moale cu serviciul, adica sa nu mai stau peste program sub nicio forma pt. is cam rupta de oboseala si de stres. Asa ca sper ca voi fi mai activa pe forum ca mi-e tare drag sa va citesc
Noi suntem bine in mare, TT a iesit bine, acum asteptam cu emotie morfofetala din 12 octombrie la d-na Steriu, la medlife.
Eu inca nu-l simt pe bebe sau poate il simt si nu-mi dau seama ca este el. Am citit ca multe burtici de aici deja il simt bine, ma cam ingrijorasem, insa medicul a zis ca cel mai probabil pe la 20 de sapt. il voi simti sau poate chiar si mai tz. Atata timp cat el se dezvolta normal a zis sa nu-mi fac griji. Oricum incerc sa nu-mi fac griji pentru asta deocamdata, dar ...
Hai ca m-am lungit, dar se iarta pentru ca nu am mai scris de mult si trebuia sa va pun la curent cu noutatile![]()
Va pup pe toate burticile si sa auzim numai de bine!

19+
catalutza81 spune:
Alexutzzza ba de unde, am pleca in Bulgaria, la ski
. Da cred ca ai dreptate, evit intrebarea de baza
. Sofia e la 100 km de noi si cam atata...doar ca vine si un medic cu noi, desi e dentist ![]()
Trebuie sa ma mai gandesc si oricum sa vb cu doctorul!!!
Catalutza
19+ 
alexutzzza spune:
La sky?!?!?!?! deci si tu faci parte din aceeasi categorie ca si mine!
, ca si io visez sky si nebunii de mi-au zis prietenii sa-mi caut si caricior cu accesorii ptr moontat schiurile (asta ca sa accentueze ideea de femeie nebuna si inconstienta care nu are habar ca va fi mama!). Mai copile! ce sa faci tu la sky? Si acum io repet de fapt ce mi s-a spus si mie si si io scapasem din vedere: ce te incape acolo cu burta la gura? ca treb sa te infofolesti bine si nu merg blugii de la zara :P. Cu ce te incalti? ce te mai incape la picior la 33 de saptamani? Doctorii recomanda sa nu ne mai cataram pe scaune sa facem curat ca nu stam bine cu echilibru in sarcina si tu te duci sa te dai pe gheata? Serios acuma, suna tentant, dar unu ca e riscant si doic a te chinui ca nu o sa rezisti sa stai atata cat ti-ai dori si mi-e sa nu pari apoi nesuferita grupului (sper ca intelegi la ce ma refer, purcelusu neprietenos care nu vine, nu poate, nu merge). E tentanta ideea sa faci pe viteaza, dar schiul in sapt 33 mi se pare extrem (nu zic ca ai face sky, simpla ideea de amerge in statiune de sky). Tu ce zici?
21+
Yannis
mariucasara spune:
Buna fetele!
catalutza81 eu nu as pleca. Drumul e lung si poate declansa contractii. Acum tu decizi...dar daca doamne fereste nasti acolo cum vii cu bebe de cateva zile 600 de km, iarna, si o parte din drum o faci pe sosele romanesti...
alexutzzza
iarta-ma dar nu ma pot abtine. Apa de la putz...microbiologic pura...
Acuma fara gluma sa stii ca e mult mai curata decat cea de la robinet. E filtrata de mai multe ori natural. Nu as baga mana in foc ca e microbiologic pura doar din cauza modului de captare.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
21+
mariucasara spune:
Acum am vazut ca mergi in Bulgaria. Nici ei nu se descurca mai bine la dezapezire si nici sosele mai bune nu au...Deci vor fi 600 de km pe drumuri "romanesti".
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
21+
alexutzzza spune:
mariucasara io nu ma supar
, de aia am si pus acolo ca sa radeti
ca deh acu realizez si io cat de ridicola oi fi fost, am priceput si io apoi ca aia e cea mai curata apa si sanatoasa ...Deci va invit sa radeti cu pofta ca rad si io cu voi ![]()
21+
Yannis
al3csa spune:
alexutzzza
f simpatica esti
mie imi place tare mult apa de put
mi se pare ca are gust
In ceea ce priveste tara nici eu nu sunt prea departe. Si imi pare rau pt ca eu nu am putut sa ma laud cu vacantele de vara la tara la bunici
si nici
nu o sa se poata lauda.
catalutza e mult prea riscand sky-ul. Serios .. Eu am patit o chestie nasoala cu bowling-ul si de atunci m-am lecuit. Prima data nu mi-am dat seama si era sa pierd sarcina. Si nu as fi stiut de la ce. Iar a doua oara cand am fost am simtit pur si simplu cum ma injunghie ceva raaau de tot .. Si nu am depus asa de mult efort ca la sky. Nu stiu ... E alegerea ta. Eu una nu as risca.
19+ 
catalutza81 spune:
hahahahhahahha, m-ai facut sa rad tare rau Alexutzzza. Deci nu sunt singura nebuna cu schiatul...e bine. Oricum nu ma gandeam chiar sa ma urc pe schiuri :). Haine am ca sunt dotata cu haine cu 3 numere mai mari, probabil ca as intra in ele. Mie de nastere pe acolo imi e teama, dupa cat efort am facut sa nasc la CMU in conditii decente, sa nasc in Bulgaria cu unul care vb ceva ce nu inteleg...asta e toata grija mea. Offf, aveti dreptate, probabil ca dr o sa ma bata numa ca intreb...
Catalutza
19+