Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Catalutza, cred ca nu m-am exprimat bine. Nu am zis ca te indeamna la cezariana, doar ca daca vrei sa nasti cu medicul trebuie sa-ti "programezi" nasterea naturala neprovocata in timpul orelor lui de program. Intrebarea ar fi cam asa: daca ajungi la doua noaptea la spital, sa zicem gata sa nasti intr-o ora-doua, il cheama de acasa sau nasti cu medicul de garda?

Si eu sunt pentru nasterea naturala neprovocata (nu exclud totusi cezariana impusa de medic) si fiind la prima sarcina imi pun tot felul de intrebari. Cred ca sunt cam exagerata. Dar please nu va suparati pe mine.

Si ca tot veni vorba, Larisel am auzit numai lucruri bune despre maternitatile particulare din Constanta, stiu ca sunt doua, medicii foarte buni, conditiile exemplare si preturile la jumatate fata de Bucuresti. Si mie imi si place marea iarna .

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Multumesc fetelor pentru raspuns.

Am sa vorbesc cu doctorul cand vine din concediu adica luni si poate cine stie ..imi zice si ce este bebelul, dar nu-mi fac prea mari sperante
fetele

25+

Nu poti merge la alt eco sa vezi ce este? Poza mea cu bebe baietel e cat se poate de 2d si la 21 de saptamani. Bineinteles ca doctorita mi-a aratat si eu am dat din cap ca singura puteam sa ma uit un secol pe foaie si tot nu ma pricepeam.
Dar cand m-am dus cu rezultatele la gineco, dupa ce s-a uitat in diagonala pe poze doctorita a exclamat: URAAAA!!!! E baiat! Uite (catre asistenta) ce bine se vad podoabele. Asistenta parea si ea incantata, desi nu cred ca daca se uita prima intelegea.

23+

Mergi la inceput

Cris.mario baietelului rasfatat. O sa fie bine, cu siguranta, dar probabil ca-i e dor de mami. Din curtea gradinitei la care am mers eu se vedea acasa si era un mare circ cu mine. Cat stateam in clasa totul mergea ca pe roate, faceam tot ce mi se spunea fara sa comentez. Cand eram scosi la joaca in curte se rupea filmul. Plangeam ca vreau acasa de li se rupea inima educatoarelor, teatrul national era nimic pe langa mine. Cand ajungeam inapoi in clasa reveneam la sentimentele bune. Sansa lor a fost ca a venit iarna si nu ne-a mai scos in curte, ca altfel cred ca ajungeam si pe la psiholog, cu probleme de socializare.
O sa treaca, sigur e doar o etapa!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

da stiu,exact cum erai tu era si sotul meu,in schimb eu nu am varsat nici macar o lacrima....sunt convinsa ca e doar o etapa k altfel nu il mai lasam ca mi se rupe sufletul dar va fi bine
cristies

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Mergi la inceput

SorinaF, cauta prin arhiva ca s-a mai discutat de hainute de gravi, cu linkuri si adrese reale. Spor si nu dispera. Pana una alta mai avem si trucul cu elasticul de par prins artistic de blugi inventatoarei.

23+

Mergi la inceput

mie mi-a zs medicul meu ginecolog la 15 saptamani si 2 zile ca am baietel si la eco 2D caci doar de aia are la el in cabinet(particular),dar acum sa vedem ca pana la 1 oct knd mergem iar la el...mai e,dar am simptome de baietel (sunt superstitioasa)asa ca m-am impacat cu ideea ,dar tot de la superstitii imi e oarecum..sa cumpar hainute,dar la baby expo sper sa dau la o parte tot si sa iau ceva

Mergi la inceput

pup toate burticile,noapte buna vb maine dimi...somnic pufos

Mergi la inceput

Fetele, m-ati imbolnavit cu mustul. Nu m-am dat niciodata in vant dupa el, dar cu explicati lui Bubu_bu...

Nu vreau sa contrazic medicii dar mi se pare mult un pahar de vin sau bere pe zi. Eu stiu ca ocazional inseamna la o petrecere, nunta, botez (sa zicem un pahar la doua saptamani). Mai mult insa... sau chiar mai putin dar mai des... nu stiu ce sa zic.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Eu nu am consumat pic de alcool de cand sunt insarcinata.
Nu am baut cafea, nu am consumat cacao si nimic ce contine cacao, nu am mancat peste oceanic, nu sucuri din comert, nu carne din comert(hormoni de crestere). In general nu am consumat produse cumparate din magazin(deh E-urile).#Insa am consumat la greu fructe si legume(in general romanesti din curtile prietenilor sau ale vecinilor, deci netratate).

21+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Lucia, scuza-ma a te intreb, dar daca nu consumi produse din comert ce mananci? Si eu incerc sa fiu atenta la ce mananc dar marea majoritate sunt cumparate.

Acum 22+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput