Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Foarte multe fructe si legume.
Singurul lucru cumparat e laptele ca trebuie sa fie pasteurizat.
In rest mai mananc f rar carne de pui de tzara.

21+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cris mario, bravo tie fata curajoasa, la 21 ani si doi bebei. Te admir!
Eu am 39 si da pare enorm, pe la 20 de ani o femeie de 40 de ani o vedeam ca pe o batrana, careia i-a trecut viata. Dar nici nu stiu cum au trecut anii si iata-ma la 39 de ani, desi eu ma simt ca de 20, inocenta si deloc "cucoana". Regret insa mult ca nu l-am facut pe Toma mai devreme. Dupa Toma as fi vrut sa-l am imediat pe al doilea, sa fie apropiati ca varsta, dar nu a fost sa fie. Dar slava Domnului iata-ma acum insarcinata si mai bine mai tarziu decat niciodata.
Cu contractiile astea, imi pare rau ca tot nu le distingi. Zi-mi cum sunt la tine si poate pot fi mai explicita. Ce am uitat sa zic ca la mine contractiile dureroase apar la intervale regulate la 1-2 minute.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cris.mario am pierdut primul mesaj pe care ti l-am scris, probabil ca trebuia sa-l vad si pe al lui Tanaion ca sa raspund ce trebuie.
In primul rand te admir ca ai avut acest curaj! Sincer, ma gandesc ca la 17 ani ma dadeam jos din pat cu 10 minute inainte de inceperea orelor, si pana pe la 23 tot asa am facut... dar sa cresc un copil????
Si acum, la aproape 30 a fost nevoie de o intamplare sa raman gravi, ca pana peste vreo doi ani tot mai aveam de rezolvat diverse...
O cred pe Tanaion ca si-ar fi dorit primul bebe mai devreme, acum ca vorbesc cu voi imi dau si eu seama ce multe lucruri am pierdut...
Dar sper sa intru in randul lumii si sa ma descurc cu bebe.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Referitor la alcool. Mie imi plac foarte mult bomboanele umplute cu visine in alcool. Si intr-o zi la serviciu in vreo doua ore, fara sa-mi dau seama am dat gata o cutie. In aceeasi zi aveam programare la gimecolog si oarecum speriata ca am bagat in mine cam mult alcool l-am intrebat daca si cat e voie. Si mi-a zis ca deloc.
Acum vad ca si intre doctori parerile sunt impartite.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Foarte multe fructe si legume.
Singurul lucru cumparat e laptele ca trebuie sa fie pasteurizat.
In rest mai mananc f rar carne de pui de tzara.

21+

Bebe

Ai grija ca pentru copil sunt foarte importante proteinele, care in general se iau din carne si oua (si din ciuperci, dar sa mananci ciuperci de pe camp cand esti gravi...).
E foarte bine sa incerci sa mananci bio, dar sanatos nu inseamna numai bio, ci si echilibrat.
Succes!

23+

Mergi la inceput

Neata! Hai la !

Eu fug la serviciu! Sa aveti o zi buna!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Neata'

Multumim pt cafea eu am baut una pe la 7 jumate dar nu are niciun efect. Am dormit doar 4 ore. Sunt moarta de somn. ... Eu deja am ajuns la servici.

Va doresc o zi buuuuuna si hai ca mai e doar o zi pana in weekend

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ai grija ca pentru copil sunt foarte importante proteinele, care in general se iau din carne si oua (si din ciuperci, dar sa mananci ciuperci de pe camp cand esti gravi...).
E foarte bine sa incerci sa mananci bio, dar sanatos nu inseamna numai bio, ci si echilibrat.
Succes!

23+

Am vorbit cu medicul meu si i-am zis ca nu prea pot consuma carne. imi e greatza numai cand o vad. si mi-a zis sa mananc branza in cazul asta.
Eu inerc sa consum si carne dar foarte rar imi reuseste.
22+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata,nu ca acum m-as fi trezit dar pana ne-am dus la gradi......
eu am ajuns la serviciu si beau o ciocolata calda si am luat un no-spa caci aseara si azinoapte m-a durut burtica,era extraordinar de tare ,nu am patit asa ceva pana acum la nici una dintre sarcini
tanaion iti multumesc,dar la mine asa a fost sa fie,asa a vrut Dumnezeu...si te admir ca mai faci si al doilea bb,varsta nu conteaza atat de mult,ci cum te simti tuiar bb nu vine niciodata tarziu atata timp cat e dorit si asteptat
cristies eu a trebuit sa ma "sacrific" foarte mult dar a meritat..toate prietenele mele si colegele faceau exact ceea ce faceai si tu,eu a trebuit s ama prefac fff multa vreme k fac acelasi lucru,desi poate ca in acea noapte nu dormisem pentru ca avea bb colici,mergeam si in parc din cand in cand ...incercam sa impac pe toata lumea,dar iata ca ma terminat liceul si sunt si anul 3 de facultate si insacinata....mi-au iesit toate pana la urmao sa te descurci cu siguranta cu bb
multumiri pt toate burticile care ma sustin

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Neata...si eu ma delectez cu un 3 in 1 dar sunt f somnoroasa...VREAU CONCEDIUUU!

27+ cu Pavel Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput